نه به هیچ عنوان تا حالا همچین چیزی نبوده و بازدهیش عالی بوده و میتونید برید در تاپیکش و بازدهی سایتهایی که تبلیغ دادن رو مشاهده کنید.سلام پکیج اولتون برای یه سات تازه تاسیس خطر بلاک شدن از طرف گوگل رو نداره ؟؟
نه به هیچ عنوان تا حالا همچین چیزی نبوده و بازدهیش عالی بوده و میتونید برید در تاپیکش و بازدهی سایتهایی که تبلیغ دادن رو مشاهده کنید.سلام پکیج اولتون برای یه سات تازه تاسیس خطر بلاک شدن از طرف گوگل رو نداره ؟؟
دوست عزیز اون کسایی که خرید کردن که دیگه نمیان به این تاپیک سر بزنند , یا به پست اول برید و خودتون نمونه کارهارو در هر تاپیک ببنید و یا اینکه من به هرکسی فروختم اسمشو نوشتم خودتون برید ازشون سوال کنید.از دوستان کسی استفاده کرده از پکیجها ،اگر راضی بوده تو همین تاپیک اعلام کنه ممنون میشم
دوست عزیز اون کسایی که خرید کردن که دیگه نمیان به این تاپیک سر بزنند , یا به پست اول برید و خودتون نمونه کارهارو در هر تاپیک ببنید و یا اینکه من به هرکسی فروختم اسمشو نوشتم خودتون برید ازشون سوال کنید.
متشکرم.
آخه وقتی خریدیشون رو انجام دادن برای چی باید به این تاپیک دوباره بیان؟دیگه اگر از شما خرید کرده باشند و راضی چرا که نیان؟!
این حق رو به خریدارتون بدین که از تجربه خرید دیگران سوال کنند و مطلع باشند.
این یه نوع مشتری مداری هست.
متشکرم.
چشم حتما .آخه وقتی خریدیشون رو انجام دادن برای چی باید به این تاپیک دوباره بیان؟
صد درصد حق شماست . برای همین هم هست که میگم من اسم تک تک شون توی تاپیکها نوشتم و خودتون میتونید برید دونه دونه ازشون سوال کنید.
اگه سوالی هم از خود بنده داشتید بنده در خدمتم.
سلامدوست عزیز سلام و خسته نباشید
1) آیا تخفیف برای کل پکیج ها دارید ؟
2) آیا داعمی هم انجام میدید ؟
3) آیا امکان گذاشتن پست و بک لینک همراه با هم وجود داره در بلاگ ها یا خیر ؟
با تشکر از شما