اگه برامون بفرستین میتونیم براتون بررسی کنیم.یه هارد دارم 1 ترا لپ تاپی هست رو کنسول بود صدای ویز ویز میداد پرسیدم از هدش هست ولی تبدیل میزنم اطلاعات کپی میشه hdd tune تست سبز میشه کامل 100 گیگ اول بدسکتور داره که پارتیشن حذف کردم این هارد قابل تعمییر هست؟
درست میشه؟
شنبه میفرستم براتونبا سلام با احتمال زیاد تعمیر بشه و سلامت هم 100% تحویل داده میشود.
سلام یک ssd هست که پلاستیک محل سوکتاش شکسته بود و برای همین اتصالش با کابل برق پاور شل بود و گاهی موقع روشن کرد سیستم اصلا شناخته نمیشد.
یکبار موقع روشن کردن ظاهرا اتصال پینا ناقص بود و پاور سیستم رو میسوزونه، حالا نمیدونم آیا اس اس دی هم از بین رفته یا نه؟
سلام یک عدد هارد یک ترای مای پاسپورت وسترن دارم دیتکت میشه حجم هم شناخته میشه اما فرمت نمیشه قابل تعمیر هست؟؟سلام فعلا بخش تعمیرات SSD فعال نیست به محض آماده شدن به شما اطلاع داده می شود
سلام یک عدد هارد یک ترای مای پاسپورت وسترن دارم دیتکت میشه حجم هم شناخته میشه اما فرمت نمیشه قابل تعمیر هست؟؟
شنبه میفرستم براتون
مراجعه به pvهارد خراب رو هم خریدارین
سلام لطفا سلامت و تست هارد رو با مدل دقیق تو خصوصی ارسال کنید.سلام یه هارد لب تابی دارم درصد سلامتش 10% هست شناسایی میشه ولی خیلی کنده! مشکل داره درست میشه بفرستم؟