- نوشتهها
- 8,174
- لایکها
- 3,285
سیگیت بدون گارانتی آکبنده؟ قیمتش؟
هارد آکبند است ولی قبل از ارسال تست می شود. 255
سلام آقا میشه فهرست فیلم هارو واسم پخ کنید؟؟ بعد اگه بخوام با هارد بگیرم قیمتش چقدر میشه؟؟
قیمت 180 و رنگ روشن هم در حال حاضر موجود است.ببخشید
NH13 رو می خوام رنگ روشنش رو ...
قیمت رو لطف کنید ممنون می شم. راستی همون گارانتی آونگ یا ...؟
همون زير 500 گيگ مى خوام
موردى بود قيمتشو برام پ.خ كن
فرق این سه تا هارد میتونید بگید :
وسترن مای پسپورت الترا --- وسترن مای پسپورت --- وسترن المنت ---
نوشته اصلی توسط ARR@W
سلام
هارد دو ترابایت اینترنال وسترن، سیگیت، توشیبا با گارانتی و سیگیت بدون گارانتی هم موجود است.
بالاتر، جواب دادم البته قیمت اشتباه خورده، 245 قیمت روز است. آکبنده ولی حتما قبل از ارسال تست میشه و شما هم وقت دریافت میتونید تست کنید.چی شد پس داداش؟
ممنون جناب arrow بزرگوار .کارکرد هر سه هارد به لحاظ سخت افزاری تقریبا مشابه است. تکنولوژی المنت و الترا جدیدتر است.
الترا باریکتر از مای پسپورت است و دو قابلیت نرم افزاری بیشتر از مای پس دارد. المنت فاقد قابلیتهای نرم افزاری مانند بک آپ گیری و قفل گذاری روی هارد است.
لطف دارید بهروز جانممنون جناب arrow بزرگوار .
در رابطه با قفلگذاری در این هاردا (WD) ، چقدر قابل اطمینان است ؟ منظورم هک قفل نیست . بیشتر میخوام بدونم در درازمدت این قابلیت قاطی نمیکنه ، بعنوان مثال من دیدم دوستانی که با وجود اینکه رمز عوض نکردن و رمز صحیح هم یادشون بوده اما نرم افزار ایراد گرفته که رمز صحیح نمیباشد و مجبور به فرمت هارد شدن،
از دوستان مطلع و کسانی که مدتهاست بدون مشکل از قابلیت قفلگذاری WD استفاده کرده اند یه توضیحی بدهند ممنون میشم .
لطف دارید بهروز جان
تمام موارد امنیتی و کارکرد صحیح هارد توسط کمپانی چک و بعد تولید انجام می شود. البته منکر امکان بروز مشکل هم نیستم و خطای کاربر را هم نباید نادیده گرفت. در کل بهتر همان دوستانی که از این هارد مدت زیادی استفاده کرده اند تجربه خود را بیان کنند.
پس اجازه بدید خودم شروع کنم ، من یه WD مای بوک 3 ترا دارم ، الان تفریبا 700 گیگش خالیه، از اول هم رمز گذاشتم روش، تقریبا از خریدش یک سال گذشته ، و البته تا الان هیچ مشکلی نداشته هم از لحاظ قابلیت پسوردگذاری و هم موارد دیگه.
پس اجازه بدید خودم شروع کنم ، من یه WD مای بوک 3 ترا دارم ، الان تفریبا 700 گیگش خالیه، از اول هم رمز گذاشتم روش، تقریبا از خریدش یک سال گذشته ، و البته تا الان هیچ مشکلی نداشته هم از لحاظ قابلیت پسوردگذاری و هم موارد دیگه.
سلامسلام فروشنده محترم من یه هارد میخوام فقط واسه بک اپ به نظرتون چی بخرم ؟؟؟؟؟؟
قیمت خوب
1ترا یا 2ترا
سلام
دوست گرامی امکان تهیه هارد های رنگی My Passport Ultra به جز مشکی براتون وجود نداره ؟ (2 ترا )