با هزینه ارسالش هست دیگهقیمت در حال حاضر 235 هزار تومان است.
من تهران هستم و اگه یادتون باشه یه هارد 4ترابایت هم قبلا ازتون خرید داشتم
اگه ارسال میکنید بگید که من پولو واریز کنم
با هزینه ارسالش هست دیگهقیمت در حال حاضر 235 هزار تومان است.
سلام محمد جانبا سلام ،
commander این تایپیک را به بنده معرفی کرده.
میخواهم سفارش این هارد دیسک را بدهم : ST2000DM001
Internal Desktop Hard Drive - Seagate Barracuda 2 TB - SATA3 - 7200RPM - 64MB Cache
آیا موجوده؟ و قیمتش چقدر می باشد؟
اگر دفتر فروشتان در تهران است، لطفا آدرس را بفرستید.
باتشکر - محمد![]()
ضمن تشکر از حسن نظرتون منتها ما فقط قیمت هارد که آن هم بر مبنای قیمت عمده و همکاری تنظیم شده اعلام می کنیم و هزینه ارسال جداگانه محاسبه میشه و باید به پیک پرداخت کنید.با هزینه ارسالش هست دیگه
من تهران هستم و اگه یادتون باشه یه هارد 4ترابایت هم قبلا ازتون خرید داشتم
اگه ارسال میکنید بگید که من پولو واریز کنم
سلامسلام دوست عزیز ایا امکانش هست بعداز ارسال شماره مرسوله پستی رو برای ما بفرستید برای پیگیری
مرسی
سلامسلام
من3روز پیش1سفارش دادم
هزینشم واریز کردم
چن روز میکشه برسه دستم؟
قیمت هارد با ارسالش چقد میشه؟ضمن تشکر از حسن نظرتون منتها ما فقط قیمت هارد که آن هم بر مبنای قیمت عمده و همکاری تنظیم شده اعلام می کنیم و هزینه ارسال جداگانه محاسبه میشه و باید به پیک پرداخت کنید.
چون قیمتها عمده و همکاری محاسبه می شود جای هیچ تخفیفی نست. با توجه به روند افزایشی قیمت هم تاخیر در خرید موجب می شود گرانتر بخرید.قیمت هارد با ارسالش چقد میشه؟
یه خورده هم شما تخفیف بدید که با ارسالش برای ما به صرفه باشه
من قصد خرید یه هارد دیگه بعد عید دارم
پس بهتره که تخفیف بیشتری درنظر بگیرید
ضمن اینکه سوال دوست بالایمون رو جواب میدید بگید که قیمت نهایی با هزینه ارسال چقدر میشه؟چون قیمتها عمده و همکاری محاسبه می شود جای هیچ تخفیفی نست. با توجه به روند افزایشی قیمت هم تاخیر در خرید موجب می شود گرانتر بخرید.
متاسفانه پرداخت وجه هنگام تحویل نداریم.ضمن اینکه سوال دوست بالایمون رو جواب میدید بگید که قیمت نهایی با هزینه ارسال چقدر میشه؟
من میخوام فردا (چهارشنبه) هارد به دستم برسه و پولم همون درب منزل تحویل میدم
زودتر قیمت و جواب سوال بالا رو بفرمایید
سلامبا سلام
عزیز این western my passport ultra
گویا دو مدل هستش تو بازار یکی روی جعبه سفید هستش و سری الترا
یکی دیگه دقیقا با همون بسته بندی و سری الترا ولی جعبش آبی رنگ هستش و روی جعبه قسمت پایین سمت چپ نوشته Premium storage
که این مدل بین 10 تا 15 از مدل اولی گرونتر هستش
سوالم از شما این هستش که مال شما از مدل اول هستش ؟ واینکه این دو دقیقا چه تفاوتی با هم دارن و دلیل اختلاف قیمت جزئی چی هستش
با تشکر
سلامسلام
هارد 2ترا و 3 ترا اینترنال سرعت 7200 چی هست و قیمت چند هست ؟
سرعت معمولی چند هست ؟
تا فردا میشه ارسال بشه ؟