سلام . مشخصات براتون ارسال شد . بله میتونید حضوری تشریف بیاریدسلام
دوست عزیز آدرس بدید که بیایم و مزاحمتون بشیم !
حضوری میشه خرید کرد دیگه ؟ همونجا تست میکنید؟
Last edited:
سلام . مشخصات براتون ارسال شد . بله میتونید حضوری تشریف بیاریدسلام
دوست عزیز آدرس بدید که بیایم و مزاحمتون بشیم !
حضوری میشه خرید کرد دیگه ؟ همونجا تست میکنید؟
مرسی داداش . لطف داری من در خدمتتم داداشمآقا قیمتت عالیه ایشالله بازارت پر رونق باشه من سه رو بفروشم میرسم خدمتت
مشخصات براتون ارسال شد داداشداداش منم یه دستگاه رجیون 1 میخوام با کمرا
بی زحمت شماره تماس بدید
داداش 24 ساعت طبق عرف زمان هست اما کلا اگه دستگاه ایراد داشته باشه براتون تعویض میشهدوست عزیز برای دسگاهاتون مهلت تست هم میدید ؟ چند ساعت ؟
چاکرم داداشایول ایول قیمتت عالیه
سلام . ارسال شد داداشسلام
میشه مشخصات رو برای من پ.خ کنید؟
سلام . مغازه سمت شمال تهران هست . دستگاه ها ماله 2-3 ماه قبل هست ماکسیمومسلام ببخشید چند تا سوال داشتم 1ادرس تحویل حضوریتون کجاست؟2این دستگاها تولید چه ماهیه؟وچند روز مهلت تست میدین؟
ممنون
سلام . مشخصات براتون ارسال شد داداشسلام آقا لطفا شماره یا آدرسه فروشگاهتونو برام زود بفرستید منتظرما من فردا میخوام بیام بخرم منتظرما ممنون
ممنون داداشم شما لطف داری ما در خدمتت هستیمآقا کار ایشون درسته متاسفانه مشکلی دارم وگرنه تا الان گرفته بودم
ارسال شد والا نمیدونم باید تماس بگیرید دیگه ...پس لطفا ادرس و شمارتونو بفرستین و اینکه موجود دارین تا اول هفته اینده؟
سلام . ارسال شد داداشسلام مشخصات رو برای من هم بفرستید
به روی چشم ، در خال خاضر فکر نمیکنم موحود باشه . اگر میخواین شماره بچه های مغازه رو بدم استعلام بگیرید ازشونوان رسید خبرم کنید منتظرم ریجن 1 میخواستم بعد یه سوال این هدستی که داخل کنسول ps4 هست جدا موجود دارید؟برا خودم سیمش کنده شده اگه نه جایی میشناسید باشه؟ممنون
سلام . داداش 1.530 قیمت یوزر و همکار هست . از این پایین تر حتی تو بازار هم نمیتونید پیدا کنیدسلام لطفا قیمت فروش همگار را لطف کنید
سلام . ارسال شد داداشsalam dadash lotfan moshakhasat shomare va address ro baraye man ham befrestin mamnoon