سلامســـلام.
1.اقــا.ایــن اختــلاف قیــمت دوبــرابــری بعضــی از هــاردهــای اکســـترنال مثــل "My book" و "My book Live" که جفت شــون هم 1تــرا و هم مــارک هســتند چیـــه ؟ایــا،بــرای ذخـــیره اطــلاعــات، روش هــای مختــلف و یــا فــرمت هــای خــاصی(نســبت بـه نــوع اطــلاعات) وجـــود داره؟ ببخشــید ســوال م مبتــدی هســتا.خــب بلــد نیســتم.
اگــر تفــاوتـی در نـوع ذخــیره ســازی نیســت،هــارداکســترنـالی بـرای ذخــیره اطــلاعات کامپیوتــرم بـه مـن معرفــی کنیـد.(2 تـرا بـاشــه).
2.هاردهــائی که مدیـا پلیــر هســت و کنتــرل داره هم داریــد؟
3.اون لیســت دیتــا رو میخــواســـتم با قیــمت هاشــون.(ترجیحــآ فیــلم هـای زبان فارســی یــا دوبلــه)
ســپاس
از خرید شما سپاسگذارم.هارد 1 ترا المنت من هم رسید
ممنون
قیمت مدل های موجود ارسال شد.لطفا" قیمت مدیا پلیر رو بدید ممنون
احتمالن تا ابتدای ماه آینده موجود بشه و به طبع قیمت هم در همان زمان مشخص می شه.پس اگر میشه قیمتش رو برام بفرستید. و اینکه بگید تا کی باید صبر کنم تا موجود شه؟
یک دنیا تشکر.
ارسال کردم.لیست و قیمت هارد های 500 رو برام بفرستید
ارسال شد.لیست و قیمت دیتا و آخرین قیمت هارد اکسترنال 1 و 2 ترا و هارد اینترنال 1 و 2 ترا رو لطفا برام ارسال کنید ...
هارد ها ساتا 3 یا یو اس بی 3 باشند و در مورد هارد اکسترنال هم ، هارد ضدضربه میخوام ...
سلامسلام
این دیتای f- مجموعه انیمیشن سریالی و انیمه های ژاپنی حجمش چقدره و قیمتش چنده ؟
لیستش رو هم بزارید
با تشکر
سلام عزیزسلام دادا
یک هارد دیسک حداقل 10 تربایت اکسترنال با سرعت فوق العاده بالا میخوام. قیمتش اصلا مهم نیست !
فقط شما یک جنس تقریبا ضدگلوله + پرسرعت برای من پیدا کن که گارانتی معتبری هم داشته باشه.
متشکرم
سلامبا سلام میخواستم بدونم فرق مای پاسپورت الترا با المنت چیه؟
به نظرتون می ارزه بخاطر 30 تومن؟(میخوام یک ترا بخرم)
ممنون