• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام دوستان

کسی هستش اینو یه ترجمه بزنه

JavaScript scripts block parallel downloads; that is, when a script is downloading, the browser will not start any other downloads. To help the page load faster, move scripts to the bottom of the page if they are deferrable.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
سلام دوستان

JavaScript scripts block parallel downloads; that is, when a script is downloading, the browser will not start any other downloads. To help the page load faster, move scripts to the bottom of the page if they are deferrable.

اسکریپتهای جاوا اسکریپت باعث بلاک شدن دانلودهای موازی میشن; یعنی اینکه، وقتی اسکریپتی لود میشه(منظور فایلهای .js هستن) مرورگر دانلود دیگری رو شروع نمیکنه(مواردی مثل cssسایر فایلهای جاوا , تصاویر و ... تا اتمام این دانلود منتظر میمونن). برای کمک به لود سریعتر صفحه اسکریپتهای جاوا رو به انتهای صفحه انتقال بدید.

منظور از defferrable رو دقیقا نمیدونم.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام دوستان

جاوا اسکریپت اسکریپت های مسدود دریافت موازی است که، هنگامی که یک اسکریپت دانلود، مرورگر خواهد هر قسمت دانلود دیگر شروع نشد. برای کمک به بار صفحه را سریعتر، حرکت اسکریپت به پایین صفحه در صورتی که deferrable.

پ.ن : والا:D

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
صباح الخیر ....

بهزاد من یه کد باس به تو بدم :دی

جون تو رو لوکال تست میکنم درست کار میکنه ، خود پردیس هم که ساس شد ، تو رو سایت نصبیدی مشکل داره ؟ اگه داره آدرس بده ببینم چجوریه چون رو لوکالم مشکلی نداره که بخوام حلش کنم .

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
اسکریپتهای جاوا اسکریپت باعث بلاک شدن دانلودهای موازی میشن; یعنی اینکه، وقتی اسکریپتی لود میشه(منظور فایلهای .js هستن) مرورگر دانلود دیگری رو شروع نمیکنه(مواردی مثل cssسایر فایلهای جاوا , تصاویر و ... تا اتمام این دانلود منتظر میمونن). برای کمک به لود سریعتر صفحه اسکریپتهای جاوا رو به انتهای صفحه انتقال بدید.

منظور از defferrable رو دقیقا نمیدونم.

defferable رو فهمیدم منظورش چی هست.

اسکریپتهایی که به صورت ناهمگام(asynchronous) اجرا میشن. ممولا اینگونه اسکریپها داخل document.write نوشته میشن تا همگام با لود اجرا نشن.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دوستان من الان 15 روز هست نمیتونم از یاهو ایمیل ارسال بکنم ! چیکار کنم ؟
همش این ارور رو میده : [h=3]Sorry, there was a problem sending your message[/h][HTMLResponse-unk]

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
جاوا اسکریپت اسکریپت های مسدود دریافت موازی است که، هنگامی که یک اسکریپت دانلود، مرورگر خواهد هر قسمت دانلود دیگر شروع نشد. برای کمک به بار صفحه را سریعتر، حرکت اسکریپت به پایین صفحه در صورتی که deferrable.

پ.ن : والا:D

مغسی مغسی حسین عزیز :دی آدرس گوگل رو داشتم ولا :دی

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام دوستان

بلاک های دانلود موازی اسکریپت در جاوا اسکریپت به این معنی هست که هنگام دانلود (لود) یک اسکریپت، مرورگر منتظر اتمام دستورات نمیشه تا دانلود های بعدی رو انجام بده (بعدی لود بشه) و این کمک میکنه که صفحه سریعتر لود بشه. اگر اسکریپت ها قابل تعویق انداختن هستن (مهم نیستن در نمایش صفحه)، آنها را به انتهای صفحه انتقال دهید.

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
بلاک های دانلود موازی اسکریپت در جاوا اسکریپت به این معنی هست که هنگام دانلود (لود) یک اسکریپت، مرورگر منتظر اتمام دستورات نمیشه تا دانلود های بعدی رو انجام بده (بعدی لود بشه) و این کمک میکنه که صفحه سریعتر لود بشه. اگر اسکریپت ها قابل تعویق انداختن هستن (مهم نیستن در نمایش صفحه)، آنها را به انتهای صفحه انتقال دهید.

ترجمتون کاملا 100% اشتباهه

این متن بصورت خلاصه داره میگه که فایلهای جاوا اسکریپت همزمان توی صفحات وب لود نمیشن و به صورت یکی بعد از دیگری لود میشن...
به همین دلیل بهتره که در صورت امکان به پایین صفحات منتقل کنین تا لود صفحتون سریعتر انجام بشه

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان من یک دامنه خوب دارم که میخوام باهاش سایتم رو راه اندازی کنم !

پسوند دات کامش رو دارم ، به نظرتون لازم هست غیر از پسوند دات کام و دات آی آر ، پسوندهای دیگه ای رو ثبت کرد ؟

هزینه ثبت خیلی زیاد شده برای همین باید دقت کرد :D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ترجمتون کاملا 100% اشتباهه

این متن بصورت خلاصه داره میگه که فایلهای جاوا اسکریپت همزمان توی صفحات وب لود نمیشن و به صورت یکی بعد از دیگری لود میشن...
به همین دلیل بهتره که در صورت امکان به پایین صفحات منتقل کنین تا لود صفحتون سریعتر انجام بشه

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

آخه ما یه تکنیک لود شدن غیر متقارنم داریم تو جاوا اسکریپت (Asyncronous) حالا اگر این تیکه کد برای تعریف همچین تکنیکی بوده باشه اونطوری که من گفتم هم میشه معنیش کرد.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
........................................................................
به خدا
به پیر (جنتی)
به پیغمبر
به امامزاده بیژن
به حضرت سوج
دیدیم !!!

کسی بخواد میخره دیگه، این همه آپ و اوپ و تاپ و توپ نمیخواد که!

به زور محب علی راضی شده لینکای مسخرشو نذاره (ظاهراً) تو رو جدت رعایت کن

مغسی

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
به خدا
به پیر (جنتی)
به پیغمبر
به امامزاده بیژن
به حضرت سوج
دیدیم !!!

مغسی

ممد عمرا اگه اینا رو دیده باشی: :lol:
groups.gif

interro_026.gif
فروشدامین های توپـــــــکلیک کنید
interro_026.gif

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
یه مشکلی دارم:(
اگه می تونین کمک کنین:
از دیروز عناوین دسته بندیم و برچسبا مشکل پیدا کرده و به صورت زیر شده:
اسم سایت | قسمت %%category%%
یا
اسم سایت | برچسب %%tag%%
:(

یکی میگه از افزونه yoast هستش یکی می گه تداخل بین افزونه ها و...

چند روزی هستش که افزونه جدید نصب نکردم
کسی از yoast استفاده میکنه؟ همچین مشکلی پیدا کرده؟

پیشاپیش ممنون از کمکتون:rolleyes:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به خدا
به پیر (جنتی)
به پیغمبر
به امامزاده بیژن
به حضرت سوج
دیدیم !!!

مغسی
آسیوشتدپرس:سایت محمد حسین فخرایی آغاز به کار کرد

شروع به کار پورتال فرهنگی محمد حسین فخرایی

بالا