سلام نه اون لینک نیست شما باید چند روز صبر کنید و اگه میتونید زیرمجموعه بگیرید با همون لینک تا زودتر کد دعوت نامه برای شما بیاد!سلام. فقط يه ايميل مياد كه توش لينك زيرمجموعه گيري هستش . همين . مگه بايد كد خاصي بياد؟ چند رقمي هستش؟
شما کافیه اون لینک زیرمجموعه گیریتون رو بدید به یکی از دوستانتون مثلا توی تلگرام و اگر اون دوستتون وارد لینک شما شد با صفحه ثبت نام مواجه میشه و اگر ثبت نام کرد و کد فعالسازی هم براش اومد 5 سکه به شما پاداش داده میشه! همین!ميشه بگيد چه جوري بايد زيرمجموعه گرفت ؟ يعني زيرمجموعه بايد چكار كنه تا سايت تاييد كنه كه زيرمجموعه من هستش و تو ليست من بياد؟
داداش برای من هم هنوز نیومده نیازی نیست هر روز بری سر بزنی که وقتت گرفته بشه هر 2-3 روز یه بار ایمیلتو چک کن همین! که خدایی نکرده وقتت هم گرفته نشه!این کد هنوز که هنوزه برا من نیومده
سلام. ميشه بگيد كد دعوت شما چند رقمي هستش؟ چقدر طول كشيد بياد بعد ثبت نام؟آقا من ثبت نام کردم برای من کد اومد به ایمیلم باید چیکار کنم
دوست عزیز..up...
میگه که ثبت نام مال فقط انگلیسی هاست! که البته خبر قدیمیه نگران نباشید! الان برای من هم اومد!!سلام توی قسمت رفرال اینو نوشته
Currently, invites outside of English speaking countries are paused pending better international support.
یعنی واسه کشور های غیر انگلیسی زبان کد فرستاده نمیشه؟ یا من اشتباه خوندم انگلیسیم زیاد قوی نیست .
دوستان کسی میدونه راهنمایی کنه
خیر دوست عزیز هیچ کس سرکار نیست برای من کد دعوت اومد و 200 تومان دریافت کردماحتمالا سرکاریم همگی
سلام نه دوست عزیز من که ثبت نام کردم و تایید شد و 5 سکه هم بهم داد اما هنوز 33 سکه دیگه مونده که میگیرم!منم الکی ازین لینک ثبت نام کردم ولی لابد اینم میشه حکایت اون بانک مجازی ویرتاپی ک 100 دلار جایزه عضویت میداد و میگفتن موقع افتتاح رسمی قابل برداشته ولی هیچوخ افتتاح نشد!
خیر دوست عزیز هیچ کس سرکار نیست برای من کد دعوت اومد و 200 تومان دریافت کردم
سلام بعله درسته!سلام
برای من هم کد دعوت اومده،الان میتونم سکه ها رو بفروشم؟ قیمتشو من دیدم ظاهرا هر سکه 0.73 دلار هست،یعنی 5 تا سکه ای که میده میشه حدود 3.65 دلار
درسته ؟
سلام بعله درسته!
اما برای گرفتن سکه ها اول نرم افزارشو بگیر بعد 5 تا سکه بهت میده و بعد برو به بخش reward یه کارایی باید بکنی تا 33 تا سکه دیگه بهت بده!
کارای آسونین مثلا یه ویدیو میبینی یا آپلود میکنی و...
پنلش هم مثل بیتکوینه!
فعلا 15 تاش رو گرفتم که با اون 5 تا میشه 20 تا...مرسی،شما خودت موفق شدی 33 تا رو بگیری؟
سلام الان قضیه این ۲۰۰ تومنی که شما میگی چیه با چند تا اکانت زدی؟میگه که ثبت نام مال فقط انگلیسی هاست! که البته خبر قدیمیه نگران نباشید! الان برای من هم اومد!!
خیر دوست عزیز هیچ کس سرکار نیست برای من کد دعوت اومد و 200 تومان دریافت کردم
پست اول ویرایش شد! حتما مطالعه کنید!
سلام من فقط یک اکانت دارمسلام الان قضیه این ۲۰۰ تومنی که شما میگی چیه با چند تا اکانت زدی؟
قیمتش مگه ۰.۷۸ دلار نیست؟ که ۵ تاش میشه نزدیک ۴ دلار
برای منم کدش اومده ولی کیف پولش رو ویندوزم نصب نمیشه نمیدونم چرا .
لینکی از کیف پولش دارید بزارید لطفا
لینک کیف پولش رو اینجا بفرستیدسلام من فقط یک اکانت دارم
و 200 هزارتومن نیست تقریبا 110 هزارتومن میشه
38 تا سکه هست نه 5 تا!
38*0.75*3700=110000
کیف پولش برای اندروید و ios هم هست! امتحان کنید