32EH4003 - Samsung=آکیند قیمت 900ت دارای گیرنده دیجیتال
32LN541U - LG=قیمت 1050 دارای ریسیور و گیرنده دیجیتال
سلام عزیز دل
اینا از کجا اومد
حیف رزولوشنش full نیست
32EH4003 - Samsung=آکیند قیمت 900ت دارای گیرنده دیجیتال
32LN541U - LG=قیمت 1050 دارای ریسیور و گیرنده دیجیتال
سلام از اون بالا کفتر میاد این هم اومدسلام عزیز دل
اینا از کجا اومد
حیف رزولوشنش full نیست![]()
اره رزولیشن نوشته hd ولی 1080p هست خودش هم همون اول نوشته Full hd این یعنی تا اخرین رزولیشن هم آپ میشه فوق االعادست اون مقدار بیشتر کیفیت تصویر خروجی هست که زیاد تفاوت نمیکنهآخه رزولوشنش رو نگا تو Specifications نوشته 1,366x 768
ولی از حق نگذریم خیلی شیکن هوس خرید میکنه آدم![]()
40" 5000 Series HD 1080p LED TVباشه
راستی یک سوال الان که تو کار مانیتور و اینایی یه TV 42 LED چی خوبه بگیرم کیفیت تصویرش محشر باشه قیمتشم بیارزه؟
سلام دوست عزیزسلام
شما مانیتوری دارین که دو تا ورودی hdmi داشته باشه full hd باشه زمان پاسخگویی 2 باشه 22 اینچ باشه
سلامسلام فروش به صورت تک هم دارید ؟!
واینکه تا 500 تومن چه پیشنهاد میکنید ؟
32EH4003 - Samsung= قیمت 900ت دارای گیرنده دیجیتالچند اینچ دارین
40" 5000 Series HD 1080p LED TV
نمیدونم موجود باشه یا قیمتش 1400 بود
باباربری شاید بشه بفرستم ولی هزینش زیاد میشه
اگر خواستی خبر بده
دیگه 2 اینج چقدر تفاوت میکنه عزیز برات نهایت 1350 میزنم اگه خواستی موجودی بگیرمآخ آخ کاش 42 بود چه قیمت مناسبیم داره![]()
مخلصم 1400 بخوای بفروشی تقدیم میکنم فقط میدونی واسه خودم بود همین امشب خریده بودم چون خونوادگیه باید مشورت کرددیگه 2 اینج چقدر تفاوت میکنه عزیز برات نهایت 1350 میزنم اگه خواستی موجودی بگیرم
ما چاکریم در خدمتتون هم نیز هستیممخلصم 1400 بخوای بفروشی تقدیم میکنم فقط میدونی واسه خودم بود همین امشب خریده بودم چون خونوادگیه باید مشورت کرد
بازم دستت درد نکنه
راستی یک LCD LA37B370 دارم فکر کنم مونتاژ سامسونگ تو ایرانه دست دوم چن می ارزه ؟
سلامکار کرده 20 اینچ چند؟ ال جی
سامسونگ
سلام مدل دقیق ندارم ولی24ایسر و 22هست لینک پایین19 هم تعداد هست مارک ایسر hp ویوسونیکسلام
جناب کارکده چیزی موجود دارین؟
اگه هست بی زحمت مدل و قیمت بفرمایین
ممنون
در صورتی که سورس باشه داشته باشه میگیریمسلام . شما که مانیتور وارد میکنید چرا مدلهای مختلف و با برنده های مختلف نمیارید ؟ مثلا مانیتورهای ایسوس خیلی طرفدار داره
24 اینچ فول پورت هم چیزی موجود دارید ؟
کلا سفارشی چیزی میارید ؟