mehrdad2090
Registered User
بله می شود.حتی میتونید ماشین را سریع قفل کنه و حتی سوختش رو هم قطع کنهسلام
تنظیماتی داره که وقتی ماشین رو پارک کردیم ، ماشین روشن شد یا حرکت کرد بلافاصله اطلاع بده ؟
بله می شود.حتی میتونید ماشین را سریع قفل کنه و حتی سوختش رو هم قطع کنهسلام
تنظیماتی داره که وقتی ماشین رو پارک کردیم ، ماشین روشن شد یا حرکت کرد بلافاصله اطلاع بده ؟
برای این گزینه سیم کارتی که روی دستگاه قرار میدیم باید بسته GPRS داشته باشه؟2-ردیابی اینترنتی:قابلیت ردیابی زنده و مشاهدهی موقعیت و سرعت خودرو بر روی نقشه توسط اینترنت.
3 مورد بیشتر و کاملتر توضیح بدید1- ردیابی خودکار: امکان ردیابی خودکار وسیله نقلیه با استفاده ازپیامک و اینترنت.
2-ردیابی اینترنتی:قابلیت ردیابی زنده و مشاهدهی موقعیت و سرعت خودرو بر روی نقشه توسط اینترنت.
8-نرم افزار مخصوص موبایل و تبلت: دارای نرم افزار اندروید و IOS برای ردیابی وسیله نقلیه توسط موبایل و تبلت.
فقط یک هزینه کم برای مصرف اینترنت می باشد که می خواهد اطلاعات را به سایت و ماهواره بفرسته همین هزینه دیگه ای نداردیوسیج فری هست یا بعد از مدتی برای خدمات باید هزینه پرداخت کرد ؟
هر جا می تونید نصبش کنید محدودیت نداره .عمرش بالاست چئن مصرفش کم هست چند برابر یک گوشی موبایل!!!!دوست عزیز
سارق میتونه به راحتی قطعش کنه و دور بندازه ؟
باید از دید مخفیش کنید ببینید طرف اصلا نمیدونه همچین دستگاهی وجود داره و کجا هست!!! وقت گشتن نداره که هر جایی می تونی مخفی کنید حتی تو صندلی و ... یک قطعه هست نصف یک گوشی موبایل
دقیقا کجای خودرو نصب میشه ؟ و عمر مفید باطریش چقدره ؟
توضیحات ارائه شدتوضیحاتتون کامل نیست ، سوالات رو جواب بدید لطفا ...
نه عزیز برای سال اول رایگان هست برای سال های دیگر یک هزینه اندک بین 15 یا یکم بیشتر هست.برخی فروشندگان دستگاه را 500 تا 700 می فروشند و می گند سایت رایگان!!!یعنی پول 10 سال سایت رو ازت می گیرندسایتی که برای ترک کردنش هست کلا رایگان هست ؟
چه توضیحاتی ارائه شد؟ ردیابی اینترنتی بیشتر توضیح بدید ردیاب نصب کنم میتونم با گوگل مپ ردیابی کنم؟ و سوال پایینتوضیحات ارائه شد
برای این گزینه سیم کارتی که روی دستگاه قرار میدیم باید بسته GPRS داشته باشه؟
بهتون سایت میدیم برای ردیابی/سوال دوم: نه نیاز به بسته نیست از اینترنت گوشی استفاده می کنه که هزینه بسیار می می شودچه توضیحاتی ارائه شد؟ ردیابی اینترنتی بیشتر توضیح بدید ردیاب نصب کنم میتونم با گوگل مپ ردیابی کنم؟ و سوال پایین
نوع موتوریش رو فروختم .تعدا د 3 عد دیگه باقی هستپست 34# اول نوشتید فروخته شد خارج از تاپیک و تاپیک بسته اما تو ادیت Last edited: در 28 دقیقه قبل پاکش کردید
دوباره موجود کردید؟
سلام.بهترین گزینه برای شما ردیاب ماهواره ای هست که اگر طرف سوییچ رو باز کنه بهت پیام میدهد و هرجا بره می تونی ماشین رو لحظه به لحظه ببینی.و راحت ماشین رو پیدا کنیدقبلا یه دزدگیر خریدم...خیلی پشیمونم که پولم رو هدر دادم..نیاز به چیزی دارم که هر کی از راه رسید در ماشینه رو به راحتی باز نکنه..
باز شدن درب ماشین که هیچ راهی نداره ، ولی اینکه چیزی از ماشین بردارند و یا بتونند ماشین رو روشن کنند مهمه! ایموبلایزر اگه داشته باشه ماشین ، با هر کلیدی روشن نمیشه ، ردیاب هم اسمش روی خودش هست و اگه سرقت بشه میشه ردیابی کرد. البته میشه با استفاده از قفل فرمان و پدال و دزدگیر هم جلوگیری کرد از سرقت و همچنین پرداشت پنل پخش ماشین و از این جور کارها ، و در نهایت با بیمه بدنه کردن خودرو و پارک در مناطقی که احساس میکنید امن تر هست. و البته اشد مجازات برای سارقین!قبلا یه دزدگیر خریدم...خیلی پشیمونم که پولم رو هدر دادم..نیاز به چیزی دارم که هر کی از راه رسید در ماشینه رو به راحتی باز نکنه..