Pr0m3en
Registered User
- نوشتهها
- 874
- لایکها
- 324
نفهمیدم منظورتان روسلام خیر نمیاد هر چی بازار اونور باشه میاد
فرستاده شده از Redmi Note 3ِ من با Tapatalk
نفهمیدم منظورتان روسلام خیر نمیاد هر چی بازار اونور باشه میاد
سلام معمولا مدل های خاص یا مدل هایی که شما انتخاب میکنید نمیتونن دبی پیگیر شن و پیدا کنن براتون سورس ما خودش هر چی لیست بده از دبی طبق لیست اعلامی ما میتونیم براتون سفارش بگیریمکه الان هم فقط روی تعداد هست حداقل 5 الی 10 تا به بالانفهمیدم منظورتان رو
آخر مدل قدیمیش هست تو ایرانسلام معمولا مدل های خاص یا مدل هایی که شما انتخاب میکنید نمیتونن دبی پیگیر شن و پیدا کنن براتون سورس ما خودش هر چی لیست بده از دبی طبق لیست اعلامی ما میتونیم براتون سفارش بگیریمکه الان هم فقط روی تعداد هست حداقل 5 الی 10 تا به بالا
بله تو استوک ها یی که سورس ما لیست میدن معمولا نیست هر جی لیست باشه ما تابعیم چون من خودم که دبی نیستم از اونجا هر چی اعلام بشه ما میتونیم بخریم وقتی نداشته باشن چجور بخریمآخر مدل قدیمیش هست تو ایران
اینم بالای 7ماهه آومده!
شما کلا استوک میبرید؟بله تو استوک ها یی که سورس ما لیست میدن معمولا نیست هر جی لیست باشه ما تابعیم چون من خودم که دبی نیستم از اونجا هر چی اعلام بشه ما میتونیم بخریم وقتی نداشته باشن چجور بخریم
سفارشی برای همکارا میارم برای خودم دیگه کمتر خرید میکنمشما کلا استوک میبرید؟
نو نمیارید؟
سلام مخلصیم رفیقدرود جناب بیگی
شماره تماستون تغییر کرده ؟
لطفا واسم پخ کنین
سلام دو هسته ای 15 اینچ دارم لطفا کانال ما رو چک بفرمایید امروز میذارمسلام ، یک ، دو مدل که ارزون تر هستن و dvd رایتر هم دارن ، کدوم مدلها هست؟
سلام دوست منسلام. ما یک فروشگاهیم. مشتری هم زیاد دارم واسه خرید لب تاپ و اینها. روزی 2 تارو دارم. از خوده اهواز سفارش میدم از دوستان. میخواستم ببینم شما آکبند و گارانتی دار هم کار میکنید ؟ یا اینکه کسی رو میشناسید به قیمت مناسب ازش بتونم تهیه کنم ؟
سلام یک عدد بدون باتری دارمعزیز HP 2540 موجوده؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام 12 اینچ d430 موجود بین a وb هستسلام
لپ تاپ 11 یا 12 اینچی گرید A چیزی موجود دارید؟
سلامتا 3تومن بهترین مدل از لنوو چیه؟
یک عدد لپتاپ 8540w-Ci7 گرید A موجود دارین؟ قیمت؟