سلام عزیز حان
من در مورد هارد اکسترنال خیلی اطلاعات ندارم،نمیدونم آمار خرابی کدوم برند پایین تره
خیلی کم میدونم
ظرفیت 750 گیگابایت دارید ؟ زحمت میکشید تا سقف 250 تومن چند تا هارد تاپ رو بهم معرفی کنید ؟ ترجیحا یو اس بی 3
کلا نیاز به راهنمایی دارم
سلام
وقت شما به خیر
جهت استفاده سایر دوستان همینجا پاسخ می دهم:
در خصوص هارد دیسک چند نکته حائز اهمیت است:
1- اول نحوه نگهداری و استفاده از آن که مهمترین عامل در سلامت و طول عمر هارد است. هر چه از هارد خود بهتر مراقبت کنید بیشتر به شما خدمت خواهد کرد.
2- برند و گارانتی: ما در میان تمام برندها و تمام گارانتی ها مشکلاتی را مشاهده کرده ایم. اما در صورتیکه هارد دیسک شما با ضربه یا موارد مشابه دچار مشکل نشده باشند گارانتی خدمات خود را ارائه خواهد کرد. بعضی دوستان با عدم آگاهی یا غرض ورزی و منفعت جویی سعی دارند بعضی برندها و گارانتی ها را برتر نشان دهند که به هیچ وجه چنین نیست. به عبارت ساده تر نه مطلق خوب و نه مطلق بد، در میان آنها وجود ندارد. جالب است بدانید در یکی از تاپیکها گارانتی ماهان را ضعیف و بد شمرده بودند در حالیکه این شرکت همین هفته یک هارد معیوب را تعویض کرد و جالب اینکه به درخواست مشتری با یک برند و مدل دیگر! البته از آینده هیچ شرکتی نمی توان اطمینان داشت. همین سازگار به خاطر نوسانات دلار و حذف ارز پایه یکبار در آستانه ورشکستگی قرار گرفت.
3- در خرید هارد این موارد را لحاظ کنید و چندان نگران برند یا گارانتی نباشید:
الف- میزان بودجه و قیمت هارد در ظرفیتهای مختلف
ب- نوع کاربری و میزان استفاده
ج- سرعت و مشخصات فنی هارد دیسک.
به عنوان مثال اگر قصد آرشیو فایل دارید یک هارد دو ترابایت خیلی مقرون به صرفه تر از هارد یک ترابایت است اما اگر به یک ذخیره ساز جمع و جور و قابل حمل در ظرفیت بالا نیاز دارید هارد جیبی یا پاسپورتی 500 گیگ یا یک ترابایت، انتخاب بهتری است.
در رنج قیمت مد نظر شما هم سیگیت اکسپنشن یا وسترن المنت را توصیه می کنم.
موفق و پیروز باشید.