Cyberlife
Registered User
سلامba salam man ye poroje vase dares eghtesadam daram ke 50 safhe hast mitunid tu arze 2 ruz vasam tabdil konin be world ?
جواب شما رو در پیام خصوصی دادم.
سلامba salam man ye poroje vase dares eghtesadam daram ke 50 safhe hast mitunid tu arze 2 ruz vasam tabdil konin be world ?
سلام و خسته نباشید.
من یه فایل PDF دارم که متاسفانه کیفیت خوبی نداره ولی خوب تایپ شده هست ولی شبیه عکسه و امکان کپی نداره!! فایل رو از سایت اداره استاندارد دانلود کردم و استاندارد ملی هست. اگه امکانش هست فایل رو براتون ارسال کنم ببینید میتونید متن قایل ویرایش و جستجوشو بهم بدید. اول ببینید میتونید کاملاً این تبدیل رو انجام بدید بعدش در مورد هزینه و سایر موارد صحبت میکنیم.
با سپاس
نیما
█ تبدیل فایلهای PDF فارسی و تصاویر دارای متن فارسی به Word با قیمت مناسب █سلام خدمت کاربران عزیز پرشین تولز
اگه فایل PDF فارسی یا تصویر دارای متن فارسی دارید و میخواهید اون رو به فایل Word قابل ویرایش
تبدیل کنید، میتونم این کار رو با قیمت مناسب براتون انجام بدم.
به عنوان نمونه میتونید یک صفحه از فایل PDF فارسی یا یک صفحه از عکس دارای متن فارسی را در
پیغام خصوصی برای من ارسال کنید و در کمترین زمان ممکن فایل Word اون رو تحویل بگیرید.
--------------------------------------------------------
به دلیل درخواست کاربران محترم پرشین تولز، قیمت تبدیل برای هر دو زبان فارسی و لاتین در هر صفحه
با 100 تومان کاهش قیمت، به روز رسانی شد.
البته کماکان 25 % تخفیف برای 10 مشتری اول وجود دارد،
لیست هزینه تبدیل و تایپ :
تایپ جدول جدا از هزینه تبدیل است و بسته به اندازه از 300 تا 3000 تومان
نمودار جدا از هزینه تبدیل است و بسته به اندازه از 500 تا 5000 تومان
تایپ فرمول جدا از هزینه تبدیل است و به ازای هر سطر 200 تومان
█ تبدیل فایلهای PDF فارسی و تصاویر دارای متن فارسی به Word با قیمت مناسب █سلام خدمت کاربران عزیز پرشین تولز
اگه فایل PDF فارسی یا تصویر دارای متن فارسی دارید و میخواهید اون رو به فایل Word قابل ویرایش
تبدیل کنید، میتونم این کار رو با قیمت مناسب براتون انجام بدم.
به عنوان نمونه میتونید یک صفحه از فایل PDF فارسی یا یک صفحه از عکس دارای متن فارسی را در
پیغام خصوصی برای من ارسال کنید و در کمترین زمان ممکن فایل Word اون رو تحویل بگیرید.
به دلیل درخواست کاربران محترم پرشین تولز، قیمت تبدیل برای هر دو زبان فارسی و لاتین در هر صفحه
با 100 تومان کاهش قیمت، به روز رسانی شد.
البته کماکان 25 % تخفیف برای 10 مشتری اول وجود دارد،
لیست هزینه تبدیل و تایپ :
تایپ جدول جدا از هزینه تبدیل است و بسته به اندازه از 300 تا 3000 تومان
نمودار جدا از هزینه تبدیل است و بسته به اندازه از 500 تا 5000 تومان
تایپ فرمول جدا از هزینه تبدیل است و به ازای هر سطر 200 تومان
سلامسلام من یه کتاب 100 صفحه ای دارم
میخوام تبدیل به ورد بشه
از طریق عکس گرفتن از صفحات
انجام میدی شما؟
سلامبا سلام و عرض ادب
از طریق نرم افزار انجام میدین ؟
اگر بلی
در صورت تمایل قیمت نرم افزار رو برام پ.خ کنید
با تشکر
سلامسلام
دوست عزیز یه فایل PDF هست حدود 60 صفحه که قبلا ورد بوده و الان پی دی اف شده. چقدر میشه هزینه اش؟ چند تا عکس هم داره ولی نمودار یا چیز دیگه ای نداره.
ارسال شد.سلام
لطفاً فایل رو برام ارسال کنید تا قیمت رو خدمتتون اعلام کنم.
ارسال شدسلام
لطفاً فایل رو برام ارسال کنید تا قیمت رو خدمتتون اعلام کنم.
اگه با کیفیت اسکن شده باشه زیاد طول نمیکشه و نیاز به وقت کمترییه جدول اسکن شده رو بهتون بدم چقدر ول میکشه روی ورد پیادش کنید؟
نمونش رو براتون میفرستم ببینید چی میخوام