• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

♣♣♣♣بروز رسانی 17 فروردين 93 فروش مانیتور های وارداتی برند LG- SAMSUNG از19تا22اينچ با گارانتي♣♣♣♣

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
اندونزي و چين البته اصل هستند همگي !!

اندونزی بهتره یا چین ؟

دوست عزیز مطمئنی پنل کره نیست ؟؟ آخه ال جی هر جای دنیا انحصار هم بده پنل و خود ال جی که کره هست باید ساخته باشه
شما پست اول نوشتی همونایی هست که گارانتی مادیران و سام سرویس هست فقط بدون گارانتی
در صورتی که اونها زده MADE BY MADDIRAN اما پنل ساخت کره ست
اگر پنل کره نباشه پس از اینهاست که مورد تایید خود الجی نیست . چون پنل که اصلی نباشه فایده نداره که

Last edited:

tebyamin

Registered User
لایک‌ها
588
اندونزی بهتره یا چین ؟

دوست عزیز مطمئنی پنل کره نیست ؟؟ آخه ال جی هر جای دنیا انحصار هم بده پنل و خود ال جی که کره هست باید ساخته باشه
شما پست اول نوشتی همونایی هست که گارانتی مادیران و سام سرویس هست فقط بدون گارانتی
در صورتی که اونها زده MADE BY MADDIRAN اما پنل ساخت کره ست
اگر پنل کره نباشه پس از اینهاست که مورد تایید خود الجی نیست . چون پنل که اصلی نباشه فایده نداره که
هر دو كيفيت عالي هستند فرقي نداره چون سورس يكي هست
چرا اينا بعضا منتا‍ژ چين هستند ولي تكنولوژي دست چين هست حتي تمام مدل هاي ماديران هم منتاژ داخل هست تنها مدلهايي وارداتي كه از اين موارد باشن اصل هستند ماديران هم كره اي نيست منتاژ خودش هست و از اونجايي كه مواد اوليه رو به چين دادن و به بهترين حالت و بدترين حالت ميتونه وارد كنه اصل كارايي و كيفيت هست هيچوقت به نوشته هاي روي كارتن اكتفا نكن خود چين مياد ميرنه ساخت كره اين رو با چشماي خودمون ديديم

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
هر دو كيفيت عالي هستند فرقي نداره چون سورس يكي هست
چرا اينا بعضا منتا‍ژ چين هستند ولي تكنولوژي دست چين هست حتي تمام مدل هاي ماديران هم منتاژ داخل هست تنها مدلهايي وارداتي كه از اين موارد باشن اصل هستند ماديران هم كره اي نيست منتاژ خودش هست و از اونجايي كه مواد اوليه رو به چين دادن و به بهترين حالت و بدترين حالت ميتونه وارد كنه اصل كارايي و كيفيت هست هيچوقت به نوشته هاي روي كارتن اكتفا نكن خود چين مياد ميرنه ساخت كره اين رو با چشماي خودمون ديديم

بله میدونم مادیران کره ای نیست . ایرانی هست
میگم که میزنه MADE BY MADIRAN . ایکس ویژن و هم مادیران مونتیاژمیکنه
کلا مادیران ایرانی هست . اما پنل در تمام حالات باید کره ای باشه

ال جی هنوز کره ایه . تبلت و گوشی و .. هنوز میزنه KOREA
در مورد مانیتور هم انحصار و .. درست . مثلن در ایران انحصار و داده مادیران اما پنل و خود کره میزنه

من خریدار تعداد بالا هستم
شما یه عکس بذار که کیفیت مانیتورهای شما همون کیفیت گارانتی دارها رو داره من تعداد بالا میخوام

tebyamin

Registered User
لایک‌ها
588
بله میدونم مادیران کره ای نیست . ایرانی هست
میگم که میزنه MADE BY MADIRAN . ایکس ویژن و هم مادیران مونتیاژمیکنه
کلا مادیران ایرانی هست . اما پنل در تمام حالات باید کره ای باشه

ال جی هنوز کره ایه . تبلت و گوشی و .. هنوز میزنه KOREA
در مورد مانیتور هم انحصار و .. درست . مثلن در ایران انحصار و داده مادیران اما پنل و خود کره میزنه

من خریدار تعداد بالا هستم
شما یه عکس بذار که کیفیت مانیتورهای شما همون کیفیت گارانتی دارها رو داره من تعداد بالا میخوام
از گارانتي دارها 100 البته بهتر هست يا نهايت همونه آخه ماديران همين رو فقط قالبش رو عوض ميكنه كه همون كارتنش باشه

تعداد روزي 5 تا فكركنم بتونم اكي كنم نهايت 5 تا حداقل 3 تا

الان مدل en33s كارتن خاكي معروف هستند ميتونيد تو شهر خودتون هم از نزديك كيفيتش رو ببينيد

در خدمتم...

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
از گارانتي دارها 100 البته بهتر هست يا نهايت همونه آخه ماديران همين رو فقط قالبش رو عوض ميكنه كه همون كارتنش باشه

تعداد روزي 5 تا فكركنم بتونم اكي كنم نهايت 5 تا حداقل 3 تا

الان مدل en33s كارتن خاكي معروف هستند ميتونيد تو شهر خودتون هم از نزديك كيفيتش رو ببينيد

در خدمتم...

شما شیرازی ؟ یا همکار شریکی چیزی شیراز دارید من ببینم ؟

tebyamin

Registered User
لایک‌ها
588
شما شیرازی ؟ یا همکار شریکی چیزی شیراز دارید من ببینم ؟
بله بازارياب دارم اونجا ولي چند روز ديگه مياد اما دقيقا همون مدلايي هست كه تو پي سي سنتر شيراز هست رايانكده-هزاره سوم و ...

شما خواستيد هر تعداد براتون شماره كارت ميفرستم در صورت سفارش واريز كنيد با پست در محل تحويل بگيريد

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان
من از امین آقا یه مانیتور 22Ea53 خریداری کردم که دیروز به دستم رسید جهت اطلاع دوستان موارد زیر شایان ذکر است:
1. مانیتور تمام اچ دی و با کیفیت خیره کننده است کسانی که قصد خرید دارند از لحاظ کیفیت شک به دلشون راه ندن....پشیمون نمیشید
2. قیمت این مانیتور - و البته بقیه مانیتورهای ایشون - کاملا رقابتی و مناسب بوده و قطعا با یه سرچ کوچولو مهر تایید بر کلام بنده خواهید نهاد...
3. مانیتور در بسته بندی کامل ومستحکم و 9 روزه به دستم - در نیشابور - رسید که علت تاخبر هم از طرف اداره پست شرایط نامساعد جوی عنوان شد و ربطی به فروشنده محترم نداشت...
4 و از همه مهمتر شخصیت ستودنی آقا امین که انسانی محترم ،شریف و دوست داشتنی هستند و بلا شک از معامله با ایشون پشیمون نخواهید شد...

tebyamin

Registered User
لایک‌ها
588
سلام دوستان
من از امین آقا یه مانیتور 22Ea53 خریداری کردم که دیروز به دستم رسید جهت اطلاع دوستان موارد زیر شایان ذکر است:
1. مانیتور تمام اچ دی و با کیفیت خیره کننده است کسانی که قصد خرید دارند از لحاظ کیفیت شک به دلشون راه ندن....پشیمون نمیشید
2. قیمت این مانیتور - و البته بقیه مانیتورهای ایشون - کاملا رقابتی و مناسب بوده و قطعا با یه سرچ کوچولو مهر تایید بر کلام بنده خواهید نهاد...
3. مانیتور در بسته بندی کامل ومستحکم و 9 روزه به دستم - در نیشابور - رسید که علت تاخبر هم از طرف اداره پست شرایط نامساعد جوی عنوان شد و ربطی به فروشنده محترم نداشت...
4 و از همه مهمتر شخصیت ستودنی آقا امین که انسانی محترم ،شریف و دوست داشتنی هستند و بلا شک از معامله با ایشون پشیمون نخواهید شد...
سلام جواد جان عزيز:)
ممنون دوست عزيز خوبي از خودتون هست لطف كردي داداش:)

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
سلام..
ببخشید درست متوجه نشدم....یه وقت قطعه ای خراب شه..اون قطعه گیر میاد؟ چون پنل با مادیران فرق کنه قطعه ای گیر نمیاد..در مورد تلویزیون که اینجوری بوده..

tebyamin

Registered User
لایک‌ها
588
سلام..
ببخشید درست متوجه نشدم....یه وقت قطعه ای خراب شه..اون قطعه گیر میاد؟ چون پنل با مادیران فرق کنه قطعه ای گیر نمیاد..در مورد تلویزیون که اینجوری بوده..
سلام عزيز همون ماديران هست متها فرقش تو كارتنش هست دقيقا همين 420000 تومان ماديران داره ميفروشه با كارتن خودش وگارانتي

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا