- نوشتهها
- 8,174
- لایکها
- 3,285
سلامسلام لیست دیتا رو برام بفرسیتید همراه با قیمت اگه ممکنه کل ظرفیت دیتا رو هم برام بفرستید کلا چند ترا هستش منظورمه.
ممنون.
توضیحات ارسال شد. مطالعه فرمایید.
سلامسلام لیست دیتا رو برام بفرسیتید همراه با قیمت اگه ممکنه کل ظرفیت دیتا رو هم برام بفرستید کلا چند ترا هستش منظورمه.
ممنون.
سلام همشهری
لیست چی دارین؟
بازی+نرم افزاری+مستند+ . . . بیشتر برام اولویت داره
در ضمن قیمت هارد یک ترا و دوترا هم بدون اداپتور و هم با اداپتور چند؟ پایین ترین مارک
پاسخ دادم.داداش شماروتو به ما میدی حضوری خدمت برسیم
توضیحات رو براتون پیام دادم.سلام اگه میشه لیست قیمت هارد رو برای من هم ارسال کنید.قیمت 2 t سیگیت بدون اداپتور رو میخوام
.یه سوال وسترن بهتره یا سیگیت؟
سلام
آقا قیمت 1 ترابایت سیگیت بک آپ پلاس بدون آداپتور رو میخواستم
استارتر عزیز
ضمن سلام
هاردهای اکسترنال 4 ترابایت، داخلش به چه صورته؟
داخل باکسش دو تا 2 ترابایته و یا یک هارد 4 ترابایت کامل داخل باکس قرار داره؟
به صورت مجزا خیر ولی در مجموعه های نرم افزاری موجود داریم.پکیج آموزش فتوشاپ دارید؟
سپاس به سبب حسن نظر شما.هارد اکسترنال سه ترابایت سیگیت نو از ایشون دریافت کردم که به خاطر آک نبودن تخفیف بسیار ویژه ای روی دیتا دادند
هارد بسیار تمیز و ظریف بسته بندی شده بود و معامله بدون مشکل پرداخت شد
ممنون از استارتر محترم :blush:
مبارک باشه. از لطف شما هم ممنون.هارد سه ترابایت من هم رسیدبا تشکر قابل اعتمادو با شخصیت
مبارک باشه. از لطف شما هم ممنون.هارد سه ترابایت من هم رسیدبا تشکر قابل اعتمادو با شخصیت
میتونید تاپیک زیر را ببینید یا اینکه شنبه مدل های دیگه را خدمتتون معرفی کنم.هارد 2 ترا 7200 یا 10000 دور دارین؟ چه مارکی ؟ + گارانتی کدام شرکته ؟
تحویل در کل ایران بصورت غیر حضوری انجام میشه. پیام خصوصی را ملاحظه بفرمایید.سلام دوست عزیز یه سوال داتشتم
تحویل داخل اصفهان حضوریه؟؟؟ یا با پیک؟