سلام هارده اکسترناله usb3یک ترا Adata hd710
سلام ببخشید من یک عدد هارد اکسترنال 500 گیگ یو اس بی تری از ارزون ترین قیمت میخواستم.
سلام
قیمت مناسبترین هارد 2 ترا رو میخام لطفا
سلام
ارزونترین هارد یک ترا چه قیمت هست؟
سلام
قیمت هارد المنت 2ترا و مای پسپورت 1 و 2ترا رو برام بفرستید...
سپاس از خرید شما.هارد من رسید ممنون و متشکر.
سلامسلام؛
Silicon Power A85 1TB با گارانتی داری؟
ارسال شد.لطفا....قیمت هارد 1 ترا، ارزونترین برای من هم بفرستین
درود. آقا فرشاد دو تا سوال دارم یکی اینکه قیمت هارد وسترن مای بوک سه ترا چهار ترا چنده و دیگه اینکه تو همین فروم خوندم هارد سه ترا گیرین استاندارد نبوده دیگه تولید نمیشه منظور چیه؟
این چیزیه که من خوندم: (هارد گیرین وسترن با لیبل سبز رنگ دیگه تولید نمیشه و تولیدش تموم شده ( به دلیل یه سری استاندارد هایی که ظاهرا نتونسته کسب کنه ، اینو دقیق نمیدونم البته )سلام
قیمت روز هارد را برای شما ارسال می کنم.
منظورتون از بخش دوم سوال را متوجه نشدم.
اطلاع ندارم که این مطلب را از کجا مطالعه کرده اید ولی مشخص است که مستند نیست و حتی تناقضاتی هم دارد از یک طرف نوشته شده که گرین استانداردهایی را کسب نکرده و از طرف دیگر ذکر شده که با همان کیفیت گرین تولید ادامه دارد لذا برای جلوگیری از سردرگمی شما دوستان عزیز اصل قضیه را به شرح زیر ذکر می کنم:این چیزیه که من خوندم: (هارد گیرین وسترن با لیبل سبز رنگ دیگه تولید نمیشه و تولیدش تموم شده ( به دلیل یه سری استاندارد هایی که ظاهرا نتونسته کسب کنه ، اینو دقیق نمیدونم البته )
الان هارد وسترن بلو با ۲ پارت نامبر ، جایگزین این هارد شده ، یکی پارت نامبر اصلی هارد وسترن بلو ( آبی ) ، و یه پارت نامبر دیگر که همون پارت نامبر وسترن گیرین سابق هست ولی با لیبل وسترن بلو وارد بازار شده و با همون کیفیت وسترن گیرین)
عزیز دل....ارسال شد.
پاسخ شما دوست عزیز در پیام ها داده شد.عزیز دل....
من اون هاردی که فرمودین میخوام!چطور خرید کنم؟
شماره کارت میدین؟؟؟ شماره تلفن میدین؟