- نوشتهها
- 8,174
- لایکها
- 3,285
پیام دادم بهتون دوست عزیز.این هارد اکسترنال سونی طلایی رنگ چطور است؟ قیمتش رو میشه بگید؟
ممنون
پیام دادم بهتون دوست عزیز.این هارد اکسترنال سونی طلایی رنگ چطور است؟ قیمتش رو میشه بگید؟
ممنون
پیام دادم رای شما.هارد اینترنال 500 و 1 برام پخ کن لطفا"
وسترن گرین اینترنال | 3tb | سازگار | 430 |
سلامسلام.خسته نباشید.
بنده چند وقت پیش قصد خرید داشتم ازتون که متاسفانه به علت مشغله کاری وقت نکردم...
مجموعه های 6،7،8 و 14 یا 15 (هر کدوم که کامل تر هست،لیستشونو ندارم)+این هارد:
کل مبلغش رو و این که ارسالش چقدر طول میکشه رو میشه حساب کنید برام پ.خ بزنید؟
وسترن گرین اینترنال 3tb سازگار 430
خیلی ممنون.
سلامسلام
خسته نباشید
اگه ممکن هست لیست فیلم ها و محصولات 3D و غیره رو برای من هم بفرستید
با تشکر
سلامسلام برادر خسته نباشی..من یه هارد سیگیت اکسپنشن 2ترابایت با آداپتور میخوام..همچنین همراش پکیج های 15 و 20 رو میخوام.دریافتم اگه امکانتش باشه حضوری نهران.قیمت هارد +پکیج های همراش (با احتساب اینکه ارزش پکیج ها تا 6 پکیج فرمودی رایگانه) و بقیه ی چیزها بهم بگی ممنونت میشم که باهات هماهنگ کنم برای واریز و خرید.تلفنتم برام پ.خ کن اگه خواستی..
بعدشم اینکه سوال:پکیج 15 و 20 شامل همه فیلم هاو سریال هایی که پکیج هاش جدا جدا هست میشه دیگه؟!یعنی مجموع همش؟!مرسی
سلامسلام
شما تعمیرات هم دارین ؟ من یک هارد 500 اکسترنال Sigate دارم، قبلا 1 یا 2 بار از دستم افتاده بود منتها سری آخر از فاصله 7-8 سانتی افتاد زمین دستم بود بعد از اون دیگه وصل میکنی به کامپیوتر صدا بیب بیب میده و کامپیوتر دیوایس رو نمیشناسه ،،،،
سلامسلام من هارد ۱ترا میخوام به نظرتون کدوم بهتره( کروم رو پیشنهاد میکنید)
آخرین لیست ارسال شدلیست لطفا
سلام از بین هاردهای 1 ترا کدوم یکی از همه بهنره منظورم از نظر سرعن خواندن و نوشتن ؟؟ ممنون
سلام. لطفا لیست تمام موارد رو برا بنده پ.خ کنید.
ممنون
سلامسلام
لیست کامل رو لطفا ارسال کنید