• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅⭐️⭐️فروش بک لینک و رپرتاژآگهی | 300 نمونه کار موفق⭐️⭐️✅

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
سلام عزیز
لطفا شرایط و توضیحات لینک بیلدینگ رو برای من هم بفرستید
لینک فالو و دائمی
ممنون

gravity

Registered User
لایک‌ها
98

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
سلام قیمت های پکیج هات را اینجا قرار بده

با سلام و عرض اددب قبل از شروع توضیح باید خدمتتون عرض کنم ما در یک سال اخیر 150 نمونه مشتری موفق داشتیم که همین الان سه سایت در زمینه موزیک در صفحه یک گوگل و سه سایت در زمینه فیلم رتبه یک تا سه گوگل و.... میباشند ......
خدمتتی که از ما بر میاد لینک بیلدینگ طبیعی به صورت اختصاصی میباشد قیمت یک ماهه پکیج 40 و سه ماهه 80 و شش ماهه 120 تومان است که شما در 17 سایت و وبلاگ قوی رنکدار یک پست اختصاصی با دو لینک فالو دارید .

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
با سلام و عرض اددب قبل از شروع توضیح باید خدمتتون عرض کنم ما در یک سال اخیر 150 نمونه مشتری موفق داشتیم که همین الان سه سایت در زمینه موزیک در صفحه یک گوگل و سه سایت در زمینه فیلم رتبه یک تا سه گوگل و.... میباشند ......
خدمتتی که از ما بر میاد لینک بیلدینگ طبیعی به صورت اختصاصی میباشد قیمت یک ماهه پکیج 40 و سه ماهه 80 و شش ماهه 120 تومان است که شما در 17 سایت و وبلاگ قوی رنکدار یک پست اختصاصی با دو لینک فالو دارید .
سلام ممنون میشم اون نمونه سایت های موزیک رو برای منم بفرستید

gravity

Registered User
لایک‌ها
98
لینک بیلدینگ دائمیه؟

hharddy

Registered User
لایک‌ها
25
پکیج یک ماهه خریداری شد برخورد , سرعت و نحوه پاسخگویی بسیار خوب بود تا به اینجا کاملا راضی هستیم

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
پکیج یک ماهه خریداری شد برخورد , سرعت و نحوه پاسخگویی بسیار خوب بود تا به اینجا کاملا راضی هستیم
خیلی از لطف نظرتون متشکریم
لیست قیمتتون جدید هست؟
بله خدمتتون عرض شد یک ماهه 40 سه ماهه 80 و شش ماهه 120 میباشد
یک سوال موجب اسپم سایت در گوگل نمی شود
با سلام
به هیچ وجه دوست عزیز ، روش ما یک روش کاملا اختصاصی میباشد و بر اساس الگوریتم گوگل طراحی شده و یک لینک بیلدینگ طبیعی محسوب میشود
و با تمام روش های لینک سازی منسوخ شده که در نهایت سایت را به پنالایز میکشاند متفاوت است ! 150 نمونه کار موفق در یک سال اخیر گواه قدرت و اثر گذاری روش است ...

ArshiaMansouri

Registered User
لایک‌ها
60
سلام .
منظورتون از تضمینی چی هستش ؟
اگر ممکنه شرایط رو کامل خصوصی بفرستید

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369

persiangolf.ir