• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒░[اضافه کردن هارد دوم در لپتاپ] وب سایت :[ hddcaddy.ir ] [فروش SSD : Crucial│ SanDisk│Samsung]

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
banner-jpg.552312

تنها واردکننده HDD CADDY در انواع و کیفیتهای مختلف
بزودی خرید مستقیم باهمکاری سایت مرجع فروش در hddcaddy.ir
-------------------------------------------
دوستانی که مکبوک دارن قبل از دیدن این تایپیک به این تایپیک مراجعه کنن
-------------------------------------------
تماس جهت مشاوره و خرید
۰۹۳۰۵۲۱۷۸۱۰
تلفن دفتر : ۳۳۳۹۰۶۸۸

banner-jpg.552315

فروش ویژه عید و سال نو 1393 مختص اعضای پرشین تولز برای
SSD های سامسونگ و قطعه HDDCADDY
با تخفیف ویژه ۲۸ اسفند تا ۲۸ فروردین
HDD CADDY :اضافه کردن SSD یا HDD روی مکبوک پرو/آیمک و هر نوع لپتاپ با درایونوری استاندارد
بکمک این قطعه میشه از دو هارد روی مکبوک پرو استفاده کرد و هزینه های سنگین برای SSD های با حجم بالا رو حذف کرد(سازگار و قابل استفاده در همه لپتاپها)
نکته مهم :این کیت در دو مدل موجود هست.این مدل هم قابلیت نصب SSD و هم HDD رو داره و تا 1.5T ساپورت HDD داره.
دوستان بعضا لینک مدلهایی رو از امازون و ای بی میدن که با این موجودی متفاوت هست.از اون مدلها هم میتونم برای دوستان تهیه کنم( ۵۵تومان).این نوع کدی هم بعنوان یک آپشن با سفارش برای دوستان تهیه میشه,اما هیچ تضمینی ازجانب من برایدرست کار کردن یا صدمه نزدن به هاردشون ندارند.
موجودیهای فعلی همگی از سایت معتبر hddcaddy.com خریداری میشه و با تضمین تحویل دوستان میشه.

لیست قیمت HDD CADDY:
1-HDD CADDY IMAC (قابل استفاده برای مکبوک و لپتاپ+قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۱۲۵۰۰۰ تومان/خرید سایت ifixit.com
2-HDD CADDY Macbook-Laptop (قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۹۵۰۰۰ تومان/خرید سایت hddcaddy.com
3-HDD CADDY Laptop قیمت (کپی) ۵۵۰۰۰تومان(فقط سفارشی) خرید متفرقه
4-(قطعه مکمل:کیت جاگذاری سوپردرایو تبدیل به سوپردرایو اکسترنال) قیمت ۸۰۰۰۰ تومان

لیست قیمت SSD:

هاردهای سفارشی ویژه سامسونگ:
۱-SSD Samsung 840 500G : قیمت هارد اس اس دی سامسونگ 840 حجم 500 گیگ : موجود.قیمت فروش ویژه در پیغام خصوصی
۲- SSD Samsung 840EVO 250G : قیمت هارد اس اس دی سامسونگ EVO 840 حجم 250 گیگ : موجود. قیمت فروش ویژه در پیغام خصوصی
۳- SSD Samsung 840EVO 120G : قیمت هارد اس اس دی سامسونگ EVO 840 حجم 120 گیگ : موجود.قیمت فروش ویژه در پیغام خصوصی
۴- SSHD Seagate 1T : قیمت هارد سیگیت هایبریدی حجم یک ترابایت : موجود. قیمت ۴۸۰۰۰۰ تومان/قیمت سفارش و تحویل ۳ هفته ای ۴۲۰۰۰۰ تومان

---------------------------------------

ابعاد HddCaddy
9.5mm/12.7mm 2.5” SSD or HDD
مشاهده پیوست 347633مشاهده پیوست 347634
انواع مختلف موجود(5 مدل) که با توجه سیستم مورد استفاده دوستان در اختیارشون قرار میگیره.کارایی ها یکسان هست وفقط تفاوت در ابعاد و قطر یا محل پیچها هست

banner-jpg.552312

what-is-caddy-jpg.552103

banner-jpg.552312

original-2-jpg.552104
screen-shot-2013-04-19-at-8-18-20-pm-jpg.552105

banner-jpg.552283

Last edited:

gprsm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به شدت تمایل دارم که اینو برا لپ تاپم بگیرم چون به شدت نیازمندشم اما یک سوال : لپ تاپم hp dv6t هست و داخلش ورودی sata 2 داره و اصلا وررودی sata 3 نداره
من اگه هارد ssd رو بگذارم داخل HDD CADDY در سرعتش تاثیر نمی گذاره؟
شما مشتری ای نداشتی که این کار رو با hp کرده باشه؟

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
به شدت تمایل دارم که اینو برا لپ تاپم بگیرم چون به شدت نیازمندشم اما یک سوال : لپ تاپم hp dv6t هست و داخلش ورودی sata 2 داره و اصلا وررودی sata 3 نداره
من اگه هارد ssd رو بگذارم داخل HDD CADDY در سرعتش تاثیر نمی گذاره؟
شما مشتری ای نداشتی که این کار رو با hp کرده باشه؟
سلام. هارد اصلیتون ساتا ۲ هست یا ساتا ۳؟
اگر هارد اصلی ساتا ۳ باشه شما SSD رو جای هارد اولیه میگذارید و هارد فعلی رو توی کدی و سرعت SSD رو با پورت sata3 بدست میارید.
(کدی به ساتا ۲ بخوره یا ساتا ۳ فرقی از نظر سرعت اجرایی سیستم برای شما و دیگران نمیکنه چون هاردی که سیستم عامل رو همراه داره SSD هست که جای هارد اول نشسته)

در هر حال کدی برای hpdv6t موجود هست. 19-29 اسفند فروش ویژه ۸۰۰۰۰ تومان
http://hddcaddy.com/nl/hp-hdd-caddy/125-hp-pavilion-envy-dv5-dv6-dv7-hdd-caddy.html

یک نمونه دیگه و لینک دیگه
http://www.newmodeus.com/shop/?main_page=product_info&products_id=289

Last edited:

gprsm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هر دو درگاهم sata2 هست چون کار ویرچوال می کنم برام خیلی مهمه که vm هام با سرعت بالا مثلا از یک هارد دیگه خونده بشن
حالا به نظر شما با HDD CADDY توی لپ تاپم بهتره یک HDD بگذارم یا یک SSD?

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
من هر دو درگاهم sata2 هست چون کار ویرچوال می کنم برام خیلی مهمه که vm هام با سرعت بالا مثلا از یک هارد دیگه خونده بشن
حالا به نظر شما با HDD CADDY توی لپ تاپم بهتره یک HDD بگذارم یا یک SSD?
من توصیه ام به شما و دوستان دیگه این هست هاردی رو که سیستم عامل نصب میشه رو جای هارد اولیه قرار بدن که Primary شناخته بشه

Screen Shot 2014-03-18 at 9.24.37 AM.jpg

gprsm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال هارد ssd سامسونگ یا adata با ظرفیت 64 داری که به ساتا 2 بخوره ؟ اگه دارید یا همین جا بگید یا پخ کنید
ضمنا هارد hdd سرعت بالا7400یا بیشتر (مثلا black ) برا لپ تاپ داری؟ اگه داری یا همین جا بگید یا پخ کنید

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
یک سوال هارد ssd سامسونگ یا adata با ظرفیت 64 داری که به ساتا 2 بخوره ؟ اگه دارید یا همین جا بگید یا پخ کنید
ضمنا هارد hdd سرعت بالا7400یا بیشتر (مثلا black ) برا لپ تاپ داری؟ اگه داری یا همین جا بگید یا پخ کنید
هارد ssd samsung evo 120 گیگ داریم (Adata برند خوبی برای SSD نیست.سرعت Read و Write واقعیش پایین هست)
http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-840-Evo-250GB-vs-Adata-XPG-SX900-256GB/1594vs1819
هارد هیبریدی هم داریم SSHD SEAGATE 1T قیت فروش ویژه ۴۵۰۰۰۰ تومان

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
banner-jpg.552312

ادامه:فروش ویژه عید و سال نو 1393 مختص اعضای پرشین تولز برای SSD های سامسونگ با تخفیف ویژه

۲۸ اسفند تا ۲۸ فروردین

-----------------------

بزودی فروش مستقیم و دریافت سفارشات در فروشگاه اینترنتی مک آپ
-----------------------
تماس جهت مشاوره و خرید
تلفن همراه : ۰۹۳۰۵۲۱۷۸۱۰

--------------

Last edited:

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
امروز ظهر CADDY هم رسید و نصب کردم خیلی هم خوب شد الان هم SSD رو لپتاپم هست و هم هارد 640GB خودش که تو caddy گذاشتم.
با تشکر

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
هارد من این ارور رو داره : Ultra DMA CRC Error Count

خود برنامه نوشته که احتمالا از کابل هست ولی هارد رو عوض کردم رو اون یکی هارد ارور نداشت .

بهترین SSD 256 گیگ چی رو پیشنهاد میدی ؟

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282

خود برنامه نوشته که احتمالا از کابل هست ولی هارد رو عوض کردم رو اون یکی هارد ارور نداشت .

این لیست بنچ مارک و امتیازی که از نظر یوزرها از سراسر جهان جمع آوری میشه ملاک مناسبی برای انتخاب هست

http://ssd.userbenchmark.com/

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64

ببخشید من پاسخ میدم
ولی بهترین کار اینه که هارد رو کلا روی یک کامپیوتر دسکتاپ امتحان کنی اونموقع اگر این ارور رو داد مشکل از هارد هست نرم افزار خوب هم توی این زمینه Hard Disk Sentinel هست که میشه سلامت هارد رو باهاش چک کرد.
در مورد SSD هم بهترین برندش اینتل و سامسونگ هست چون جفتشون از پیشگامان ابداع و تولید این نوع از دیسک ها هستن.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
banner-jpg.552312

ادامه:فروش ویژه عید و سال نو 1393 مختص اعضای پرشین تولز برای SSD های سامسونگ با تخفیف ویژه

۲۸ اسفند تا ۲۸ فروردین

-----------------------

-----------------------
تماس جهت مشاوره و خرید

--------------

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
ببخشید من پاسخ میدم
ولی بهترین کار اینه که هارد رو کلا روی یک کامپیوتر دسکتاپ امتحان کنی اونموقع اگر این ارور رو داد مشکل از هارد هست نرم افزار خوب هم توی این زمینه Hard Disk Sentinel هست که میشه سلامت هارد رو باهاش چک کرد.
در مورد SSD هم بهترین برندش اینتل و سامسونگ هست چون جفتشون از پیشگامان ابداع و تولید این نوع از دیسک ها هستن.
ممنون دوست عزیز ٬

من هارد لپ تاپ قبلیم رو زدم به این لپ تاپ مشکلی نداشت و ارور نداد به همین دلیل احتمال میدم مشکل از هارد باشه .

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
ممنون دوست عزیز ٬

من هارد لپ تاپ قبلیم رو زدم به این لپ تاپ مشکلی نداشت و ارور نداد به همین دلیل احتمال میدم مشکل از هارد باشه .
اونجوری نمیشه قضاوت کرد. باید هارد مشکل دار رو کلا روی یک سیستم دیگه هم تست کنی و توی اون نرم افزاری که گفتم مشکلش رو مینویسه.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
banner-jpg.552312

۲۸ اسفند تا ۲۸ فروردین

-----------------------

-----------------------
تماس جهت مشاوره و خرید

--------------

federe406

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
لطفا قیمت SSD های سامسونگ رو برام پیام خصوصی کنید
من میخوام واسه لپ تاپم که ASUS N550 هست از این قطعه HDDCADDY بخرم دارین؟ قیمت این رو هم پیام خصوصی کنید همینطور مراحل خرید به چه صورت هست؟

بالا