کارواشهای سبک
کارواش مدل 1415 1400 وات : 263 تومن
کارواش مدل 1636 1600 وات : 351 تومن
لینک کیفیت بالا .. سبک و جمع جور
دوست عزیز کیفیت آچار بکس ها چجوره؟ قیمت لطفا؟
کیفیت عالی .. آبکاری کروم داره و دیدنیه .. تو عکسه مشخصه
قیمت 195 هزار تومن
سلام .
دوست عزیز امکانش هست از انبردست یک عکسی قرار بدین ?
از توی نت هم باشه مشکلی نیس فقط میخوام سایز و مدلش رو ببینم.
ممنون
Sent from my HTC One max using Tapatalk
خدمت شما طراحی ذسته ارگنمیک هستش و کاملن تو دست سوار میشه .. دندونه ها هم کاملن روی هم منطبق میشن.. یه کیف کمری هم داره
عکس از خود رو هم شنبه براتون ارسال میکنم
داداش قیمت و مدلهاب بکس بادی رو واسم پ.خ کن ممنون
رفیق تو سایت خودش بکس بادی ها رو نزده ..شنبه با مشخصات کامل براتون پ خ میکنم
ببخشید اینجا سوال میکنم ولی میخواسم بدونم این دریل شارژی با دریل پیچ گوشتی چه فرقی میکنه؟؟؟جفتشون چپ گرد و راست گرد دارن واسه بازو بستن پیچ؟؟فرقشون میخوام بدونم چیه.....میخوام بگیرم 1دونه ولی تفاوتشونو نمیدونم.....من چیزی میخوام که انواع پیچو راحت بازو بسته کنه و یجاهاییم سوراخ کنم باهاش و پیچ ببندم....قدرت و شارژ نگهداریشم خوب باشه...
شما سته پیچ گوشتی و مته واسه دریل ها رو هم موجود دارید؟؟
ممنون..
سلام .. خاهش میکنم.. خوشحال میشم جواب بدم
بیشترین فرق دریل پیچ گوشتی با دریل شارژی در ولتاژه
پیچ گوشتی نهایت 3.5 یا 5 ولته و چرخشش در حالت آزاد به 300 دور هم نمیرسه ..معمولن دسته هم افقی میشه هم تفنگی و فقط به درد باز و بسته کردن پیچ میخوره
دریل شارژی به خاطر ولتاژ بالاتری که داره قدرت بیشتری داره و علاوه بر باز و بسته کردن قدرت فرو بردن پیچ های خودرو رو در چوب و فلز داره .. معمولن فقط در حالت تفنگی هستش و در حالت آزاد تا 2000 دور سرعت دارن ( البته سرعت بالا و پایین انتخابی هست روی بدنه دستگاه ) و برای سوراخ کاری چوب و دیوار معمولی هم مناسبه
در هر دو مورد کلاج 15 قدرته وجود داره که به میزانی که لازمه پیچ رو براتون سفت کنه
همشون چپ گرد و راست گرد دارن و بسته به فشاری که به کلید میارید سرعت میگیرن
سری پیچ گوشتی هم موجوده .. البته اگر ست پیچ گوشتی رو تهیه کنید روی خودش 130 عدد پیچگوشتی و بکس داره
سوال دیگه ای باشه در خدمتم