• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▓▓ ▐▐▐▐فروش چت روم پر بازدید رتبه اول گوگل با ورودی گوگل فوق العاده ▓▓ ▐▐▐▐

newads

Registered User
لایک‌ها
109
سلام
این چت روم که متعلق به یکی از همکاران بنده هست بفروش میرسد
این چت روم مدت کوتاهی هست که افتتاح شده و توی این مدت کوتاه تونسته به پیشرفت خیلی خوبی دست پیدا کنه
در اصلی ترین کلمات سرچ خور در بخش چت روم همچون :
چت روم -> رتبه 3 گوگل
چت فارسی -> رتبه 1 گوگل
چت روم فارسی -> رتبه 3 گوگل

آدرس : چت
دلیل فروش : متاسفانه مشکلات شخصی ناگهانی و تصمیم به ترک فضای مجازی توسط صاحب سایت
احتمال فیلتر شدن : بدلیل ثبت شدن در پایگاه سایت های کاربر محور احتمال فیلتر شدن نداره که امتیاز بزرگی هست.
سئو : بچه های اینکاره میدونن بالا کشیدن چت روم بدلیل رقابت شدید بین چت روم ها و هزینه میلیونی که برای بکلینک میکنن رقبا ، بسیار مشکل و هزینه سنگینی داره ولی این چت روم به تضمین اینکه نیازی به هزینه بابت سئو و بکلینک نداشته باشید واگزار می شود. که سئو کارش هم یکی از بچه های همین انجمن هست که انسان مطلع و بسیار شریف هستند.
هزینه سرور : بستگی به تعداد آنلاین داره ، در حال حاضر با 30 تومان ماهیانه اداره میشه
درآمد : بدلیل اینکه بر عکس چت روم های دیگه ورودی گوگل بسیار خوبی داره پاپ آپش ارزش بسیار زیادی داره و حتی سیستم های پاپ آپ هم قبول میکنن، در کل در آمد ماهانه 1.5 الی 2 میلیون تومان براش بسادگی بدست میاد ( 2 عدد پاپ آپ هر کدام 500 بعلاوه لینک در لینک دونی + بنر ثابت و گوشه ای + فروش اکانت ویژه و... )

فقط حدود 10 میلیون تا الان هزینه این چت روم شده که اومده بالا ولی قیمت پایه رو همین حدود میزاریم امیدوارم به قیمت منصفانه ای فروش بره
تعداد آنلاین های فعلی بدلیل عدم توانایی ایشون در مدیریت سرور ( یک سری مشکلات شخصی پیدا شده متاسفانه ) و قطعی چند وقته موقت کم شده که با فعالیت من و دوستان دیگه روی سایتشون فعلا به روال سابق برگشته و بشدت در حال افزایش هست ... با تضمین اینکه بالای 100 آنلاین برسه تا نهایت 10 روز دیگه فروش میره

قیمت پایه : 10 میلیون تومان
اقساطی و زیر قیمت پایه هم فروش نمیره که اگه میرفت شاید خودم میخریدم

تماس : آیدی و ایمیل [email protected]
یا همینجا مطرح کنید

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
من نهایت ازت 200 میخرم...
کمِ کم 5 تا مجازی دار ع ...

newads

Registered User
لایک‌ها
109
من نهایت ازت 200 میخرم...
کمِ کم 5 تا مجازی دار ع ...
شما اطلاع از قیمت چت روم نداری داداش
فقط 10 تومن هزینه سئوش کرده که رسیده به این جایگاهش توی گوگل
5 تا نه ! 6 تا کاربر مجازی داره که همون اطلاعیه ها هستن
و اینکه کمبودآنلاینش هم بدلیل تعطیل بودن چند وقته هست بزودی که مجدد رسید به 300 باید 20 میلیون بخری سهیل

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
شما اطلاع از قیمت چت روم نداری داداش
فقط 10 تومن هزینه سئوش کرده که رسیده به این جایگاهش توی گوگل
5 تا نه ! 6 تا کاربر مجازی داره که همون اطلاعیه ها هستن
و اینکه کمبودآنلاینش هم بدلیل تعطیل بودن چند وقته هست بزودی که مجدد رسید به 300 باید 20 میلیون بخری سهیل
به اطلاعتون برسونم ک من از 7سالگی چت میکردمو از 9 سالگی شروع ب طراحی چت روم.... معمولن برای خرید چت روم هم انلاین هاشو در نظر میگیرن . بعد امکانات بعد سرور طراحیش ... و بعد الکسا ،سئو و... ! موفق باشی ...

newads

Registered User
لایک‌ها
109
به اطلاعتون برسونم ک من از 7سالگی چت میکردمو از 9 سالگی شروع ب طراحی چت روم.... معمولن برای خرید چت روم هم انلاین هاشو در نظر میگیرن . بعد امکانات بعد سرور طراحیش ... و بعد الکسا ،سئو و... ! موفق باشی ...
تو میگی 300 دیگه ؟
باشه من بهت یک میلیون میدم یه چتروم با همین موقعیت بمن بفروش !

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
تو میگی 300 دیگه ؟
باشه من بهت یک میلیون میدم یه چتروم با همین موقعیت بمن بفروش !
باشه ... بریز حساب همین الان بهت ی چت روم با دو دامنه ی ای ار و کام بهت میدم ... (بهتر از اینم هست)*

btekrar

Registered User
لایک‌ها
120
قیمت پایه چت روم بالای 10 ملیون هستش

انصافا خیلی خوب میفروشی عزیز

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اکثر سایت های پاپ آپ به چت روم ها اجازه فعالیت نمیدن
حالا نمیدونم شما کدوم سایت پاپ آپی رو پیدا کردی که این کارو میکنه
دلیلشم اینه که تعداد آدم های بیکاری که میان توش خیلی هستن و صرفا به خاطر حرف زدن میان
بعدشم کی گفته از همچین سایتی ماهی 1.5 2 میل در میاد؟
احتمالا دلیل فروش هم همین هست که ادمینش فک میکرده بازدهی داره ولی بعد دیده اینطوری ها هم که میگن نیس
در ضمن سئوکار محترم خیلی هنر کردن.این کاری که ایشون کرده کاملا غیر منطقی و غیر استاندارد بوده
تو رو خدا نگا کنید چقدر متاتگ گذاشته توی صفحه اصلی.بریزمش تو فایل txt فک کنم چند مگی بشه
البته همه اینا نظر شخصی بنده ست ممکنه همه ش اشتباه باشه [:general607:]

btekrar

Registered User
لایک‌ها
120
راستش خدایی من نه از سئو سر در میارم و نه از تگ و متا تگ و هیچی

منم ی چت روم دارم صلاح نیست اسمشو بیارم
خیلیم کوچیک هستش

ولی تو گوگل سرچ میکنم نام چت رو اولین اسم اسم ایشون هستش و اگه تبلیغات بدن بنر خودم شخصا خریدارم منتهی قیمتش مناسب باشه

newads

Registered User
لایک‌ها
109
دلن
اکثر سایت های پاپ آپ به چت روم ها اجازه فعالیت نمیدن
حالا نمیدونم شما کدوم سایت پاپ آپی رو پیدا کردی که این کارو میکنه
دلیلشم اینه که تعداد آدم های بیکاری که میان توش خیلی هستن و صرفا به خاطر حرف زدن میان
بعدشم کی گفته از همچین سایتی ماهی 1.5 2 میل در میاد؟
احتمالا دلیل فروش هم همین هست که ادمینش فک میکرده بازدهی داره ولی بعد دیده اینطوری ها هم که میگن نیس
در ضمن سئوکار محترم خیلی هنر کردن.این کاری که ایشون کرده کاملا غیر منطقی و غیر استاندارد بوده
تو رو خدا نگا کنید چقدر متاتگ گذاشته توی صفحه اصلی.بریزمش تو فایل txt فک کنم چند مگی بشه
البته همه اینا نظر شخصی بنده ست ممکنه همه ش اشتباه باشه [:general607:]

سایت های پاپ آپ از خداشون هست با چت روم های دارای ورودی گوگل 10 هزار به بالا کار کنن عزیز جان
بی انصاف نباشید وقتی اطلاع ندارید لطفا نظر ندید برادر من
اون تگ ها هم کاری نمیکنه شما بزن ببین میای صفحه اول گوگل یا نه
واقعا وقت و هزینه شده دلیل فروش هم صرفا شراکت ایشون با بنده برای یک سایت تخصصی فروش موبایل هستش که سرمایشون چند سایتشون بوده که داریم میفروشیم یکی یکی

بالا