سلام پست اول 2760p موجوده با قیمت 890سلام داداش لپتاپ ۷۰۰ تا ۸۰۰ حداقل با رم ۴ چیزی موجود داری؟پخ بده لطفا
سلام پ.خ شد خدمتتونسلام داداش وایبر نداری
سلام با عرض شرمندگی فروخته شد دستگاه من عذر میخوام همین امروز با خبر شدمهروقت ایسوس n76vj رسید فوری خبر بده لطفا
خواهش میکنم ، خیلی حیف شد . این یه دونه DELL M4600 که مونده تمیزیش در چه حدیه ؟ خط و خش داره ؟؟ چون آخریشه فکر میکنم زیاد تمیز نباشهسلام با عرض شرمندگی فروخته شد دستگاه من عذر میخوام همین امروز با خبر شدم
تمیز یه خش گوشش افتاده همین در کل گریدAخواهش میکنم ، خیلی حیف شد . این یه دونه DELL M4600 که مونده تمیزیش در چه حدیه ؟ خط و خش داره ؟؟ چون آخریشه فکر میکنم زیاد تمیز نباشه
وضعیت باطریش چطوره و چقدر بازدهی داره ؟چرا رمش اینقدر کمه میتونید با 8 گیگ رم بدید ؟تمیز یه خش گوشش افتاده همین در کل گریدA
در خدمتم...
باطری سالم در حالت عادی بالای دو ساعت تضمبن خودمون هست ولی تا 3 ساعت هم جواب میدهوضعیت باطریش چطوره و چقدر بازدهی داره ؟چرا رمش اینقدر کمه میتونید با 8 گیگ رم بدید ؟
سلام رفیق همین مورد 6 رو دارم 400 میدم بهتون با باطری 20 دقیقه جواب میدهسلام داداش زیر ۲۵۰هزار با مشخصات زیر چیزی موجود دارید؟
۵۱۲ رم داشته باشه
ویندوز xp نصب بشه روش
دو تا پورت USB سالم داشته باشه
باطری نداشته باشه هم مهم نیست
شارژر سالم باشه
خود دستگاه هم مشکلی نداشته باشه سالم باشه
سلام دوست منسلام ادرس با شماره میدین حضوری مزاحم بشم
با سلام پ.خ شد خدمتتونسلام،2760p hp یه دونه میخوام،شماره تماس واسم پخ میکنین بگم واسم ارسال کنین.
سلام رفیق بروی چشمسلام داداش.اگه apple چیز خوب یا asus سری n یا n55 یا n56 گیرت اومد ،یه ندایی بدی ممنون میشم.منتظر خبر از شمام(البته بیشتر apple)