datacenterco.com
Registered User
سلام وقت بخیر هارد 8 ترا سیگیت بکاپ پلاس موجود شد؟
سلام
قیمت ها به روزِ ؟
سلامسلام
لطفا قیمت های جدید را آپدیت کنید تا تصمیم بگیرم
سلامسلام
تعدادی کامپیوتر برای مدرسه نیاز دارم. شما غیر از هارد قطعات دیگه هم دارین؟
سلامسلام وقت بخیر هارد 8 ترا سیگیت بکاپ پلاس موجود شد؟
سلام داداش،
وقت بخیر،
قیمت آپدیت هارد اکسترنال ( بدون آداپتور، گارانتی دار، یه برند که مورد تاییدشما باشه ) رو واسه هارد 500 گیگ و یک ترابایت رو لطفا بفرمایید.
مرسی!
سلامسلام بهترین هاردتون برای ذخیره اطلاعات برای اتلیه عکس و فیلم چی هست ؟
امنیت اطلاعاتش مهمه برام
ارسال شد.قیمت وسترن گرین دو ترا اینترنال با دو ترابایت سریال و فیلم و هزینه ارسال رو بفرستید
و همچنین وسترن مای پس اولترا لطفاسلام . قیمت HD710 adata یک تیرابایت ضد ضربه و همچنین دو ترابایت ضد ضربه با دیتای ارزان رو لطفا ارسال کنید .
و لیست رو با حجم دیتا ها رو اگه زحمتی نیست بفرستید .ممنون
قیمت وسترن گرین دو ترا اینترنال با دو ترابایت سریال و فیلم و هزینه ارسال رو بفرستید
سلام . قیمت HD710 adata یک ترابایت ضد ضربه و همچنین دو ترابایت ضد ضربه با دیتای ارزان رو لطفا ارسال کنید .
و لیست رو با حجم دیتا ها رو اگه زحمتی نیست بفرستید .ممنون
و همچنین وسترن مای پس اولترا لطفا
سلام بر دوستان عزیزسلام و درود
قیمت ها به روز هست ؟
هارد وسترن گرین 4 ترا موجود دارین ؟
برای هر بخش به پوشه همان بخش مراجعه کنید.لیست رو یکجا نمیشه دان کرد؟ رفتم به آدرس پست اول پوشه بندی بود
سلامسلام
میخاستم بدونم درصورت خرید هارد ازشما فقط دیتاهایی که خودتون ارائه میدید رو پرمیکنید یا اینکه امکان سفارش دانلود دیتای مدنظر ماهم وجود داره؟(مثلا اگه پک آپ دانلود منیجرم رو براتون بفرستم میتونید فیلهای مدنظرم رو دانلود کنید؟)
من حدود1سال ونیم پیش ازتون هارد3ترا خریدم اما شما فقط دیتاهایی که خودتون ارائه میدید رو برام ریخته بودید و فایلهای موردنظرمن ریخته نشده بودند
میخاستم بدونم این امکان الان ایجاد شده از جانب شما یا نه
باسپاس
خب من تمامشو میخوام. اینجوری باید یکی یکی برم داخل پوشه ها فایل ها رو تک تک دان کنم وقت گیره!برای هر بخش به پوشه همان بخش مراجعه کنید.
این لینک را دانلود کنید و توضیحات پیام داده شده را هم مطالعه بفرمایید.خب من تمامشو میخوام. اینجوری باید یکی یکی برم داخل پوشه ها فایل ها رو تک تک دان کنم وقت گیره!