keyvan66
Registered User
توسکان لدر قسطی نمی دی؟
توسکان لدر قسطی نمی دی؟
سلام، قربان شماشرمنده دوست عزیز شاید اینجا جاش نباشه ولی دیدم بسیار زیبا پاسخ دوستان رو دادین منم هوس سوال کردم
از سرجی لاتنز چه ادکلنی رو پیشنهاد میکنید که پخش بو وماندگاری مناسبی داشته باشه در ضمن خدمتتون عرض کنم من از بوهای عود و تند مردونه بیشتر لذت میبرم تا بوهای شیرین البته دیور هوم اینتس رو بسیار دوست دارم و به نظرم از نظر رایحه شاهکاری هست برای من در کل خواستم یک مقدار باسلیقم آشنا بشید
ممنون از توجهتون
سلامسلام من دنبال thiery mugler A Men یا AMen pure coffe هستم کسی سراغ نداره؟ سمپل هم باشه طوری نیست
درود به شما که با حوصله جواب سوالات رو میدید منم ی سوال کوچیک داشتم قبلها یه عطر 212 on ice blue داشتم تنها عطری بود که واقعا به دلم نشست تو این سبک که من دوست دارم چ چیزایی هست این فارنهایت چطوره که این همه طرفدار داره ؟
رایحه هوگو بوس با این که به قول خیلی ها شاید عبدلله شده اونم دوست دارم حتی همین تی رز هم خیلی دوست دارم اون زمان آقای خدابیامرزم یه دونه داشت اکبند توی کمد نگه داشته بود بعد چندین سال هنوزم خاصیتش رو از دست نداده منتها خجالت میکشم وقتی میزنم مصخره میکنن بخاطر همین شبا موقع خواب میزنم ارامش پیدا میکنم
سلاماگر هنوز tuscan leather مونده، من خریدارم
لطفا شرایط پ.خ کنید.