ye_fereshteh
Registered User
- نوشتهها
- 433
- لایکها
- 144
سلام دوست عزیز ! یه هارد اکسترنال 1 ترابایت مای پاسپورت چند میشه و چه رنگ هایی موجود داری؟
سلامسلام ببخشید هارد اینترنال وسترن چی موجود دارین؟
با این تنوع در بازار ایران موجود نیست. فردا چک می کنم اطلاع خوام داد.ببخشید من از این مدلها میخوام برای ایکس باکس.از این مدل ها دارین؟
- WD Scorpio Series BEVS/BEAS
- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT/BPVT
- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
- WD VelociRaptor Series
- WD AV-25 Series BUDT
سلام دوست عزیز
قیمت این Silicon Power Portable Armor A80 هارد با دیتا چقدر میشه (1 ترا)
سلامبا عرض سلام . 2 عدد هارد اکسترنال قابل حمل میخوام برای دیدن فیلم و وصل کردن به HD Media Player ( قابل حمل باید باشه چون میفرستم شهرستان که برام Image Bluray بریزن ) . تو سایت های خارجی خیلی از seagate backup plus و Wester my pass ultra تعریف کردن . میخواستم نظر شما رو هم بدونم با توجه به استفاده من شما چه هاردی رو پیشنهاد میدید . لطف کنید قیمت مدل 1 ترابایت و 2 ترابایت هارد پیشنهادیتون رو برام پیام کنید . ممنون .
سلامسلام
هارد USB2.0 دارید شما حتما 2 باشه 3 نمیخوام چون برای پلی استیشن میخوام ظرفیتش 500 باشه بیشتر نه
ارسال شد.لیستو برای من بفرستید
پیام دادم.هارد اکسترنال 250 یا 320 گیگی هم بفرستیم میریزی توش؟
سریال و فیلم؟
لیستتون رو میدید
هزینه اش چقدر میشه؟هزینه ارسال و ریختن دیتا برای هرکدام 250 . 320gb
سلامسلام دوست عزیز ! یه هارد اکسترنال 1 ترابایت مای پاسپورت چند میشه و چه رنگ هایی موجود داری؟
انتخاب های متعددی دارید که اهم آنها پیام داده شد.برای سرور چه هارد پیشنهاد می کنید؟
قیمتش چنده؟
دو تا 2 ترا می خوام
سلامسلام
برای هارد اینترنال سیگیت رو پیشنهاد میکنید یا وسترن؟؟؟
هارد اکسترنال سیلکون پاور a80 بهتره یا سیگیت بکاپ پلاس؟
سلامسلام لطفا قیمت هارد لپ تاپی 500 و 750 وسترن رو با گارانتی و قیمت اعلام بقرمایید.
با تشکر
سلامسلام. آقا من یه Seagate Backup Plus 4TB میخوام.. بدون دیتا.. تبریز هستم... شرایط رو لطفا پ.خ کنید..
ارسال کردملطفا لیستو بره منم بفرست