- نوشتهها
- 8,174
- لایکها
- 3,285
ارسال کردم.آقای عظیمی لیست کامل با جزئیات لطف کن پ.خ کن
ارسال کردم.آقای عظیمی لیست کامل با جزئیات لطف کن پ.خ کن
قیمت تمام شده وسترن اینترنال 64 3 ترابایت + پنج مجموعه از بهترین آثار سریالی موجود با کیفیت های 720+
*** سه مجموعه نرم افزاری بسیار متنوع و کامل+
*** یک مجموعه شامل بهترین و جدیدترین عناوین با کیفیت بی نظیر تا 20 گیگ برای یک فیلم +هزینه پستی+لیست سریال های موجود برام پ خ کنید.
سلامسلام . هارد به دستم رسید همه چیز عالی بود .خیلی ممنون .
سلامسلام
لطفا شرایط رو برای خرید عمده و نمایندگی پخ کنید
ممنونم
من هم از خرید شما ممنونم.هارد بدستم رسید
ممنون
سلام محسن عزیزسلام و شب بخیر خدمت دوست عزیزم :happy:
فرشاد جان بابت اون 2 تا هرد 3 ترا حتما باهاتون تماس میگیرم . فقط منتظر تایید نهایی تصمیم دوستم هستم .
سلامسلام
لطفا لیست و قیمت اطلاعات + قیمت اچ دی 710 یک ترابایت رو برام ارسال کنید.
خیلی ممنون
سلام..من هارد با آداپتور می خوام.. یه ترا..فقط برا آرشیو.. جابجایی ندارم.. اتنخابم درسته؟ پیشنهاد می فرمایید؟
سلام
هارد اینترنال برای لپ تاپ سونی fw290neb در چه اندازه هایی دارین؟ بیش از 1ترابایت ندارین؟
دست دوم چی داری؟
قیمتش؟
بنظر شما هارد اکسترنال کدوم برندش ارزش هزینه کردن داره؟
من هم از خرید شما و حسن نظرتون سپاسگزارم.یک هارد سه ترابایت همراه با دیتا از جناب ARR@W خریداری و سر موعد مقرر تحویل گرفته شد
خدمات و قیمتهای ایشون به نسبت چند فروشنده دیگری که میشناختم هم بهتر و هم ارزانتر بود
به امید خریدهای بعدی از ایشون
ممنون جناب ARR@W
کمترین کاری بود که از دست من بر می آمد.از آقا فرشاد به خاطر خرید دو تا هارد یک ترابایتی بدون آداپتور وسترن تشکر می کنم. خیلی لطف کردند با وجود اینکه قیمت بالا رفته بود به همون قیمتی که با من تمام کردند حساب کردند. اگه دوستان از قیمت ها و نحوه برخورد ایشون اطلاع داشتند هیچ جای دیگه ای برای خرید نمی رفتند.
دوست عزیز یک ترای مای بوک دیگر تولید نمی شود و مدل های دیگری برای انتخاب وجود دارد.عزیز 1ترا مای بوک هم داری ؟