• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

☼ فروش 33 ادکلن اصل و باکیفیت ☼

MG-93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام داداش
قيمت فروش آخر ديور فارنهايت رو ميفرستي برام؟
ممنون

Hotaxis

Registered User
لایک‌ها
45
ﺳﻼ ﻡ ﺗﺎ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ﻫﺴﺘﻢ

pedram poorsham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام اگه ادکلن سرد و تلخ...یاکه تام فورد دارید من یکی میخوام

amirfakhrian

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
آیا اونتوس هم برای فروش دارید؟ چند وقت پیش یک شیشه اونتوس خریدم و از پخش بو و ماندگاریش آنچنان رضایت ندارم. اگر برای فروش ندارید سایت معتبر یا مکان معتبر برای خرید سراغ دارید؟
شرمنده یک سوال دیگه: یک چند نمونه از بهترین ادکلن هایی که دارای پخش بو و ماندگاری عالی داشته باشند و قابل استفاده در چهار فصل باشند معرفی می کنید؟

ashkekhodatools

Registered User
لایک‌ها
14
سلام قربان بنده اون عطره فارنهایت ۱۲۰ میلی میخوام
فقط چون تاریخش ۲۰۱۱ هست میشه بفرمایید کیفتش چهقدر افت کرده؟اصلا افت کرده؟جای تخفیف داره و اینکه حضوری هم میتونم بخرم؟

Hotaxis

Registered User
لایک‌ها
45
سلام قربان بنده اون عطره فارنهایت ۱۲۰ میلی میخوام
فقط چون تاریخش ۲۰۱۱ هست میشه بفرمایید کیفتش چهقدر افت کرده؟اصلا افت کرده؟جای تخفیف داره و اینکه حضوری هم میتونم بخرم؟
سلام
معمولا 5سال رو بعنوان تاریخ مصرف ادکلنها معین میکنن ولی براساس تجربه من ودیگران عطر وادکلن تا زمانی که در معرض نور و گرما نباشه هیچ افت کیفیتی نداره(یعنی فاسد نمیشه اصلا)
من ادکلن دارم که 32 سال پیش تولید شده ماله مادرمه همیشه شیشه ادکلن داخل کمد لباس بوده تا کنون هیچ تغییری نکرده
ادکلن دارم از استی لادر 10 12 سال پیش خریدم هنوز نصفش مونده هیچ تغییری نکرده بااینکه استی لادر برند مهم و گران قیمتی نیست که از مواد اولیه درجه 1 استفاده کرده باشه
ادکلن وقتی فاسد بشه دراکثر موارد تاپ نت خود رو از دست میده وزمانی که اسپری میکنید برای مدت 5 تا ده دقیقه فقط بوی الکل متوجه میشید
مواردی رو که من اینجا برای فروش گذاشتم صددرصد سالم وباکیفیت هستن هیچ تفاوتی با ادکلن آک که از مغازه میخرید ندارن مگر اینکه برخی از ادکلنهای من بهتر از تولیدات جدیدشون هستند چون تولیدات اخیر دستخوش تغییر فرمول و تغییر مواد اولیه شده.
من اصفهان هستم

ashkekhodatools

Registered User
لایک‌ها
14
خیلی ممنون از توضیحات فقط میشه لطف کنید قیمت با تخفیفشو برام پخ کنید،سپاس

ashkekhodatools

Registered User
لایک‌ها
14
یه سوال هم دارم شاید برای دیگران هم جالب باشه،میشه بفرمایید عطره مورد علاقه خودتون چیه؟ممنون

Behrouz50Amir

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دادا من می خواستم ادکلن بخرم ولی توی انتخاب گیج می زنم از بوی آزارو دسیبل خوشم میاد
توی همین مایه و حتی بهتر چی داری ؟ یا پیشنهاد میدی ؟ کلا نظرت درباره آزارو دسیبل چیه ؟ آماتور هستم:D

Hotaxis

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دادا من می خواستم ادکلن بخرم ولی توی انتخاب گیج می زنم از بوی آزارو دسیبل خوشم میاد
توی همین مایه و حتی بهتر چی داری ؟ یا پیشنهاد میدی ؟ کلا نظرت درباره آزارو دسیبل چیه ؟ آماتور هستم:D
سلام
آزارو دسیبل ادویه ای گیاهی چوبیه ریشه یه گیاهه که بهش میگن شیرین بیان بوی این ریشه توی آزرو دسیبل مشهوده
شبیهی براش سراغ ندارم
ولی تو رده گیاهی ادویه ای نوبل وتیور از شوپارد بنگ از مارک جیکوب
ولی بویی شبیه به آزارو دسیبل تا حالا تست نکردم

Hotaxis

Registered User
لایک‌ها
45
یه سوال هم دارم شاید برای دیگران هم جالب باشه،میشه بفرمایید عطره مورد علاقه خودتون چیه؟ممنون

از ادکلنها و عطرهایی که بوی طبیعی چوب درخت عود توش باشه خیلی خوشم میاد
از بوی گل نرگس خیلی خوشم میاد
بعضی از کارای امواژ(امواج) بهترین عطرها بوده تا بحال برام این برند امواژ رو دست نداره واقعا ،از نظر طبیعی بودن رایحه و پخش و دوام دومی براش سراغ ندارم ... عربها به کجا رسیدند و ایران و درک و فهم آریایی به کجا...

Hotaxis

Registered User
لایک‌ها
45
درود فراوان تو سبک 212 on ice و 212 summer چیزی دارید ؟قیمت اون فارنهایت کفش چند؟مورد دوم منظورمه؟بوش به نظر خنک و تلخ باید باشه درسته ؟
درود
رایحه این دو مورد رو نمیدونم چی هست تا بخوام مشابهی براش معرفی کنم
دیور هوم تلخ چرمی و ادویه ای هست خنک یا فرش نیست
ابتدا تست کنید بعد تصمیم خرید

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
درود مجدد.مورد Nautica Voyage 100ml - 60% - 70t که زدید بوش دریایی ملایم است؟قیمت کف برای بنده چند میزنین باتوجه به اینکه قیمتی که من گرفتم بهم 140 قیمت دادن البته حسارت نشه
فرق اون دیور هوم که موجورده با اون یکی ها چیه ؟قیمت نهایی اون هم بفرمایید برام پ خ کنین

بالا