- نوشتهها
- 8,174
- لایکها
- 3,285
سلامسلام.قیمت هاردای ssd رو لطف میکنید؟اون 4 مدل که در بخش دوم توضیح دادید.با تشکر
ارسال شد.
سلامسلام.قیمت هاردای ssd رو لطف میکنید؟اون 4 مدل که در بخش دوم توضیح دادید.با تشکر
قیمت 1 ترا و اگر 1.5 هم موجود دارین که بهتر... تا جایی که تحقیق کردم مثل اینکه دو ترا ها تو بازار نیست!سلام
وقت به خیر
ظرفیمت معمول یک ترابایت است. ظرفیت بالاتری مد نظر شماست؟
5 ترا بدون آداپتور تولید نشده است.ببخشید هارد 5 ترا با آداپتور با بی آداپتورش چه تفاوتی داره
فعلن یک ترا هست با قیمت 199 هزار تومن.قیمت 1 ترا و اگر 1.5 هم موجود دارین که بهتر... تا جایی که تحقیق کردم مثل اینکه دو ترا ها تو بازار نیست!
سلام عزیز
قیمت 3 ترا اینترنال وسترن گارانتی سازگار
قیمت 2 ترا اکسترنال وسترن گارانتی سازگار
باتشکر
سلام لیست دیتا ها آپدیت هستش ؟ چون توی لینکی که توی پستتون گزاشتید بعضی فلدر ها خالی هستن
سلام بر دوستان عزیزسلام
من یک هارد دو ترا برا ارشیو کردن می خوام..ولی بین خرید هارد اینترنال و اکسترنال مرددم البته ترجیح میدم می دم اکسترنال بخرم که بیشتر به کار بیاد..ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مدلی بخرم...
سلامسلام.
جناب my book 1130 آداپتور دار 1 ترابایت دارید؟
قیمت؟
با تشکر؟
سلامدرود
یک عدد مای بوک سه ترا دیروز از آقا فرشاد خریداری و به سرعت دریافت شد. کارشون حرف نداره![]()
در کل ویژگی هاردهای بدون آداپتور یا جیبی استفاده آسانتر، عدم نیاز به برق و حمل و نقل راحته. در مورد ظرفیت 4 ترابایت تنها هارد جیبی موجود در بازار سیگیت فست است که علاوه بر مواردی که گفتم سرعت خواندن و نوشتن بالاتری نسبت به سایر هاردها داراست.هارد 4 ترا چطور
فرق آداپتوریش با بدون آداپتورش
فهرست پکها در حال تکمیله و بزودی همه فولدرها پر خواهد شد.آقا این پک ها چطور هست بعضی ها که خالی هست مثل رایگان و نرم افزار
قیمتش چطور هست؟
سلامبا سلام ،
من میخوام فیلمها و سریالهای روز رو ازتون بخرم ولی میخواستم بپرسم که یه هارد 4 ترا بگیرم یا دوتا 2 ترا؟
درضمن لطفا لیست پکیج ها رو هم میخواستم.
ممنون