• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅⭐️⭐️فروش بک لینک و رپرتاژآگهی | 300 نمونه کار موفق⭐️⭐️✅

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوست عزیز: بنده سایتم رو تازه راه اندازی کردم، میخوام در جایگاه نتایج اول گوگل قرار بگیره و واقعاً پیشرفت کنه- خواهش میکنم راهنمایی کنید کدامیک از پکیج ها برای سایتم مناسب هستش؟
موضوع سایت: فروش لایک و فالوور و سایر خدمات اینستاگرام
آدرس سایت: www.pclike.ir
منتظر مشاوره جنابعالی هستم (پخ کنید لطفاً)

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
سلام دوست عزیز: بنده سایتم رو تازه راه اندازی کردم، میخوام در جایگاه نتایج اول گوگل قرار بگیره و واقعاً پیشرفت کنه- خواهش میکنم راهنمایی کنید کدامیک از پکیج ها برای سایتم مناسب هستش؟
موضوع سایت: فروش لایک و فالوور و سایر خدمات اینستاگرام
آدرس سایت: www.pclike.ir
منتظر مشاوره جنابعالی هستم (پخ کنید لطفاً)
با سلام و احترام
عزیز پخ شد

rezacheraghi

Registered User
لایک‌ها
19
هزینه برای خرید پکیج ها و آموزش نکات سئو game4dl.ir به حساب ایشون ریخته شد.
انشالله که نتیجه بده و بیایم از ایشون تعریف و تمجید کنیم:general406:

Last edited by a moderator:

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
هزینه برای خرید پکیج ها و آموزش نکات سئو سایت game4dl.ir به حساب ایشون ریخته شد.
انشالله که نتیجه بده و بیایم از ایشون تعریف و تمجید کنیم:general406:
از لطف شما بسیار متشکرم

g00ogle

Registered User
لایک‌ها
19
هر دو پکیج با هم 3 ماهه قیمت آخر ارسال کن

newharf

Registered User
لایک‌ها
41
بنده نیز خریداری کردم و از لطفی که داشتند بسیار ممنونم

alikh1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بنده چند تا سایتی که پکیج خریده بودند مثل http://chatroomparsi.com/ رو چک کردم رتبه ها ... و اصلا بعضی از این سایت ها فعال نیستنند میشه راهنمایی بفرمایید

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
بنده چند تا سایتی که پکیج خریده بودند مثل http://chatroomparsi.com/ رو چک کردم رتبه ها ... و اصلا بعضی از این سایت ها فعال نیستنند میشه راهنمایی بفرمایید
با سلام و عرض ادب
عزیز جان دیگر ابدی شدن سایت ها دست ما نیست که دست خداست :rolleyes:
از مزاح گذشته علتش دو سال قدمت تاپیک میباشد که قاعدتا به هر دلیلی برخی از ادمین ها از
ادامه کار منصرف میشوند ....

شما میتوانید از نمونه کار هایی که در صفحه اول قرار دادیم به عنوان معیار استفاده نماییدو
و نظرات و امتیازات بازارچه این بنده .....

بفرمایید برایتان نقل قول کردم مشاهده بفرمایید :

نمونه کار های بی نظیر ما :
با توجه به عنایات باری تعالی و همچنین همیاری شما مشتریان عزیز ، توانسته ایم در دو سال گذشته به بیش از 200 نمونه کار موفق در زمینه های مختلفی اعم از شرکتی ، دولتی ، فروشگاهی و سایت های محتوی ای بدست آوریم که بابت این مهم خداوند منان را سپاس گذاریم و آرزو داریم این روند ادامه دار و پایدار باشد ، توجه شما را به چند نمونه اخیر از مشتریان موفق جلب میکنیم :

1- سایت apkfa.ir : سایت apkfa.ir حدود 4 ماه از شروع تولدش میگذرد و فقط با استفاده از هر دو پکیج ما توانسته به
12 الی 16 هزار گوگل ورودی روزانه دست یابد ، توجه فرمایید مشاور این سایت نیز بر عهده گروه ما بوده است ...
2: سایت ثامن بنر : این سایت یکی از برترین سایت های طراحی در اینترنت میباشد که از پکیج های ما استفاده میکند
و در حال حاظر در اکثر کلمات در این زمینه در رتبه های برتر گوگل میباشد برای مثال در کلمه طراحی بنر رتبه دو گوگل میباشد.
3: سایت رهافان: این سایت بیش از 2 سال میباشد از پکیج های قدرتمند ما استفاده میکند و روزانه بیش از 35 هزار گوگل
ورودی از گوگل دارد ...
4: نمونه های دیگر : همچنین سایت های بزرگی همچون ، ایران فیلم ، صابرفان و بیش از 150 نمونه کار دیگر از نموه کار های قدرتمند گروه شیک سئو میباشد ...

bigane087

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام بنده میخواستم فعلا یک ماهه الماس رو داشته باشم اگه عملی بود هر دو پکیج رو دریافت کنم و ایشالا مشتری داعمی بشم .
لطفا شرایط رو برام پخ کنید

RadioCMS

Registered User
لایک‌ها
225
سوال :
در هر دو پکیج ، پست اختصاصی و بک لینک

بعد از سه ماه برداشته میشه به رتبه سایت اسیب نمیزنه ؟؟

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
سلام بنده میخواستم فعلا یک ماهه الماس رو داشته باشم اگه عملی بود هر دو پکیج رو دریافت کنم و ایشالا مشتری داعمی بشم .
لطفا شرایط رو برام پخ کنید
سوال :

با سلام و عرض سلام
خدمت دو بزرگوار
عزیز اطلاعات لازم پخ شد

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
سوال :

با سلام و عرض ادب
اول دوست عزیز توجه بفرمایید ما برای مشتریان دائمی سنگ تمام میگذاریم
و این نیست تا مهلت بک لینکشان تمام شد حذفش کنیم ، و تمام وقت و تلاشمان
هم به نتیجه رسیدن سایت مشتری و رسیدن به یک سود بسیار زیاد برای مشتری
میباشد ...

ولی از بعد های مختلف تفسیربنده رو در این باره بخوانید :
توجه بفرمایید از نظر عقلی و اقتصادی :
با توجه به قیمت هایی که قرار دادیم و بازدهی بالایی که پکیج ها دارند
اصلا منطق ، و سیاست مالی و اقتصادی ایجاب نمیکند پکیج ها تمدید نشوند
برای مثال سایت apkfa.ir که یکی از مشتریان برتر بنده هستند در طی 4 ماه فعالیت
الان یک سایت 1000 ایران دارند خوب به نظر شما عقل و اقتصاد چه حکم میکند ؟

از نظر حرفه ای و تخصصی:
اصولا ماهیت بک لینک یکی از روش های بسیار عالی برای رشد سایت میباشد
شما اگر با یک بک لینک بالا میبایید باید ان را حفظ کنید و اگر حذف کنید امکان داره
هیچ تغییری حس نشود ! ممکن افت شدید کنید ممکن به حالت قبلی برگردید
و حتی ممکن افت کمی داشته باشید ...

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
Apkfa فقط از شما سرویس میگیره ؟
این سایت 1 تیر استارت فعالیت زده و بنده مشاورشون بودم
هر دو پکیج رو براشون اکتیو کردیم و طبق مشاوره ها حرکت کردند و اخر تیر ماه 1000 ایران رو تجربه کردند
الآن اگر اشتباه نکنم برای پیشرفت بیشتر از جای دیگه نیز گرفته باشند ولی در کل پیشرفت کلی فقط
و فقط از پکیج ها و مشاوره های ما بوده البته خودشون کاملا علاقه مند و هدفمند کار کردند
و این رو باید در نظر بگیرید که یک سایت باید هم بک لینک خوب داشته باشد و هم مدیریت وب و عالی ....

Tina Rad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
برای سایتی که تازه طراحی و اماده شده ولی دامینش از قبل وجود داشته و روی اون سایت دیگری با مطالب مرتبط و مشابه وجود داشته، پیشنهادتون کدوم پکیج هستش؟
و این که اگر بخوام پکیج 3 ماهه تبلیغات متنی رو بگیرم، ایا در پارت اول تبلیغات متنی قرار میگیریم؟
تفاوت پارت های تبلغیاتتون چه چیزی بوده؟
همچنین تفاوت کارکرد ها رو ممنون میشم بگید. چون برای سایت های متفاوت بک لینک به تعداد بالا نیاز داریم و به امید خدا برای سایت های جدید که آماده میشن و همچنین سایت هایی که قبلا طراحی شدن قصد همکاری داریم با شما.
فقط لطف کنید بگید طبق تجربه هر پکیج برای چه نوع سایت هایی و چه شرایطی مناسب تره.
ممنون از شما

طراحی سایت - رایانه پردازان پاسارگاد

Last edited by a moderator:

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
سلام
برای سایتی که تازه طراحی و اماده شده ولی دامینش از قبل وجود داشته و روی اون سایت دیگری با مطالب مرتبط و مشابه وجود داشته، پیشنهادتون کدوم پکیج هستش؟
و این که اگر بخوام پکیج 3 ماهه تبلیغات متنی رو بگیرم، ایا در پارت اول تبلیغات متنی قرار میگیریم؟ تفاوت پارت های تبلغیاتتون چه چیزی بوده؟

همچنین تفاوت کارکرد ها رو ممنون میشم بگید. چون برای سایت های متفاوت بک لینک به تعداد بالا نیاز داریم و به امید خدا برای سایت های جدید که
آماده میشن و همچنین سایت هایی که قبلا طراحی شدن قصد همکاری داریم با شما. فقط لطف کنید بگید طبق تجربه هر پکیج برای چه نوع سایت هایی
و چه شرایطی مناسب تره. ممنون از شما
با سلام و عرض ادب
پارت یک مخصوص سفارشات قدیمی که جواب گرفتنداصولا ولی در کل هیچ تفاوتی بین پارت ها وجود ندارد
اطلاعات تکمیلی و افر پخ شد ...

بالا