tebyamin
Registered User
- نوشتهها
- 2,918
- لایکها
- 588
سلام دوست من پست اول همین تاپیک بروز هست مطالعه بفرماییددایی اخرین محصولاتت رو بگو چیه دقیقا؟
سلام دوست من پست اول همین تاپیک بروز هست مطالعه بفرماییددایی اخرین محصولاتت رو بگو چیه دقیقا؟
خوب دوست من این تخفیفت رو پنج شنبه که ما خرید کردیم میزاشتی دیگه!!!با تخفیف ویژه سال نو در خدمتت دوستان عزیز p.t هستیم
لیست پست اول بروز رسانی شد!
سلام الان به من اطلاع دادن رفیقخوب دوست من این تخفیفت رو پنج شنبه که ما خرید کردیم میزاشتی دیگه!!!
یعنی من امروز می خریدم 70 تومن سود میکردم!! هنوزم نرسیده البته...!سلام الان به من اطلاع دادن رفیق
چرا دیروز رسید کرجیعنی من امروز می خریدم 70 تومن سود میکردم!! هنوزم نرسیده البته...!
الان رسید عزیز دستت درد نکنه همه چی خوبه, فقط تخفیف من و هم بدی دیگه همه چی حله :دی دیگه ممکنه خرید نکنم خوب با منم قیمت امروز حساب کم :دی امتیاز من هم یادتون نره :دی
سلام دوست من تو امضام چند تا نو و در حد نو هم هست میتونید مطالعه کنید قیمت رو با تخفیف میدم خدمتتونبه جز 3 4 مدل پست اول مدل دیگه ای ندارید ؟
این هایی که موجود دارید سال ساختشون کی هست !!
سلام دوست من مورد 6 هست 490سلام داداش یه لپ تاپ با صفحه نمایش 14 اینچ و قیمت دورو بر 400 تومن چیزی نداری؟
سلام بله دوست من به صورت بازار یاب در خدمتتون هستیم چون فعلا مغازه رو جمع کردمدوست عزیز می خواستم حضوری خرید کنم ایا امکانش هست ؟
ساکن بندر عباسم
سلام دوست من بله 1 عدد موجوده 490 تقدیم میشه بزرگواربا سلام
مورد HP Compaq TC4400 Tablet PC هنوز موجود هست ؟
سلامسلام
دوست عزیز من همکارم.لطفا شماره تماس خودتون رو پ خ کنید.
سلام رفیقسلام جناب اون مورد 750 موجود دارین ؟
و تو رنج 400 تا 500 چی دارین ؟