با سلامسلام عزیز
لطفا شرایط و توضیحات لینک بیلدینگ رو برای من هم بفرستید
لینک فالو و دائمی
ممنون
سلام قیمت های پکیج هات را اینجا قرار بده
سلام ممنون میشم اون نمونه سایت های موزیک رو برای منم بفرستیدبا سلام و عرض اددب قبل از شروع توضیح باید خدمتتون عرض کنم ما در یک سال اخیر 150 نمونه مشتری موفق داشتیم که همین الان سه سایت در زمینه موزیک در صفحه یک گوگل و سه سایت در زمینه فیلم رتبه یک تا سه گوگل و.... میباشند ......
خدمتتی که از ما بر میاد لینک بیلدینگ طبیعی به صورت اختصاصی میباشد قیمت یک ماهه پکیج 40 و سه ماهه 80 و شش ماهه 120 تومان است که شما در 17 سایت و وبلاگ قوی رنکدار یک پست اختصاصی با دو لینک فالو دارید .
با سلام و عرض ادبسلام ممنون میشم اون نمونه سایت های موزیک رو برای منم بفرستید
با سلام و عرض ادبسلام اطلاعات رو اگر امکانش هست برای منم ارسال کند یه سایت دانلود بازی و اپلیکیشن اندروید و آیفون دارم
لینک بیلدینگ دائمیه؟با سلام و عرض اددب قبل از شروع توضیح باید خدمتتون عرض کنم ما در یک سال اخیر 150 نمونه مشتری موفق داشتیم که همین الان سه سایت در زمینه موزیک در صفحه یک گوگل و سه سایت در زمینه فیلم رتبه یک تا سه گوگل و.... میباشند ......
خدمتتی که از ما بر میاد لینک بیلدینگ طبیعی به صورت اختصاصی میباشد قیمت یک ماهه پکیج 40 و سه ماهه 80 و شش ماهه 120 تومان است که شما در 17 سایت و وبلاگ قوی رنکدار یک پست اختصاصی با دو لینک فالو دارید .
با سلاملینک بیلدینگ دائمیه؟
خیلی از لطف نظرتون متشکریمپکیج یک ماهه خریداری شد برخورد , سرعت و نحوه پاسخگویی بسیار خوب بود تا به اینجا کاملا راضی هستیم
بله خدمتتون عرض شد یک ماهه 40 سه ماهه 80 و شش ماهه 120 میباشدلیست قیمتتون جدید هست؟
با سلامیک سوال موجب اسپم سایت در گوگل نمی شود
پخ شد خدمتتونلطفا شرایط+ شرایط لینک فالوو دایمی برام ارسال کنید
خیلی ممنون
خدمت شما نیز پخ شدسلام .
منظورتون از تضمینی چی هستش ؟
اگر ممکنه شرایط رو کامل خصوصی بفرستید
با سلام و عرض ادببرای سایت هیلترشکن کار میکنید؟؟