- نوشتهها
- 8,174
- لایکها
- 3,285
سلامسلام هاردهای xbox 360 هم موجود دارید ؟
پیام دادم.
سلامسلام هاردهای xbox 360 هم موجود دارید ؟
هزینه ای که بابت دیتا دریافت می شوند هزینه استهلاک دستگاه و موارد مصرفی است.دیتای رایگان هم چیزی میریزین در صورت خرید هارد؟
سلامدرود
وسترن مای پاسپورتی سه ترابایت یا چهار ترابایت دارین؟
سلامسلام
مای پس الترا سه ترابایت به تازگی تولید شده اما در بازار ایران موجود نیست.
سلام دوست عزيز. قيمت هارد ١ ترا وسترن ماي پاسپورت با هزينه ارسالا مي فرماييد؟ سپاس
لیست از موجودی و قیمت لطفا
با سلام خدمت شما جناب عظیمی،
لطفا قیمت هارد 3 ترا وسترن گرین رو پ.خ کنید.
با تشکر.
سلام ،
یه راهنمایی نیاز دارم + قیمت !
بنده زیاد دانلود میکنم ، و الان هم 3 ترا اطلاعات پر شده نیاز به هارد جدید دارم ، فقط بین هارد های اکسترنال بدون آداپتور با آداپتور موندم کدوم رو انتخاب کنم ، 2 بار هارد اکسترنال بدون آداپتورم به مشکل خورد ( بعد از اتصال به سیستم هارد روشن میشه اما چیزی نشون نمیده نمیتونه لود کنه ... ) .
برای همین چون بعضی اوقات هارد رو در روز 2 3 بار ممکنه هی به کامپیوتر وصل بشه و تلویزیون و لپ تاپ !!! میخواستم بدونم نظر شما چی هستش که این مشکل برام پیش نیاد ... چون 2 بار دقیقاً یه مشکل پیش اومده برام با هارد اکسترنال...
بعد اینکه لطف کنید قیمت هارد 2 ترا ( اینترنال + اکسترنال با آداپتور و بدون آداپتور ) برام ارسال کنید و اینکه تهران تشریف دارید ؟ امروز ( جمعه ) هارد میتونید ارسال کنید ؟
وسترن بلک 4 ترا موجود می باشد ؟
سلام
یه هارد اکسترنال سیگیت بکاپ پلاس میخواستم 4 ترابایتی .
لطفا اطلاعات رو پ.خ بزنید .
سپاس فراوان .
سلام فرشاد جان عزیز
هارد اکسترنال Adata HD710A External Hard Drive - 1TB موجود دارین؟
قیمت رو اگر میشه بفرمایید .
همچنین 2 ترا هم اگر لطف کنین ممنون میشم .
سلام بر دوستان عزیزسلام
گارانتی دارند این سری ؟ قیمت اون ؟ و نحوه ارسالش رو توضیح بدید لطفا
ممنون
سلام عزیزسلام
SSHD 500GB برای لپتاپ (2.5 اینچ) موجود دارید!؟
*قیمت و وضعیت گارانتی رو بفرماید لطفا.
فکر نمی کنم این موضوع واجد اهمیت خاصی باشه این دو شرکت تفاهم لازم در خصوص نحوه عرضه کالا را نداشتند.آقا چرا دیجیکالا هارد های اکسترنال سیلیکون را از سایتش چند وقتیه حذف کرده؟
سلامسلام اقا فرشاد
لیست قیمت هاردهای ضد ضربه و ضد آب 500 گیگ رو بده لطفا