• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
جدی میگی ؟ آخه هیچی سکه اضافه نشده ! عجب آدمایینا :D! بنر رو از امضا برداشتم ..

آره!
دیدم گذاشتی از اونجا عضو شدم،از طریق ارتباط با ما،بهشون بگو،شاید نمیدونن کار نمیکنه!

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
آره!
دیدم گذاشتی از اونجا عضو شدم،از طریق ارتباط با ما،بهشون بگو،شاید نمیدونن کار نمیکنه!

دم شما گرم :happy:

از طریق تماس با ما گفتم ... گرچه تماس با ماشون تعطیله ! قبلا هم چند تا نکته مثل اضافه کردن درگاه بانک پاسارگاد رو واسه خرید سکه بهشون گفته بودم انگار که نه انگار که نه انگار که نه انگار :D

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
دم شما گرم :happy:

از طریق تماس با ما گفتم ... گرچه تماس با ماشون تعطیله ! قبلا هم چند تا نکته مثل اضافه کردن درگاه بانک پاسارگاد رو واسه خرید سکه بهشون گفته بودم انگار که نه انگار که نه انگار که نه انگار :D

خواهش میکنم،بالاخره ما وبمستر ها هوای هم رو نداشته باشیم کی داشته باشه؟ :p

آره درگاه بانکشون رو الان دیدم،کلیک میکنی میره تو Paypal :دی خیلی تابلو کپی کردن،من دقیقا نمونه ی خارجی این سایت رو دیدم،یعنی اسکریپتش رو یه نفر تو دیجیتال پوینت نوشته بود و راه انداخته بود برای من بار،فکر کنم پاکستانی بود طرف،شایدم هندی! سایت ایشون هم دقیقا مثه سایت اونــه!

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
خواهش میکنم،بالاخره ما وبمستر ها هوای هم رو نداشته باشیم کی داشته باشه؟ :p

آره درگاه بانکشون رو الان دیدم،کلیک میکنی میره تو Paypal :دی خیلی تابلو کپی کردن،من دقیقا نمونه ی خارجی این سایت رو دیدم،یعنی اسکریپتش رو یه نفر تو دیجیتال پوینت نوشته بود و راه انداخته بود برای من بار،فکر کنم پاکستانی بود طرف،شایدم هندی! سایت ایشون هم دقیقا مثه سایت اونــه!

آره راست میگی :) خودمون هوای همو نداشته باشیم ... په کی په ؟؟ :D

در مورد اسکریپت که آره .... په نه په فکر کردی خودشون نوشتن ؟ :p

Last edited:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
بچه ها اگه یه سایتی تو ساماندهی ثبت شده باشه و یه اشتباه خیلی بارز کنه، ( مثلا یه نویسنده بیاد عکس کاملا سوسکی بذاره)،ممکنه بدون اطلاع سایت رو فیل کنن؟!

کلا امکان این وجود داره سایت رو بدون اطلاع فیل کنن وقتی ثبت شده اس؟!

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
بچه ها اگه یه سایتی تو ساماندهی ثبت شده باشه و یه اشتباه خیلی بارز کنه، ( مثلا یه نویسنده بیاد عکس کاملا سوسکی بذاره)،ممکنه بدون اطلاع سایت رو فیل کنن؟!

آره نمونه هاش زیاد دیده شده.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447

نه قبلآ اینطوری بود الان پیشرفته تر شدن، عکس اگه با نرم افزاراشون چک بشه (اتوماتیک) و ناجور تشخیص داده بشه فقط لینک عکس فیلتر میشه، اگه عکس ریپوت داده شده باشه و دستی چک بشه با پاترول و چندتا اسلحه کالیبر 23 میان جلوی در اگه بار دوم باشه با شیشه نوشابه میان بار سوم بعد از تذکر با 3 تا تویوتا میان و (....)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
نه قبلآ اینطوری بود الان پیشرفته تر شدن، عکس اگه با نرم افزاراشون چک بشه (اتوماتیک) و ناجور تشخیص داده بشه فقط لینک عکس فیلتر میشه، اگه عکس ریپوت داده شده باشه و دستی چک بشه با پاترول و چندتا اسلحه کالیبر 23 میان جلوی در اگه بار دوم باشه با شیشه نوشابه میان بار سوم بعد از تذکر با 3 تا تویوتا میان و (....)

آخه جدیدا چنتا سایت عکس فیل شدن،ولی هیچ نوع عکسه بدی نمیذاشتن! مثلا پیکس باران و پیکسفا و چنتا دیگه!

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
آخه جدیدا چنتا سایت عکس فیل شدن،ولی هیچ نوع عکسه بدی نمیذاشتن! مثلا پیکس باران و پیکسفا و چنتا دیگه!

من دیده بودم فقط لینک عکس فیلتر میشه لینک صفحه هم دیدم بودم بخاطر مطلب فیلتر شده که نرم افزار فیبترینگ اشتباه کرده بود، سایت های عکس هم باید حتمآ ثبت کنن ساماندهی تا فیلتر نشن، در مورد عکسها خیلی از تصاویر از نظر شما و ما موردی نداره ولی از لحاظ اونا داره اگر چه سایت های بزرگ عکسی که حضوری رفتن وزارت ارشاد ثبت کردن هر غلطی دلشون میخواد میکنن ولی فیلتر نمیشن

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
یه سوال داشتم و این که یه سایت معمولی وردپرس با 20 هزار بازدید صفحه(pageview) باید بره رو سرور اختصاصی؟! (کلا چقدر باید خرج هاست بده به نظر شما؟)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,426
یه سوال داشتم و این که یه سایت معمولی وردپرس با 20 هزار بازدید صفحه(pageview) باید بره رو سرور اختصاصی؟! (کلا چقدر باید خرج هاست بده به نظر شما؟)

هاست اشتراکی جواب میده , نیازی نیست

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447

نه سرور نمیخواد حتی وی پی اس هم لازم نیست بگیری، اگه سایت دانلود عکس و والپیپر نیست به هاست معمولی از یه شرکت کاردرست کفاف میده، الان یه تعداد از بروبچ همینجا با همین آمار بازدید رو میهن وب هاست میزبانی شدند

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
نه سرور نمیخواد حتی وی پی اس هم لازم نیست بگیری، اگه سایت دانلود عکس و والپیپر نیست به هاست معمولی از یه شرکت کاردرست کفاف میده، الان یه تعداد از بروبچ همینجا با همین آمار بازدید رو میهن وب هاست میزبانی شدند

تایید میشه،ولی میهن وب هاست رو نمیدونم همچین بازدیدی رو ساپورت کنه یا نه؟! یک ماه آزمایشی برین اونجا اگه دیدی فشار میاره و داون میشه برو یه جای گرون تر و با کیفیت تر!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
تو این چند روز افت بازدید خیلی بالا بود
البته تو فصل زمستون نباید اینجور باشه در کل

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
تو این چند روز افت بازدید خیلی بالا بود
البته تو فصل زمستون نباید اینجور باشه در کل

مخصوصا تاسوعا عاشورا !!!
ولی از امروز صبح خدا رو شکر خوب شده دوباره ..

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
البته من برای این صفحه روی فقط 1500 تا فیکس ویزیت داشتم
Live TV - Shahriariha.Com | پخش مستقیم رادیو و تلویزیون های اینترنتی

ولی در کل امسال افت زیاد بوده و مختص محرم نبود

درسته خیلی وقته اینترنت کشور مشکل داره.فکر کنم مشکل پهنای باند دارن. من نمی دونم چرا یکهو پنهای باندو 1000 برابر نمی کنند. از 2 سال پیش این مشکل هست. یعنی عید 2 سال قبل بود که به این مشکل برخوردن گفتن 6 ماه ! زمان می خوایم مسئله رو حل کنیم.. بعد 9 ماه یک کمی بهتر شد اما دوباره به سقفش رسیدن. شاید هر 3 ماه یکبار اینطوری شده چند ماه صبر میکنیم یک کمی رفت بالا دوباره روز از نو . اینتطوری سایتا پیشرفت نمی کنند مردم هم نمی تونن از اون چیزی که حقشون هست استفاده کنند.چون برای 3 نفر بدون مشکل هست برای یک نفر نیست....یه چند روزیه یه کمی بهتر شده فکر کنم لطف کردن دوباره کمی به پهنای باند کشو ر اضافه کردن. واقعا امان از افراد بی لیاقتی که پستهای مهمو بهشون میدن.

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
کسیکه دانلود سایتش بالاست مصرف cpu بالا می ره یا RAM ؟

بالا