• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅✅ قویترین BackLink ایران برای همه ی موضوعات

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
برای سایت های خبری فروشگاهی پیشنهادی دارین ؟
برای سایت فروشگاه اینترنتی پلازا میخواستم
برای شما هم رپورتاژ آگهی زیر
https://backority.ir/login.php?q=newrep&sid=908,905,907,906,841,900,760,323

به همراه یک پکیج بک لینک اختصاصی برای فروشگاه شما ( 6ماهه حدود 700هزار تومان از تعداد زیادی فروشگاه و سایت قوی )
این پکیج در صورت تمایل باید انتخاب و گلچین کنم تا بیشترین تاثیرو بزاره

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111

خریداران از طریق سیستم بکوریتی خرید را خودشان انجام می دهند و بسیار آسان با گزینه های مختلف می توانند سایت با مشخصات مرتبط با موضوع کاری خودشان انتخاب کنند​

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
تاپیک کامل نمونه کارها کلیک کنید

نتیجه یک خرید بک لینک از بکوریتی
رسیدن به لینک 3 گوگل

60965backority-backlink.png

r4500l

Registered User
لایک‌ها
61
سلام

بنده یک بار ثبت نام کردم ولی اکانتم فعال نشد - امکان ثبت نام مجدد هم نیست چون ایمیل تکراری میشه
لطفا چک بفرمایید . نام کاربری r4500l

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
سلام

بنده یک بار ثبت نام کردم ولی اکانتم فعال نشد - امکان ثبت نام مجدد هم نیست چون ایمیل تکراری میشه
لطفا چک بفرمایید . نام کاربری r4500l
سلام
به شماره موبایل آخرش 087 پیامک شد ( با سامانه )

ario86

Registered User
لایک‌ها
47
سلام

من الان در سايت ثبت نام کردم . چند بار خطا داد و تونستم وارد بشم .

يک خريد 19 تومني کردم و بعد از پرداخت به سايت برنگشت و وقتي رفرش کردم هيچي به اعتبارم افزوده نشده .

ايده و سيستم خوبي هست اما سايت براي من در اولين تجربه اذيت کننده بود و خيلي خطا ميداد .

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
سلام

من الان در سايت ثبت نام کردم . چند بار خطا داد و تونستم وارد بشم .

يک خريد 19 تومني کردم و بعد از پرداخت به سايت برنگشت و وقتي رفرش کردم هيچي به اعتبارم افزوده نشده .

ايده و سيستم خوبي هست اما سايت براي من در اولين تجربه اذيت کننده بود و خيلي خطا ميداد .
سلام وقت بخیر
خیلی ممنون از نظرشما ♥
از شانس بوده اولین بار هست گزارش خطا میگیریم احتمالا بخاطر استفاده از فیلترشکن یا فعال بودن تیک پروکسی مرورگر بوده یا اختلالات موقتی بوده به هرحال سیستم ما حدود 300ورود به پنل روزانه دارد و گزارش ندادن
اگر ممکنه یوزری که ساختید و یا سایتی که بک لینک برایش خرید کرده اید رو بفرمایید چک کنم

ario86

Registered User
لایک‌ها
47
سلام وقت بخیر
خیلی ممنون از نظرشما ♥
از شانس بوده اولین بار هست گزارش خطا میگیریم احتمالا بخاطر استفاده از فیلترشکن یا فعال بودن تیک پروکسی مرورگر بوده یا اختلالات موقتی بوده به هرحال سیستم ما حدود 300ورود به پنل روزانه دارد و گزارش ندادن
اگر ممکنه یوزری که ساختید و یا سایتی که بک لینک برایش خرید کرده اید رو بفرمایید چک کنم

سلام

بله فرداي اون روز تونستم ثبت نام کنم . البته اينم بگم که فرم ثبت نامتون رو از 2 محل مختلف و با 2 لپ تاپ متفاوت چک کردم و در هردو حالت فقط علامت لود شدن نشون ميده و وقتي صفحه رو رفرش ميکنيم دوباره به فرم ثبت نام برگيرده اما ثبت نام صورت گرفته و ميشه وارد پنل شد .

من اسم سايتي که براش ازتون خريد کردم www.balmaske.com هست و فکر کنم پنل هم به همين نام ساختم .

با تشکر فراوان

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
سلام

بله فرداي اون روز تونستم ثبت نام کنم . البته اينم بگم که فرم ثبت نامتون رو از 2 محل مختلف و با 2 لپ تاپ متفاوت چک کردم و در هردو حالت فقط علامت لود شدن نشون ميده و وقتي صفحه رو رفرش ميکنيم دوباره به فرم ثبت نام برگيرده اما ثبت نام صورت گرفته و ميشه وارد پنل شد .

من اسم سايتي که براش ازتون خريد کردم www.balmaske.com هست و فکر کنم پنل هم به همين نام ساختم .

با تشکر فراوان
درسته ، کاربری شما balmaske هست / مورد ثبت نام را بررسی میکنم ممنون ازتون/ در حال حاضر مشکلی درورود به پنل دارید ؟

ario86

Registered User
لایک‌ها
47
درسته ، کاربری شما balmaske هست / مورد ثبت نام را بررسی میکنم ممنون ازتون/ در حال حاضر مشکلی درورود به پنل دارید ؟
فقط در موقع ثبت نام به مشکل خوردم و بقيه موارد سايت اوکي بود .

ario86

Registered User
لایک‌ها
47
يک سئوال ازتون داشتم دوست عزيز ، در پنل کاربري نمودارهايي هست که رتبه ما رو نشون ميده . واحد اون رتبه ها چي هست ؟ ممنون ميشم توضيح بدين .

با تشکر

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
يک سئوال ازتون داشتم دوست عزيز ، در پنل کاربري نمودارهايي هست که رتبه ما رو نشون ميده . واحد اون رتبه ها چي هست ؟ ممنون ميشم توضيح بدين .

با تشکر
سلام وقت بخیر
بله ، نمونه ی زیر رو مثال میزنم :

در نمودار 3ماهه ی زیر نشان داده شده است که جایگاه سایت X با عنوان "خرید فیلم" در نتایج گوگل به چه صورت بوده است .
همانطور که مشخص است در حدود 26آذر ماه وبسایت x جایگاهی در گوگل نداشته و رتبه 101 داشته است ( چند روز اول ) و سپس در ادامه درنزدیکی 12دی به رتبه 3 گوگل رسیده ( یعنی لینک 3 گوگل شده )

خرید فیلم
60965backority-backlink.png

بالا