Javacl
Registered User
جدی میگی ؟ آخه هیچی سکه اضافه نشده ! عجب آدمایینا ! بنر رو از امضا برداشتم ..
آره!
دیدم گذاشتی از اونجا عضو شدم،از طریق ارتباط با ما،بهشون بگو،شاید نمیدونن کار نمیکنه!
جدی میگی ؟ آخه هیچی سکه اضافه نشده ! عجب آدمایینا ! بنر رو از امضا برداشتم ..
آره!
دیدم گذاشتی از اونجا عضو شدم،از طریق ارتباط با ما،بهشون بگو،شاید نمیدونن کار نمیکنه!
دم شما گرم :happy:
از طریق تماس با ما گفتم ... گرچه تماس با ماشون تعطیله ! قبلا هم چند تا نکته مثل اضافه کردن درگاه بانک پاسارگاد رو واسه خرید سکه بهشون گفته بودم انگار که نه انگار که نه انگار که نه انگار
خواهش میکنم،بالاخره ما وبمستر ها هوای هم رو نداشته باشیم کی داشته باشه؟
آره درگاه بانکشون رو الان دیدم،کلیک میکنی میره تو Paypal :دی خیلی تابلو کپی کردن،من دقیقا نمونه ی خارجی این سایت رو دیدم،یعنی اسکریپتش رو یه نفر تو دیجیتال پوینت نوشته بود و راه انداخته بود برای من بار،فکر کنم پاکستانی بود طرف،شایدم هندی! سایت ایشون هم دقیقا مثه سایت اونــه!
بچه ها اگه یه سایتی تو ساماندهی ثبت شده باشه و یه اشتباه خیلی بارز کنه، ( مثلا یه نویسنده بیاد عکس کاملا سوسکی بذاره)،ممکنه بدون اطلاع سایت رو فیل کنن؟!
کلا امکان این وجود داره سایت رو بدون اطلاع فیل کنن وقتی ثبت شده اس؟!
آره نمونه هاش زیاد دیده شده.
بچه ها اگه یه سایتی تو ساماندهی ثبت شده باشه و یه اشتباه خیلی بارز کنه، ( مثلا یه نویسنده بیاد عکس کاملا سوسکی بذاره)،ممکنه بدون اطلاع سایت رو فیل کنن؟!
کلا امکان این وجود داره سایت رو بدون اطلاع فیل کنن وقتی ثبت شده اس؟!
نه قبلآ اینطوری بود الان پیشرفته تر شدن، عکس اگه با نرم افزاراشون چک بشه (اتوماتیک) و ناجور تشخیص داده بشه فقط لینک عکس فیلتر میشه، اگه عکس ریپوت داده شده باشه و دستی چک بشه با پاترول و چندتا اسلحه کالیبر 23 میان جلوی در اگه بار دوم باشه با شیشه نوشابه میان بار سوم بعد از تذکر با 3 تا تویوتا میان و (....)
آخه جدیدا چنتا سایت عکس فیل شدن،ولی هیچ نوع عکسه بدی نمیذاشتن! مثلا پیکس باران و پیکسفا و چنتا دیگه!
یه سوال داشتم و این که یه سایت معمولی وردپرس با 20 هزار بازدید صفحه(pageview) باید بره رو سرور اختصاصی؟! (کلا چقدر باید خرج هاست بده به نظر شما؟)
یه سوال داشتم و این که یه سایت معمولی وردپرس با 20 هزار بازدید صفحه(pageview) باید بره رو سرور اختصاصی؟! (کلا چقدر باید خرج هاست بده به نظر شما؟)
نه سرور نمیخواد حتی وی پی اس هم لازم نیست بگیری، اگه سایت دانلود عکس و والپیپر نیست به هاست معمولی از یه شرکت کاردرست کفاف میده، الان یه تعداد از بروبچ همینجا با همین آمار بازدید رو میهن وب هاست میزبانی شدند
تو این چند روز افت بازدید خیلی بالا بود
البته تو فصل زمستون نباید اینجور باشه در کل
البته من برای این صفحه روی فقط 1500 تا فیکس ویزیت داشتم
Live TV - Shahriariha.Com | پخش مستقیم رادیو و تلویزیون های اینترنتی
ولی در کل امسال افت زیاد بوده و مختص محرم نبود