رفیق یه خرده در مورد SSD توضیح میدی؟ مگه نمیگن خراب نمیشه. گارانتی برای چی میخواد؟ چیش رو گارانتی میکنن؟
رفیق یه خرده در مورد SSD توضیح میدی؟ مگه نمیگن خراب نمیشه. گارانتی برای چی میخواد؟ چیش رو گارانتی میکنن؟
سلامسلام.دنبال هارد لپ تاپی 750 هستم...میشه پیدا کرد؟
ممنون
دوست عزیز
برای pc هم میشه از ssd استفاده کرد..چون شنیدم سرعت بوت کردن وبندوز خیلی میاره بالاتر...
سلاماستارتر عزیز
ضمن سلام
محبت نموده و آخرین آپدیت، لیست دیتا را ارسال فرمایید
ممنون و موید باشید
داداش قیمت هارد 1 ترا وسترن یا توشیبا با دیتا چقدر در میاد؟
اگه میشه قیمت دو تا شو بگو
قیمت دیتا هم بگو.میخوام تا یه ترا اطلاعات توش ریخته بشه
ارسال شد.لیست بروز شده رو برام بفرستید
قیمت روز را فردا برای شما با هاردهای پیشنهادی ارسال می کنم.با سلام تخفیف ها تمام شده ؟؟؟
قیمت های هارد اکسترنال را میشه برایم پی ام کنید یا همون لیست پست اول هستند ؟؟
من 1 ترا میخوام برای دستگاه چه برندی را پیشنهاد می کنید ؟؟؟
پیام دادم.
ارسال شد.
قیمت روز را فردا برای شما با هاردهای پیشنهادی ارسال می کنم.
سلامدرود
دوست عزیز قیمت روز سیگیت اکسپنشن دو ترا رومیزی لطف میکنید؟
همچنین مدت گارانتیش چقدره؟
تمام موارد را یکجا برای شما ارسال می کنم.دست شما درد نکنه.
پس بی زحمت اگر موجود هست اینها رو هم + قیمت نهایی + هزینه ارسال را برایم پی ام کنید :
هارد اکسترنال 1 ترا مارک وسترن و همچنین سیگت
usb 2
آداپتوری.
با تشکر
هارد یک ترابایت آداپتوری دیگر در بازار نیست اما برای دوستانی که نیاز دارند باکس و هارد داریم.هارد یک ترابایت که آداپتور هم داشته باشه موجود دارید؟
هارد یک ترابایت آداپتوری دیگر در بازار نیست اما برای دوستانی که نیاز دارند باکس و هارد داریم.
این مدل دیگه به بازار عرضه نمیشه و جای خود را به هارد جیبی داده. البته باکس usb3 داریم. مشکل شما با هاب usb2 حل نمیشه؟دوست عزیز واقعا 1 ترا آدابتوری در بازار نیست
چه بد من فقط و فقط 1 ترا ادابتوری میخوام usb 2 هم باشه
متاسفانه محدودیتهایی دارم و نمیشه به جز این انتخاب دیگه ای داشته باشم...
سلام لطفا فهرست مجموعه ها و قیمت هارد اینترنال 2 ترا و هزینه دیتا و مدت زمان ارسال رو برام بفرستین. ممنون
این مدل دیگه به بازار عرضه نمیشه و جای خود را به هارد جیبی داده. البته باکس usb3 داریم. مشکل شما با هاب usb2 حل نمیشه؟
سلام.
ارسال شد.
-----------------------
دوستانی که درخواست قیمت دادند اگر براشون ارسال نشده مجدد یادآوری کنند.