اگر طبق آموزش انجام داده باشین نباید چنین مشکلی وجود داشته باشه.8.1
(12B411)
اگر طبق آموزش انجام داده باشین نباید چنین مشکلی وجود داشته باشه.
البته یسری از دوستان از طریق خود گوشی آپدیت کرده بودن و کرش داشت که با نصب نسخه جدید تانگبو درست شد.
سلام دوست عزیز.سلام
من یه پک از بازی ها و نرم افزار های ios میخواستم برای نصب روی گوشی مشتریان در مغازه
پکی دارید که برنامه های و بازی های متداولی که فروشنده های بازار موبایل روی گوشی مشتری نصب میکنن رو داشته باشه؟
اگر پکی بازی(فقط بازی) برای اندروید هم دارید کعرفی کنید و با هم یه قیمت برام پیغام بکنید لطفا
سپاس
خدمت شما:جساراتا لینک دقیق آموزش رو میدید؟
ممنون
بصورت عادی باید نصب بشه چه خطایی میده؟سلام
واقعا ممنون از پاسخگوییتون
سوال من اینه که راهی هست بشه این نرم افزارا رو روی گوشی جیلبریک بدون استفاده از تانگبو نصب کرد؟
ما که هر کار کردیم نشد
دوستان تست نکردن؟
شما اگه یکبار با تانگبو ساینک کنید باهر برنامه دیگه میتونید نصب کنید محدودیت نداره.نصب میشه ولی همش میپره بیرون
من نمی خوام توسط تانگبو نصب کنم
می خوام از طریق آی تولز بنصبم که مشکلات فیکس کردن پیش نیاد
راهی هست؟
لطفا قوانین رو رعایت و فارسی تایپ کنید.chetor ersal mikonin baramon?
سلام ورژن برنامه ها پست اول قید شده..سلام خسته نباشید.
این اپلیکیشن ها همهگی آپدیت هستند و آخرین ورژن اند؟
چون من یک پک اپلیکشین گرفتم نصب کردم اپ استور پیغام 48 تا آپدیت جدید داد!!
سلام.این پک از سرور تانگو گرفته شده...سلام برنامه های آیفون دارید که از آیتنونز گرفته شده باشه و اورجینال باشه
یعنی نه تانگبو و نه چیز دیگه ای باشه
برنامه و بازی های مشهور نیاز دارم و ضروری حدود 6 - 7 گیگ
----------------
این برنامه های شما از تانگبو گرفته شده؟
sygic هم دارید تو این مجموعه؟
برای آیپدیتشون باید چی کار کنم؟
اون خط آخر غلط تایپی بودسلام.این پک از سرور تانگو گرفته شده...
بله موجوده.
حدود 60-70 درصد برنامه ها و بازی ها یونیورسال هستند بدون مشکل سایز روی آیپد هم اجرا میشه.
من یه اشتباهی کردم به شما جنس فروختم.ده بار پرسیدم مشکل چیه فقط فحاشی کردین.همکار انجمن را واسطه فرستادم جواب ندادین.هرموقع تکلیف مشخص شد پیام ارسال کنید.سلام
آخه جز این انجمن دیگه توی کدوم انجمن دیده میشه که یک یوزر هم فروشنده باشه و هم ادمین
برای همین راحت تونست امتیاز منفی که من بهش دادم رو حذف کرد ، پست های انتقادی که ازش کردمم رو هم حذف کرد و آب از آب تکون نخورد.
واقعا جای تاسف داره
وجدان هم چیز خوبیه و مهمتر از اون تعهد