سلامســـلام.
1.اقــا.ایــن اختــلاف قیــمت دوبــرابــری بعضــی از هــاردهــای اکســـترنال مثــل "My book" و "My book Live" که جفت شــون هم 1تــرا و هم مــارک هســتند چیـــه ؟ایــا،بــرای ذخـــیره اطــلاعــات، روش هــای مختــلف و یــا فــرمت هــای خــاصی(نســبت بـه نــوع اطــلاعات) وجـــود داره؟ ببخشــید ســوال م مبتــدی هســتا.خــب بلــد نیســتم.
اگــر تفــاوتـی در نـوع ذخــیره ســازی نیســت،هــارداکســترنـالی بـرای ذخــیره اطــلاعات کامپیوتــرم بـه مـن معرفــی کنیـد.(2 تـرا بـاشــه).
2.هاردهــائی که مدیـا پلیــر هســت و کنتــرل داره هم داریــد؟
3.اون لیســت دیتــا رو میخــواســـتم با قیــمت هاشــون.(ترجیحــآ فیــلم هـای زبان فارســی یــا دوبلــه)
ســپاس
از خرید شما سپاسگذارم.هارد 1 ترا المنت من هم رسید
ممنون
قیمت مدل های موجود ارسال شد.لطفا" قیمت مدیا پلیر رو بدید ممنون
احتمالن تا ابتدای ماه آینده موجود بشه و به طبع قیمت هم در همان زمان مشخص می شه.پس اگر میشه قیمتش رو برام بفرستید. و اینکه بگید تا کی باید صبر کنم تا موجود شه؟
یک دنیا تشکر.
ارسال کردم.لیست و قیمت هارد های 500 رو برام بفرستید
ارسال شد.لیست و قیمت دیتا و آخرین قیمت هارد اکسترنال 1 و 2 ترا و هارد اینترنال 1 و 2 ترا رو لطفا برام ارسال کنید ...
هارد ها ساتا 3 یا یو اس بی 3 باشند و در مورد هارد اکسترنال هم ، هارد ضدضربه میخوام ...
سلامسلام
این دیتای f- مجموعه انیمیشن سریالی و انیمه های ژاپنی حجمش چقدره و قیمتش چنده ؟
لیستش رو هم بزارید
با تشکر
سلام عزیزسلام دادا
یک هارد دیسک حداقل 10 تربایت اکسترنال با سرعت فوق العاده بالا میخوام. قیمتش اصلا مهم نیست !
فقط شما یک جنس تقریبا ضدگلوله + پرسرعت برای من پیدا کن که گارانتی معتبری هم داشته باشه.
متشکرم![]()
سلامبا سلام میخواستم بدونم فرق مای پاسپورت الترا با المنت چیه؟
به نظرتون می ارزه بخاطر 30 تومن؟(میخوام یک ترا بخرم)
ممنون