- نوشتهها
- 8,174
- لایکها
- 3,285
سلامدرود
هارد دو ترابایت جیبی خریداری شد.
مرسی
از خریدتون تشکر می کنم.
سلامدرود
هارد دو ترابایت جیبی خریداری شد.
مرسی
هارد 1ترا اکسترنال ارزون و بدون آداپتور چی دارید؟
قیمت به همراه مدل بی زحمت
و هارد کارکرده 1یا 2ترا اکسترنال هم اگر داشتید خریدارم
سلام - هارد لپتاپ قیمتش چنده ؟
سلام بر دوستان عزیزبا سلام هارد 6 ترابایت اینترنال وسترن دیجیتال رو لطف بفرمایید قیمت پخ کنید
به امید خدا سال آینده.ببخشید میخاستم بپرسم wd 1T 2.5inch رو کی میارین
سلامسلام داداش میشه قیمت هارد های 3 ترا و 4 ترا اداپتوری رو برام بفرستی
برای تهران می خوام - لطفا سریع بهم بگو
و لطفا لیست اخرین دیتا
ممنون از شما
سلام عزیزسلام داداش
هارد داخلی دو ترا برای پی سی میخواستم و بعنوان دیسک اصلی میخام استفاده کنم. اهل بازی نستم.فقط ذخیره سازی اطلاعات و سیستم هم همیشه روشن و درحال دانلود هست
کدوم رو پیشنهاد میکنید
ممنان
سلامسلام
من یکی از مشتریان همیشگی شما هستم البته به صورت حضوری.
در یک سال گذشته، پنج هارد سه ترابایت اکسترنال آداپتور دار (اکسپنشن و بک آپ پلاس) به صورت حضوری خریداری کردم.
یک هفته پیش هم تماس گرفتم و به صورت حضوری یک هارد سه ترابایت اکسترنال سیگیت اکسپنشن با قیمت 395 هزار تومان به صورت حضوری خریدم و اسکن فاکتور و کارت گارانتیش موجوده.
میخواستم بپرسم به چه شکل میتونم در قرعه کشی جشنواره بهار 94 شرکت کنم چون در اطلاعیه آمده: نام و نام خانوادگی، شماره رسید واریز، مشخصات هاردهای خریداری شده و آدرس پستی دقیق را بنویسید اما در پرینت فاکتور خرید که به صورت حضوری گرفتم، فروشنده محترم این موارد رو ازم نپرسیدند و ثبت نشده.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ضمن سال نو مبارک
ارسال شد.عزیز لیست دیتا
سپاس از خریدتون. امتیاز شما هم منظور شد.هارد من هم رسید ، امتیاز هم تقدیم شد.
خیلی ممنون.
دوست گرامیدوست عزیز من چندتا هارد دارم و تمایلی به داشتن هارد جدید ندارم . امکانش هست هارد ارسال کنم و شما پر کنید ؟
سلام دوست گرامیسلام دوست عزیز
هارد وای فای دار هم دارین ؟
اگر دارین لطفا نمونه و مدل هاتون و همینطور قیمت هاتون رو به من بدین
ممنونم
سلامسلام
بسته هارد بنده امروز در آخرین دقایق روز کاری بدستم رسید. بسته بندی هارد خیلی محکم و با دقت حوصله انجام گرفته بود انصافا کیف کردم داخل بسته بندی دیدم .کیفیت دیتای درخواستی هم خیلی بیشتر از آنچه بود که تصور میکردم.خیلی لطف کردند و محبت داشتند نسبت به بنده.
ایشالا سال شاد و سلامتی باشه برای شما
تشکر و سپاس