آداپتور دار یا رومیزی هارد دیسکهای 3.5 اینچ در ظرفیتهای 2 تا 4 ترا هستند. اما بدون آداپتورها براحتی قابل حمل هستند و برق مورد نیاز خود را از usb تامین می کنند.الان وسترن مای پاسپورت 1 ترا USB 3.0 چنده؟! این اداپتوردار و آداپتور نداره هم برا من توضیح بدین.
ممنون
سلامسلام
یه سوالی که همیشه ذهن خود من رو درگیر کرده انتخاب بین دو برند وسترن و سیگیت هست
اگر لطف کنید با HD Tune بخش Extra tests در دو مدل مشابه (از لحاظ ظرفیت، سرعت چرخش، سرعت انتقال) سیگست و وسترن نتایج تست رو قرار بدید واقعآ ممنون میشیم
اینجوری مشخص میشه کدوم عملکرد بهتری داره و با خیال راحت تری میتونیم خرید کنیم
سپاسگزارم
بسیار بسیار ممنون
لطفا هر موقع دسترسی داشتید در ظرفیت 1 و 2 ترا هم تست بزارید
آیا اینها همین دو مدلی هستند که قیمتهاش (425 و 430) رو در تاپیک اعلام فرمودید و میفروشید؟
جسارتن اینم نتایج توشیبا 2ترا دور7200 64مگ ساتا3 که در حال حاظر روی سیستم دارم
آیا سرعت در یک برند خاص در ظرفیتهای مختلف متفاوته؟!
در مورد هارد اطلاع میدهم. سیگیت و وسترن هر دو کارآمد و مناسب است.آقا لطفا هارد WD من یادت نره ببین هست یا نه /
منم واقعا موندم Segate بهتره WD /
الان توشیبا دارم رو لپ تاپ که روی ویندوز 8 خیلی لگ داره طوری که هرکی کار کنه فکر می کنه ویندوز 8 مشکل داره /
می خوام بدونم دوستان شما رو هارد دیگه با ویندوز 8 همون سرعت ویندوز 7 رو دارین ؟
چون من با همین توشیبا سرعتم تو 7 بالاتر از 8 هست /
سلامسلام . یک عدد هارد چهاترابایت مای بوک فول دیتا از آقای عظیمی گل خریداری شد. ایشون واقعا یکی از بهترین و بامرام ترین فروشنده های پی تی هستن و از همه نظر عالین. آرشیو دیتاشون بسیار کامله، قیمت هاشون از تاپیک های همسایه بسیار کمتر و منصفانه تره و از همه مهمتر اخلاق و رفتارشون با مشتری نظیر نداره.هر سوالی بپرسین با خوشرویی کامل جواب میدن. اخلاقشون بی نظیره. هر کاری که از دستشون بر بیاد واسه مشتری انجام میدن و از هیچ کاری فروگذار نمیکنن. من به هرکسی که میخواد هارد بخره اطمینان میدم که این تاپیک بهترین جا واسه این کاره.
سلامسلام
من یک عدد 256 مدل SX910 لازم دارم. سیستمی که میخواهم روش ببندم مادربورد Supermicro سری X8 داره (که میدونم SATAII رو ساپورت میکنه و نه SATAIII). آیا مشکلی برای استفاده آن وجود دارد؟ ضمنا شما می توانید پیش فاکتور بدهید (با ایمیل)؟
با تشکر
سلام /
پیدا نشد /
عجله دارم یکم /
سلامسلام اگه هارد دسته دو دارید اطلاع دهید
از خرید شما و اظهار لطفی که داشتید سپاسگزارميك عدد هارد 3 ترابايت از ايشون گرفته شد با مجموعه ارزشمند بازي هاي ايكس باكس و كامپيوتر ...واقعا سپاسگذارم به خاطر اينكه بسيار با حوصله و متانت با مشتريها برخورد ميكنيد.
سلام دوستان
اگه مقدوره لیستتون واسم ارسال کنیند