• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ✅✅░▒▓سفارش گیری تعمیرات هارد مشکل دار▓▒░✅✅

armanfx

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
47
سلام جناب ی هارد دو ترا وسترن پرپل دارم هارد وقتی استارت ویندوز زده میشه خیلی کند کار میکنه و بعد از چند دقیقه سرعتش بر می گرده سوال اینه که مشکلش چیه و آیا قابل تعمیر هست؟
سلام لطفا از هاردتون تست بگیرید با نرمافزار hd tune و بعد برامون بفرستید تاغ بررسی کنیم با تشکر

pixon12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام. هارد اکسترنال وسترن اصلا روشن نمیشه. هیچ عکس العملی نشون نمیده حتی چراغش هم روشن نمیشه.

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
با سلام
هارد 320 لپتاپی دارم که مشکل بد سکتور داره
250 تا از اولش برداشتم و بقیه اش رو بیخیال شدم چون مشکل داره (الان ازش استفاده میکنم )
قابل تعمیر هست که از کلش استفاده کنم؟
هزینه اش چقدر میشه؟

armanfx

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
47
رو بیخیال شدم چون مشکل داره (الان ازش استفاده میکنم )
قابل تعمیر هست که از کلش استفاده کنم؟
با سلام در مورد بد سکتوری اگر تعداد مشخصی باشه قابل حل هست ولی بیش از حد باشه ممکن است ظرفیت کم بشه ولی شما یک هارد معمولی در اختیار خواهید داشت و مشکلی در پارتیشن بندی نخواهید داشت. برای استعلام قیمت و راهنمایی بیشتر تو پ.خ برای ما پیام بگذارید.

armanfx

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
47
سلام. هارد اکسترنال وسترن اصلا روشن نمیشه. هیچ عکس العملی نشون نمیده حتی چراغش هم روشن نمیشه.

اگر امکانش هست صدایی از موقع موقعی که هارد رو وصل میکنید برای ما بفرستید تا ما شمارو بیشتر راهنمایی کنیم.

pixon12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اگر امکانش هست صدایی از موقع موقعی که هارد رو وصل میکنید برای ما بفرستید تا ما شمارو بیشتر راهنمایی کنیم.
با سلام. هیچ صدایی نداره. بردش کلا خاموشه. هیچ علایم حیاتی نداره.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
یک هارد 500 سیگیت لپتاپی دارم دیتکت میشه ولی نمیشه چیزی رید و راید کرد روش. داخل ویندوز به این شکله . ویندوز زور میزنه که شناساییش کنه سیستم بعضا هنگ میکنه.
قابل تعمیره؟

armanfx

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
47
یک هارد 500 سیگیت لپتاپی دارم دیتکت میشه ولی نمیشه چیزی رید و راید کرد روش. داخل ویندوز به این شکله . ویندوز زور میزنه که شناساییش کنه سیستم بعضا هنگ میکنه.
قابل تعمیره؟
بله هارد شما قابل تعمیر هستش بفرستید در خدمتیم.

yasinshoper

Registered User
لایک‌ها
162
سلام . یک عدد هارد 500 گیگ اینترنال هست که وقتی به سیستم وصل می کنم صدای غیر طبیعی نمیده ، متل بقیه هارد ها و مثل قبل صدای روشن شدنش میاد ولی شناسایی نمیشه ! تا یک ماه قبل کار می کرد یکدفعه اینطوری شد ... سیسم کند نمی شه و ظاهرا همه چیز طبیعیه ولی شناسایی نمی شه ! اطلاعاتش برام خیلی مهمه ، فکر می کنید می شه تعمیرش کرد و اطلاعاتش پاک نشه ؟

armanfx

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
47
سلام . یک عدد هارد 500 گیگ اینترنال هست که وقتی به سیستم وصل می کنم صدای غیر طبیعی نمیده ، متل بقیه هارد ها و مثل قبل صدای روشن شدنش میاد ولی شناسایی نمیشه ! تا یک ماه قبل کار می کرد یکدفعه اینطوری شد ... سیسم کند نمی شه و ظاهرا همه چیز طبیعیه ولی شناسایی نمی شه ! اطلاعاتش برام خیلی مهمه ، فکر می کنید می شه تعمیرش کرد و اطلاعاتش پاک نشه ؟

با سلام با توجه به عکسی که از طریق تلگرام برای ما فرستاید بله این مشکل رایج در این سری ها هستش قابل تعمیر می باشد.

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
درود

بنده 2 بار در خصوص رفع بدسکتور و سلامت هارد مزاحم دوست عزیز آرمان کوهی شدم
از این شخص کاملا راضی هستم / فرد بسیار منطقی و منصف ....

merajhomaei

Registered User
لایک‌ها
99
سلام....پیج خوبی داری... کارت درسته.

فایل های ضمیمه

• باکس-قلب-گل-رز-قرمز.jpg
    باکس-قلب-گل-رز-قرمز.jpg
    151.7 KB · نمایش ها: 3

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
سلام وقت بخیر و خدا قوت.
ریکاوری هاردهایی که دیتکت نمیشن را انجام میدید؟
من یه هارد 2 ترا اکسترنال سیگیت دارم اطلاعاتش خیلی مهمه دیتکت نمیشه.
یه هارد نو همون مدل همون مارک دارم که گفتن باید جراحی بشه و هد این هارد فدا بشه بره روی اون هارد تا بشه اطلاعات را بر داشت ولی کسی جرات نمیکنه سیگیت را جراحی کنه. اگر خودتون انجام میدید یا جایی را میشناسید که میتونن انجام بدن ممنون میشم راهنمایی کنید با سپاس

armanfx

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
47
سلام وقت بخیر و خدا قوت.
ریکاوری هاردهایی که دیتکت نمیشن را انجام میدید؟
من یه هارد 2 ترا اکسترنال سیگیت دارم اطلاعاتش خیلی مهمه دیتکت نمیشه.
یه هارد نو همون مدل همون مارک دارم که گفتن باید جراحی بشه و هد این هارد فدا بشه بره روی اون هارد تا بشه اطلاعات را بر داشت ولی کسی جرات نمیکنه سیگیت را جراحی کنه. اگر خودتون انجام میدید یا جایی را میشناسید که میتونن انجام بدن ممنون میشم راهنمایی کنید با سپاس

سلام
هاردتون صدا خرابی هد داره ؟

فعلا بخش جراحیمون فعال نشده تا اوایل تابستان آماده میشه.

بالا