• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ▓░ انواع هارد دیسک اینترنال و اکسترنال/SSD/ و دانلود دیتا ░▓

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salvation

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام میخواستم بدونم فرق مای پاسپورت الترا با المنت چیه؟
به نظرتون می ارزه بخاطر 30 تومن؟(میخوام یک ترا بخرم)
ممنون

KalaMil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این دیتای f- مجموعه انیمیشن سریالی و انیمه های ژاپنی حجمش چقدره و قیمتش چنده ؟

لیستش رو هم بزارید

با تشکر

Ebii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ســـلام.
1.اقــا.ایــن اختــلاف قیــمت دوبــرابــری بعضــی از هــاردهــای اکســـترنال مثــل "My book" و "My book Live" که جفت شــون هم 1تــرا و هم مــارک هســتند چیـــه ؟ایــا،بــرای ذخـــیره اطــلاعــات، روش هــای مختــلف و یــا فــرمت هــای خــاصی(نســبت بـه نــوع اطــلاعات) وجـــود داره؟ ببخشــید ســوال م مبتــدی هســتا.خــب بلــد نیســتم.
اگــر تفــاوتـی در نـوع ذخــیره ســازی نیســت،هــارداکســترنـالی بـرای ذخــیره اطــلاعات کامپیوتــرم بـه مـن معرفــی کنیـد.(2 تـرا بـاشــه).
2.هاردهــائی که مدیـا پلیــر هســت و کنتــرل داره هم داریــد؟
3.اون لیســت دیتــا رو میخــواســـتم با قیــمت هاشــون.(ترجیحــآ فیــلم هـای زبان فارســی یــا دوبلــه)

ســپاس

dansoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام مدیا پلیر وسترن المنتز پلی 1 ترا یا 2 ترابایت ندارین؟

fither

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام و با تشکر فراوان از شما دوست گرامی هارد من رسید
اینو میگم واسه دوستای دیگه که قصد خرید یا بازدید دارن :
- کاربر عزیز و فروشنده محترم (ARR@w ) در پاسخگویی به سوالات بسیار صبور و متین هستند و همچنین آگاه به تمام زوایای جنسی که ارائه کردند.
بسیار علمی پاسخها رو میدهند و مانند بعضی ها قصد ندارند تا به هر طریقی شده جنس بفروشند.
- بسته ارسالی بسیار منو متعجب کرد احساس کردم یه شرکت خارجی هاردو ارسال کرده . من بارها تجربه خرید خارجی داشتم ولی این بسته بندی یه چیز دیگه بود.
- من خیلی جاها واسه تحقیق و مشاوره مراجعه کردم ولی متاسفانه چیزی عایدم نشد ولی این دوست گرامی کاملا تمام پاسخهای منو داد.
- امیدوارم همچنان به کارتون ادامه بدید و موفق باشید و من حتما دوباره واسه خرید مزاحم شما میشم و به دوستان هم معرفی میکنم.
عضوی کوچک از جامعه سینمایی.

loyal_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لیست و قیمت دیتا و آخرین قیمت هارد اکسترنال 1 و 2 ترا و هارد اینترنال 1 و 2 ترا رو لطفا برام ارسال کنید ...

هارد ها ساتا 3 یا یو اس بی 3 باشند و در مورد هارد اکسترنال هم ، هارد ضدضربه میخوام ...

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
ســـلام.
1.اقــا.ایــن اختــلاف قیــمت دوبــرابــری بعضــی از هــاردهــای اکســـترنال مثــل "My book" و "My book Live" که جفت شــون هم 1تــرا و هم مــارک هســتند چیـــه ؟ایــا،بــرای ذخـــیره اطــلاعــات، روش هــای مختــلف و یــا فــرمت هــای خــاصی(نســبت بـه نــوع اطــلاعات) وجـــود داره؟ ببخشــید ســوال م مبتــدی هســتا.خــب بلــد نیســتم.
اگــر تفــاوتـی در نـوع ذخــیره ســازی نیســت،هــارداکســترنـالی بـرای ذخــیره اطــلاعات کامپیوتــرم بـه مـن معرفــی کنیـد.(2 تـرا بـاشــه).
2.هاردهــائی که مدیـا پلیــر هســت و کنتــرل داره هم داریــد؟
3.اون لیســت دیتــا رو میخــواســـتم با قیــمت هاشــون.(ترجیحــآ فیــلم هـای زبان فارســی یــا دوبلــه)

ســپاس
سلام
1- فکر کنم منظور شما مای پس الترا دو ترا با مای بوک است. هاردهای جیبی بدون آداپتور به دلیل مزایایی که در اندازه و حمل و نقل دارند از هاردهای آداپتوری گرانتر هستند. به لحاظ ذخیره اطلاعات هم تفاوتی ندارند فقط هاردهای شبکه دیتا را از طریق کابل لن و پورت شبکه دیتا ترنسفر می کنند. برای ذخیره سازی اطلاعات به منظور آرشیو بهترین گزینه هارد اکسترنال آداپتوری است.
2-. مدیا پلیر لایو موجود داریم.
3- ارسال شد.

dansoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
لطفا" قیمت مدیا پلیر رو بدید ممنون

jighar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لیست و قیمت هارد های 500 رو برام بفرستید

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
پس اگر میشه قیمتش رو برام بفرستید. و اینکه بگید تا کی باید صبر کنم تا موجود شه؟
یک دنیا تشکر.
احتمالن تا ابتدای ماه آینده موجود بشه و به طبع قیمت هم در همان زمان مشخص می شه.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
لیست و قیمت دیتا و آخرین قیمت هارد اکسترنال 1 و 2 ترا و هارد اینترنال 1 و 2 ترا رو لطفا برام ارسال کنید ...

هارد ها ساتا 3 یا یو اس بی 3 باشند و در مورد هارد اکسترنال هم ، هارد ضدضربه میخوام ...
ارسال شد.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
سلام دادا
یک هارد دیسک حداقل 10 تربایت اکسترنال با سرعت فوق العاده بالا میخوام. قیمتش اصلا مهم نیست !
فقط شما یک جنس تقریبا ضدگلوله + پرسرعت برای من پیدا کن که گارانتی معتبری هم داشته باشه.
متشکرم :)
سلام عزیز
هارد مناسب برای شما در ظرفیت 12 ترابایت با قابلیت raid5 و پشتیبانی اطلاعات حتی در صورت خرابی یکی از هاردهای مجموعه، معرفی شد.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
با سلام میخواستم بدونم فرق مای پاسپورت الترا با المنت چیه؟
به نظرتون می ارزه بخاطر 30 تومن؟(میخوام یک ترا بخرم)
ممنون
سلام
با توجه به اینکه تفاوت عمده در امکانات نرم افزاری است در صورتیکه این امکانات برای شما کارایی ندارد، وسترن المنت انتخاب مناسبتری است.

DR_MOOSAVI

Registered User
لایک‌ها
5
سلام عرض ادب من نیاز به راهنمایی دارم برای خرید دو هارد یه هارد پاسپورتی ۱ ترا می خواهم برای اطلاعاتم که همراهم باشه و تو انتخاب مدل نیاز به راهنمایی دارم

و یک هارد ۲ الی ۳ ترا کاربردم هم برای این است که یه سیستم دارم هارش یک ترا هست و پر شده و اگر یه هارد دیگه بزار خیلی سیستم کند میشه می خواهم هم ارشیو فایل ها باشه هم بتوانم کامل به کامپیوتر وصل باشه و با اون کار کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا