Maloooos
Registered User
سلام من الان 120 تومن جنس سفارش دادم ... ولی مثل اینکه ثبت نام میکردم تخفیف و هزینه پیک رایگان داشت راهنماییم کنید
سفارشِ منم به دستم رسید
با تشکر
آره داداش .. هر کار میکنم عکسش درست نمیشه از دیشب درگیرشم ! C ارتفاعهسعید در جعبه ها C ارتفاعه؟؟ چون در شکل a وb رو زده
سلام من الان 120 تومن جنس سفارش دادم ... ولی مثل اینکه ثبت نام میکردم تخفیف و هزینه پیک رایگان داشت راهنماییم کنید
داش امیر لطف داری .. اتفاقا تمرکز اصلی روی پوشاک هست ولی یه مقداری فروش اینترنتیش سخت هست .. کم کم داریم راه می افتیم :دیولی واقعا فروشگاه خوبیه .. چرا ؟ چون یه پشتیبان با حوصله و مهربون داره ! ایشالا که اجناس جدید هم اضافه بشه .. به شخصه دوست دارم تخصص فروشگاه پوشاک باشه .. ممنون از زحمات شما بچه های با پشت کار
دادا مطمئنی؟
یعنی بیشترین عمقی که داری 9 سانته؟؟ 9 سانت چیزی توش جا نمیشه که :دی
از یه وجبم کمتر میشه
دادا مطمئنی؟
یعنی بیشترین عمقی که داری 9 سانته؟؟ 9 سانت چیزی توش جا نمیشه که :دی
از یه وجبم کمتر میشه
اندازه داخلیش ۹ئه .. بیرونیش بیشتره !
آره ولی همون حدوداس .. چی مگه میخوای کادو بدی ؟ :دی توی ساک بذار یا جعبه سورپرایز.
آرررره بابا !یعنی سایز 6 توش پوشال و مثلا خرده ریزای قلبی + چند تا شکلات و خوراکی + یه عروسک متوسط جا میشه؟
آرررره بابا !
یه سری پک آماده از همین سایز ۶ که توش پره قلب و قاصدک و پوشاله با خرس و شمع هم داریم عکساش ادیت نشده فردا میذارم .. اونارو ببینی احتمالا سایزشون دستت میاد
میگم توشون عطرم بذارم سایز دقیقه دقیقه برات معلوم بشه :دی
مرسی ارتفاع ساک 2 قلب عاشق رو هم بگی خوب میشه
:دی
سلام امیر جان .. نام کاربریتون توی سایت حراج خصوصی رو برام پخ کنید تا کد رو براتون فعال کنمkode takhfif chie dash saeed?
بیا داشی اینم سایزا :دیمرسی ارتفاع ساک 2 قلب عاشق رو هم بگی خوب میشه
:دی