MOHAMMADBU
Registered User
مبارکتون باشه قربان .
من ی ایفون 5S سفارش دادم و برام ارسال کردن.منتظرمدبه دستم برسه.ممنون ازشون
من ی ایفون 5S سفارش دادم و برام ارسال کردن.منتظرمدبه دستم برسه.ممنون ازشون
چون گفتم ریپک نیستن تو پست اولرفیق میشه بپرسم چرا تو پست اول زدی در مورد ریپک بودن سوال نپرسیم؟؟؟
الان یعنی گوشیات ریپک نیستن؟؟؟
چه حجمی قربان ؟سلام
5s کارکرده در حد حد رنگ ترجیحا گری یا اسپیس گری موجود دارید ؟!؟!
فوری میخوام!!
سلام قربانسلام دوست عزيز از در كارتن ٥ اس و لوازم داخل گوشيات ى عكس بده من تعداد خريدارم البته ى مقدار بايد سر قيمتش راه بياى
جناب توجه داشته باشید تقریبا 90 درصد کارتن های موجود در بازار همینجورین . و این گوشی ها مستقین از امریکا که وارد نشدن از نمایندگیش تو دبی وارد شدن و کارتن به وسیله نمیاندگی درست شده و از دست شخص گرفته نشده که بخوایم بگیم مغازه دار برای فروش گوشیش اینکارو کردهرفیق الان از گوشی و جعبه ارسالی واسه اون دوست گرامی عکس گذاشتی
دو حالت داره
یا مردمو ساده فرض کردی یا اصلا آیفون جعبه اصلی ندیدی
تو فروم داری خیلی راحت گوشی ریپک به اسم اصلی میفروشی و کاملا هم ادعا داری ریپک نیست و میگی سوال نکنین
جعبه آیفون شما ، مزخرف ترین نوع ریپک و چاپ لیبلیه که تو ریپکا هست
حتی کم تجربه ترین افرادم که فقط یه بار آیفون داشتن خیلی ساده تشخیص میدن این ریپکه
بعد شما با خیالت راحت میگی ریپک نیست و ریپک وارد نمیکنیم
فروش به چه قیمتی دوست گرامی ؟؟؟
ارزششو نداره
الان شما میگی این جعبه ، جعبه فابریک آیفونه؟؟؟
مردمو بسیار بسیار ساده لوح فرض کردی
همه چی این جعبه تقلب و چاپ مجدده
حتی فونت نوشته هاشم کوچکترین شباهتی به جعبه اصلی آیفون نداره
مشاهده پیوست 896414
برای مشتریمون اقا فرزاد هم که ارسال شده میدونستن و به مسئله واقف بودن100% تایید میشه
این جعبه سریال خورده .کاملا مشخصه
سلام قربانداداش ایفون 5 موجود داری 16 گیگ ؟؟
32 یا 64چه حجمی قربان ؟
خودم موجود ندارم بخواید از همکارا با تضمین گیر میارم بار خودم تو پست اول موجودی زده32 یا 64
گوشی بدون هیچ خط و خشی میخوام
خط و خش که نداره ؟؟؟ قیمت ؟؟سلام قربان
بله در دو رنگ سفید و گری
خوب قیمت چند بفرمایید بدونیمخودم موجود ندارم بخواید از همکارا با تضمین گیر میارم بار خودم تو پست اول موجودی زده
بدون خط و خش هست قربان تمیز تمیزخط و خش که نداره ؟؟؟ قیمت ؟؟
پس لطفا صبر کنید تا عصر تو بازار یه سراغی بگیرم . لطفا شمارتونو پی وی ارسال کنید خبرتون کنم . در ضمن حول و حوش همین قیمت خودم براتون گیر میارم البته چون درهم رفته بالا ولی بازم بهتون خبر میدم قیمت روخوب قیمت چند بفرمایید بدونیم
قیمت خوب باشه اوکیه
جناب قیمت درهم کشیده بالا قیمت مناسب گیر نیاوردم شرمنده09351104484