• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

♥♥به نظر شما از لحاظ کاربردی آیپد ایر بهتره یا گلگسی نوت 10.1 2014 ؟لطفا در خریدش بهم کمک کنید♥♥

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان بابت نظراتتون ممنون ولی من نظر شخصی نمیخوام قصد من این بود که بفهمم کدومش بهتر بود،که کما بیش فهمیدم و ایپد رو ترجیح دادم،باز بابت نظرات خوبتون ممنون

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
سلام،کدومش کارای زیر رو بهتر انجام میده،
رفتن به اینترنت ،گیم، تایپ ،دوربین ،عمر باتری ،تاچ ،کیفیت مانیتور ،سرعت،

مقایسشون تو اینترنت هستش من فقط میخوام ببینم کدومشون از ویژگی های بالا بیشترشو داراست،مثلا شاید باتری یکیش بیشتر از اون یکی باشه ولی مهم اینه که رو اون تبلت هم باتری بزرگی محسوب میشه،از کسایی که تجربه کار با این دو رو دارن میخوام تا بهم در خرید کمک کنن،خواهشا
بنظرم نوت بهتره

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
خوب شما خریدتو انجام دادی و ما هم دیر رسیدیم وی تجربه سال‌های من توی استفاده از محصولات اپل در کنار اندرویدی‌ها میگه که شما بهترین انتخاب ممکن رو کردی.
آیپد توی این زمینه‌هایی که شما گفتی بی‌رقیبه.
از نظر من سری نوت برای کسی ارزش خرید دارن که بخواد قابلیت‌های sPen رو استفاده کنه.

مبارکت باشه داداش. بخوبی استفاده کنی و به پای هم روزبروز جوون‌تر شین :D

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
از همه کسانی که ایپد رو بهم پیشنهاد دادن ممنون،واقعا یه چیز دیگست،قبلا یه تبلت اندرویدی داشتم که همش رمش پر میشد؛ولی انصافا این یه برند خاصه،من قصدم مقایسشون نبود،فقط میخواستم ببینم کدومش بدرد من میخوره،وگرنه اگرم ندونسته باشم حالا دونستم که سامسونگ به گرد پای اپل هم نمیرسه

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
از همه کسانی که ایپد رو بهم پیشنهاد دادن ممنون،واقعا یه چیز دیگست،قبلا یه تبلت اندرویدی داشتم که همش رمش پر میشد؛ولی انصافا این یه برند خاصه،من قصدم مقایسشون نبود،فقط میخواستم ببینم کدومش بدرد من میخوره،وگرنه اگرم ندونسته باشم حالا دونستم که سامسونگ به گرد پای اپل هم نمیرسه

بستگی به نوع کاربری داره داداش
برای کسی که به یک قلم حساس به فشار نیاز داره، آیپد اصلا گزینه مناسبی نیست و برای کسی که نیاز به یک تبلت برای کاربرد شما و یا گیم و دیدن محتوای تصویری یا کاربری اداری و کتابخونی، مسلما گزینه‌ای بهتر از آیپد وجود نداره
هرچند نمایشگر Kindle HDX یچیز دیگه‌ست ولی در کل من برای کاربری مثل کاربری شما فقط آیپد و ios رو توصیه می‌کنم خصوصا با سخت‌افزار اخیرش که خیال شمارو از بابت سرعت عمل و لگ نزدن با آپدیت‌های بعدی هم راحت می‌کنه ;)

alisaei

Registered User
لایک‌ها
6
تجربه شخصیم که شاید کمکت کنه
من الان کمی کمتر از ۴ ساله آیپد یک دارم
به طور متوسط روزانه ۲ تا ۳ ساعت کار کردم باهاش
تقریباً۷۰ درصد مثله روزه اوله
نمیدونم واسه اندرویید هم بازی مثل infinity blade هست اگه هست که خیلی عالیه
ولی کلا وبگردی با فونت نوت لذت بخش نیست شاید عادت نداشتم ولی توی سافاری روونتره به نظرم
هر فرمتی هم که بگی با زیر نویس باهاش میبینم ولی نه خیلی حجیم
ولی اصله موضوع نرم افزاره
شما با یک دید منطقی متوجه میشی که برنامه نویس رغبت بیشتری به توسعه در اپ استور داره تا گوگل پلی!!
به هر حال نداشتن اسلات حافظه چیز کمی نیست و همچنین ادوات جانبی گرانتر !!!
و مکالمه تلفنی!
اگه با این موارد کنار میای به راحتی میتونین با آیپد خود سه سالی لذت ببرید!

بالا