- تاریخ عضویت
- 9 می 2013
- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
داداش منو بردی به سال های 75 تا 77هر روز صبح نون و پنیر و انگور عسگری
یادش بخیر
داداش منو بردی به سال های 75 تا 77هر روز صبح نون و پنیر و انگور عسگری
داداش منو بردی به سال های 75 تا 77
یادش بخیر
مرفح شوومایی؟!یه اسکوپ پروتئین + یک لیوان شیر کم چرب + کره بادوم زمینی + مربای آلبالو
صبحانه خوبی نیست. قند موجود در کیک های صنعتی ساکارزه، یک قند زود جذب. وقتی همچین میان وعده بخورید، حدود 45 دقیقه بعد قند خون به حد خیلی زیادی بالا میره. آدم احساس خوبی داره ولی قند خون اونقدر سریع بالا میره. وقتی قند خون میره بالا مغز فرمان میده به پانکراس که انسولین ترشح کنه. بدن اونقدر سریع اینکارو انجام میده که حدود 2 ساعت بعد از خوردن اون کیک، قند خون به دلیل ترشح انسولین میاد پایین. خیلی پایین! تا حدود 50! حتی به 47-48 هم میرسه. اینجاست که فرد دچار رعشه میشه. تمرکز اعصاب رو از دست میده. اگه مشاغل خطرناک مثل تراشکاری و پرس و ... کار کنه احتمال آسیب بالا میره به دلیل از دست دادن consciousness. علاوه بر اون دست شروع میکنه به لرزش. اگه قند خون زیر 50 بیاد فرد وارد شوک قند و کما میشه. برای همین بدن یه سیستم پروتکتور داره که وقتی قند هنوز به 50-60 نرسیده، به کبد فرمان میده که انسولین رو از توی خون جمع کنه. در نتیجه قند خون میره بالا. دقیقا کاری که ساعت 1-2 بعد از ظهر افرادی که روزه دار هستند، تجربه میکنن. ولی کاهش سطح انسولین و برگشت سطح سورومی قند به حالت طبیعی یه زمانی نیاز داره. یعنی واقعا بدن باید وارد مرحله بحرانی بشه تا مغز به کبد فرمان بده. در طول این مدت افراد بخاطر رعشه و ضعف، میرن یخچال رو غارت میکنن! نتیجه میشه دریافت کالری بی مورد و در نتیجه چاقی. در صورتیکه اگه شخص از خوردن امتناع کنه، بدن به خودی خود قند خون رو بالا میبره (رعشه از بین میره) و بدن بعد از اتمام ذخایر گلیکوژن، وارد چرخه سوخت چربی میشه چیزی که خیلی ها عاشق هستن! :general307: آخه بدن انسان دوگانه سوزه! شکست چربی و تبدیل به ATP (ادنوزین تری فسفات) یه نوع بهتر و سالم تر از انرژیه و خیلی پایدارتر و در دسترس تر. واسه همینه که اونایی که تا ساعت 3-4 روزه رو نگه دارن، دم افطار تقریبا خیلی احساس گرسنگی نمیکنن! نه به اندازه ساعت 12 یا 1!:general509:شیرکاکائو با کیک
صبحانه خوبی نیست. قند موجود در کیک های صنعتی ساکارزه، یک قند زود جذب. وقتی همچین میان وعده بخورید، حدود 45 دقیقه بعد قند خون به حد خیلی زیادی بالا میره. آدم احساس خوبی داره ولی قند خون اونقدر سریع بالا میره. وقتی قند خون میره بالا مغز فرمان میده به پانکراس که انسولین ترشح کنه. بدن اونقدر سریع اینکارو انجام میده که حدود 2 ساعت بعد از خوردن اون کیک، قند خون به دلیل ترشح انسولین میاد پایین. خیلی پایین! تا حدود 50! حتی به 47-48 هم میرسه. اینجاست که فرد دچار رعشه میشه. تمرکز اعصاب رو از دست میده. اگه مشاغل خطرناک مثل تراشکاری و پرس و ... کار کنه احتمال آسیب بالا میره به دلیل از دست دادن consciousness. علاوه بر اون دست شروع میکنه به لرزش. اگه قند خون زیر 50 بیاد فرد وارد شوک قند و کما میشه. برای همین بدن یه سیستم پروتکتور داره که وقتی قند هنوز به 50-60 نرسیده، به کبد فرمان میده که انسولین رو از توی خون جمع کنه. در نتیجه قند خون میره بالا. دقیقا کاری که ساعت 1-2 بعد از ظهر افرادی که روزه دار هستند، تجربه میکنن. ولی کاهش سطح انسولین و برگشت سطح سورومی قند به حالت طبیعی یه زمانی نیاز داره. یعنی واقعا بدن باید وارد مرحله بحرانی بشه تا مغز به کبد فرمان بده. در طول این مدت افراد بخاطر رعشه و ضعف، میرن یخچال رو غارت میکنن! نتیجه میشه دریافت کالری بی مورد و در نتیجه چاقی. در صورتیکه اگه شخص از خوردن امتناع کنه، بدن به خودی خود قند خون رو بالا میبره (رعشه از بین میره) و بدن بعد از اتمام ذخایر گلیکوژن، وارد چرخه سوخت چربی میشه چیزی که خیلی ها عاشق هستن! :general307: آخه بدن انسان دوگانه سوزه! شکست چربی و تبدیل به ATP (ادنوزین تری فسفات) یه نوع بهتر و سالم تر از انرژیه و خیلی پایدارتر و در دسترس تر. واسه همینه که اونایی که تا ساعت 3-4 روزه رو نگه دارن، دم افطار تقریبا خیلی احساس گرسنگی نمیکنن! نه به اندازه ساعت 12 یا 1!:general509:
بهترین صبحانه و میان وعده اونیه که درصد بیشتری فیبر و پروتئین داشته باشه. بدترین صبحانه اونیه که قند زیاد داشته باشه که فرد رو وارد بازیهای پیچیده انسولین و قند میکنه که نتیجه درازمدت اون چیزی نیست جز گرسنگی. چون همه که نمیدونن دستشون برای چی میلرزه. نمیدون اگه 2 ساعت تحمل کنن وضعیت از قرمز به سفید یخچالی تبدیل میشه! واسه همین میرن پرخوری. ولی با خوردن صبحانه غنی از فیبر و پروتئین و درصد کمتر کربوهیدرات (قند) میتونین بدن رو مقاوم کنید و چرخه سوخت چربی و افزایش متابولیسم رو شدت بدین.
گفتگوی تلفنی با دکتر نیما افشار
عسل زنبور خودمونو واقعا یه چیز دیگس