سلام. بله هست. فقط بیرون بکشید و ضخامتش رو اندازه بزنیددورود
لپتاپ من اچ پی dv6699 ئه.از این قدیمیا.درایو نوریش IDE ئه.
hddcaddy هست که بهش بخوره؟
تنکس
سلام. پاسخ ارشال شدسلام داداش برای لپتاپ asus k55vd چه کدی پیشنهاد میدی؟!
سلام.سلام خسته نباشيد هارد لبتايم سوخته مدل hp 4530sبخوام يرمش ساپورت ميكنه؟
سلامسلام بله دوست گرامي منظورم SSDبود مطمئن هستيد ساپورت ميكنه خريد كنم ازتون ساپورت نكرد پس ميگيريد جاش هارد معمولي وسترن بلك بديد؟
يا اين مدل لپ تاب تا حالا تست كردين؟
بعد اين هارد ssd نسبت به مثلا وسترن بلك چقد سرعتش بالاتره؟
هارد ssd مورد نظر من ٢٥٦يا ١٢٨هست جفتش قيمت بديد ممنون ميشم
سلان. نه عزیز موجود نداریمداداش Plextor M6S SSD Drive هم دارین شما؟ اگه دارین چند قیمته؟
سلامسلام رم برای لبتاب سرعت 133 دوتا چهارگیگ میخوام البته لبتابم سرعت 100 روپشتیبانی میکنه مدل وقیمت لطفاا بعد رم های خودشم ورمیدارید
سلام. مورد مناسب:سلام
برای لپ تاپ lenovo z510 کدی میخواستم فقط نمیدونم کدوم مدل و سایز رو انتخاب کنم
لطفا راهنمایی کنید
http://hddcaddy.ir/product-category/hdd-caddy/hdd-caddy-lenovo
با تشکر
سلام. میشه به شرطی که دستگاه محدودیتی برای رم pc3 نداشته باشهیه سوال داشتم.
رم های pc3l و pc3 رو میشه کنار همدیگه استفاد کرد؟
سلام. دلیل این موضوع رو نمیدونم. اگر از ما کدی تهیه کردید با پشتیبانی تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم برای بهبود وضعیت رو بهتون توضیج بدنمن لب تاب asus k551ln دارم . یه هارد 256 ssd Samsung pro گذاشتم جا هارد اصلی هارد خودش با کدی تو جای cd rw جفت کردم و ویندوز زدم رو هارد ssd ولی هارد دوم فوق العاده کند کار میکرد پاک کردن یه فولدر خالی نزدیک 3 دقیقه طول میکشید . ( مشکل چی میتونه باشه؟ ) هارد دوم الان در آوردم و با هارد ssd طی میکنم کلافم کرده ؟؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
نه از شما خرید نکردم از سایت اینترنتی ایران اس اس دی خرید کردم متاسفانهسلام. دلیل این موضوع رو نمیدونم. اگر از ما کدی تهیه کردید با پشتیبانی تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم برای بهبود وضعیت رو بهتون توضیج بدن
برای مجموعه خودمون هست. من همینجا یک راهکار کوتاه بهتون میدم:نه از شما خرید نکردم از سایت اینترنتی ایران اس اس دی خرید کردم متاسفانه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk