pinata_game
Registered User
فقط قصد فروش دارم دوست عزیزدرود
دوست عزیز بنده یک عدد گرافیک gtx 570 دارم ایا امکان تعویض برای شما مقدور میباشه ؟ ممنون
فقط قصد فروش دارم دوست عزیزدرود
دوست عزیز بنده یک عدد گرافیک gtx 570 دارم ایا امکان تعویض برای شما مقدور میباشه ؟ ممنون
پ.خ شد دوست قديميواسه ما چند مستر امیر زدی تو کار سخت افزار کنسول تموم شد ؟؟؟
پ.خ شد دوست عزیزسلام داداش قیمت قطعات موجود رو برا منم بفرست..
ممنون
پ.خ شد دوست عزیزسلام دوست گرامی
اگر ممکنه قیمت پاور 1350 انرمکس و کارت گرافیک 280 ایسوس و سافایر رو به من اطلاع بدید.
ممنونم.
قیمت کارت sapphire رو برای من پ خ کنید. یه شات هم از gpu z (قسمت دمای کارت) بفرستید.دوست من تک تک کارتها توسط تکنسین معتبر گردگیری و با بهترین گریس و خمیر سیلیکون سرویس کامل شدند
همونطور که تو پست اول گفتم 1 هفته هم مهلت تست میدم
تک تک کارتها هم خودم به شخصه با برنامه 3DMARK با تست فوق سنگین FIRE STRIKE EXTREME تست می کنم
اگر ناراضی بودید بدون هیچ حرفی کارت با هزینه شخصی پس می گیرم
پ.خ شد دوست عزیزقیمت کارت sapphire رو برای من پ خ کنید. یه شات هم از gpu z (قسمت دمای کارت) بفرستید.
اگر میشه اون تکنسین معتبری که کار گردگیری و تعویض خمیر رو براتون انجام داده رو به من معرفی کنید. یک 6950 رفرنس رو برای تعویض خمیر می خوام ببرم پیشش.
باتشکر
دوست من تو پست اول كامل توضيح دادمسلام دوست خوبم قیمت کارت ایسوس و سافایر رو برام بفرست ممنون
پ.خ شدداداش یه لیست قیمت برام پ خ کن از همه جنسها
پ.خ شد
دوست من قیمتها تو پست اول نوشته شده
دوست من تو پست اول دقت کنید به صورت تفکیک شده قیمت ها گذاشتمسلام دوست خوبم قیمت کارت های گرافیک و پاورها رو قید نکردید !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید من چندروز مسافرت بودمجناب من چندبار pm دادم بتون گفتم دوتا از گرافیکام میخوام.چرا جواب نمیدین؟