gorg2
Registered User
- نوشتهها
- 267
- لایکها
- 114
من از صبر و حوصله شما تشکر می کنم شهاب جان.
فهرست دیتا رو هم برای بنده ارسال کنید ممنون
من از صبر و حوصله شما تشکر می کنم شهاب جان.
ارسال شد دوست عزیزفهرست دیتا رو هم برای بنده ارسال کنید ممنون
سلامسلام،تمامی موجودیه WD شما از آخرین مدل ها است؟
External Portable Hard Drives Overview
1.5 و 2 ترا چی موجود دارین؟ بدون آداپتور .قیمتشون رو هم لطف بفرمایید.
به هارد 2.5 اینچی برای لپتاپ هم احتیاج دارم، 750 یا 1 ترا اگر موجود دارین بهم قیمت بدین،ممنون
دادا لیست دیتارو واسم بفرستید لطفا. تشکر
سلام
منظور ازین دیتا چیه؟مثلا میتونی یه هارد+کلی موزیک ویدیو خارجی قدیمی(از سال 1970 تا الان)واسم جور کنی؟
منظور از دیتا همینه؟آخه چیزی که من میخوام ارزشمنده:دی
انواع مختلفی موجود است. پیام را مطالعه بفرمایید.یه هارد اینترنال 1T می خوام از برند های مختلف هارد چیز زیادی نمی دونم چی پیشنهاد می کنید اگه موجود دارید قیمت لطفا
یه هارد 1 ترا می خوام کوچیک و قابل حمل باشه و usb3
چی پیشنهاد می کنید؟
همراه با دیتا .. ممنون میشم لیست دیتا بفرستین
پیام دادم به شما دوست عزیزبا سلام من دو عدد هارد usb3 یک ترا بدون آداپتور میخواستم یکی با بدنه آلمینیومی مشابه LACCI (قیمت اصلا مهم نیست) و یکی هم معمولی (ولی جنس پلاستیکش طوری باشه که خش نیفته)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مبارک باشه مهدی جان. باز هم از همکاری با شما خوشحال شدم.استارتر عزیز
ضمن سلام
هارد 4 ترابایت وسترن دیجیتال مای بوک من هم امروز بدستم رسید.
کیفیت دیتاها عالی بود و به انضمام آنکه با بسته بندی بسیار امن و عالی ایی ارسال شده بود.
فرشاد جان، دستت درد نکنه
و به همگی دوستان پیشنهاد میکنم که اگر نیاز به هارد دارند دریغ نکنند چون هم قیمت ایشان بسیار مناسبه و هم اینکه دیتاهای موجود در هارد، معادل خود هارد، ارزش داره.
سپاسگزارم
بله آقای نصیری هارد شما گارانتی سازگاره.سلام علی نصیری هستم که از شما یک هارد 500 خریدم من هاردم گارانتیش سازگاره دیگه نه؟
چون الان داشتم لیست شما رو میدیدم دیدم لیست رو عوض کردین و هارد ها ارزون تر شده ولی گارانتیش از سازگار به ماهان تغییر یافته گارانتی هارد من سازگاره درسته چون انروز هارد رو برام فرستادید و هنوز به دستم نرسیده میخواستم بدونم.
هارد منم رسید تشکر اختصاصی و خوشحالم که 3 بار تا حالا از شما خرید کردم.
سلام دوست عزیزسلام. سیگیت ساخت کجاست داداش؟
مبارکتون باشه. برای ارسال هماهنگ خواهد شد.سلام . یک عدد My book 2 tb به همراه دیتا خریداری شد ! با تشکر از آقا فرشاد![]()