• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
تبدیل رتبه ی 25 میلیون به زیر 1 میلیون 50 تومن :D

یه نفر اسکریپت این سایتو بده روش قفلم شدیـــــد:rolleyes: (زبانش انگلیسی باشه بهتره)

سلام :( نه بابا ترافیک حقیقی منظورمه!
دوستان کسی جایی سراغ نداره که ترافیک مفت گیر بیاریم؟ :دی

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
بکس به نظرتون ی جوجه مرغ واسه سایتم قربونی کنم چقدر میتونه روی سئو تاثیر داشته باشه؟ :lol:

خیلی تاثیر داره
خبرش رو هم تو فیس بوک و شبکه های اجتماعی بگو اسم سایتت تو زبان کاربرها میوفته میگن این سایت قربانی کرده:D

BehnamAbzi09

Registered User
لایک‌ها
101
ولی برای سایت بین المللی دات کام بگیر حتما
دامینت هم فکر نکنم فروش بره

سلام آقای وبمستر گل
داداش میتونی برام پاپ آپ جور کنی

نیاز مادی دارم شدید میخوام یه حرکتی بزنم کمبود بودجه آوردم
بره سایت موزیک پا میخوام

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام آقای وبمستر گل
داداش میتونی برام پاپ آپ جور کنی

نیاز مادی دارم شدید میخوام یه حرکتی بزنم کمبود بودجه آوردم
بره سایت موزیک پا میخوام

آره چرا که نه
آی پی + بازدید صفحات + قیمت رو واسم پ.خ کن اگر خوب باشه که خودم میگیرم یا برای بقیه بچه ها

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
یک صبح گند و مزخرف !×

حالم از این عید بد میشه !

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
بچه ها اگه سایتو انتقال بدم به هاست دی ال برام مشکل ایجاد نمیشه کلی مطلب و چیزای دیگه باید انتقال پیدا کنه تو اینداکس و گوگل دچار مشکل نمیشه؟ یکم ترس دارم برای نتقال سایت

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
بچه ها اگه سایتو انتقال بدم به هاست دی ال برام مشکل ایجاد نمیشه کلی مطلب و چیزای دیگه باید انتقال پیدا کنه تو اینداکس و گوگل دچار مشکل نمیشه؟ یکم ترس دارم برای نتقال سایت

واقعاً حرف زدن با شما دوست عزیز ! بی فایده هستش!

سه بار گفتم نه ! خودشون انتقال میدن همه فایل ها انتقال پیدا میکنه ! اینم بار چهارم !

نه عزیز نه!

BehnamAbzi09

Registered User
لایک‌ها
101

من یه سایت دانلود داشتم همین کارا رو کردم خیلی خوب انتقال پیدا کرد عالی بود

باید خرج کنی بدی یه جای معتبر خودشون اوکی کنن

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
بزنم مادر این *-*- مادر رو بیارم جلو چشش !
فیلترینگ ایران (امتیاز : 0)
توسط ميهمان در مورخه : پنجشنبه، 4 آبان ماه ، 1391
(IP آدرس : 5.9.224.228)
بسم الله الرحمن الرحیم طبق اصل قانون جرایم رایانه ای شما به دلیل رعایت نکردن قوانین رایانه ای و قوانین کشوری از این پس نتنها سایت شما فیلتر بلکه زین پس تحت کنترل نیروهای جرایم رایانه ای قرار گرفته و در اسرع وقت به دادگاه شورای اسلامی معرفی خواهید گشت. سازمان فیلترینک

فیلترینگ هم چقدر جلف شده !

whois az ip

کد:
[Querying whois.arin.net] [Redirected to whois.ripe.net:43] [Querying whois.ripe.net] [whois.ripe.net] % This is the RIPE Database query service. % The objects are in RPSL format. % % The RIPE Database is subject to Terms and Conditions. % See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf  % Note: this output has been filtered. %       To receive output for a database update, use the "-B" flag.  % Information related to '5.9.224.224 - 5.9.224.255'  inetnum:         5.9.224.224 - 5.9.224.255 netname:         ESFAHANWEB descr:           EsfahanWeb country:         DE admin-c:         RS14415-RIPE tech-c:          RS14415-RIPE status:          ASSIGNED PA mnt-by:          HOS-GUN source:          RIPE # Filtered  person:          RajabAli Sharifi address:         EsfahanWeb address:         Aboozar,30 No address:         8187985855 Esfahan address:         IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF phone:           +983117383581 nic-hdl:         RS14415-RIPE mnt-by:          HOS-GUN source:          RIPE # Filtered  % Information related to '5.9.0.0/16AS24940'  route:           5.9.0.0/16 descr:           HETZNER-RZ-FKS-BLK5 origin:          AS24940 mnt-by:          HOS-GUN source:          RIPE # Filtered  % This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.35 (WHOIS4)

من :|

فیلترینگ :|

دادستانی :|

کل نت :|

مردک **--* :D

BehnamAbzi09

Registered User
لایک‌ها
101
بزنم مادر این *-*- مادر رو بیارم جلو چشش !
فیلترینگ ایران (امتیاز : 0)
توسط ميهمان در مورخه : پنجشنبه، 4 آبان ماه ، 1391
(IP آدرس : 5.9.224.228)
بسم الله الرحمن الرحیم طبق اصل قانون جرایم رایانه ای شما به دلیل رعایت نکردن قوانین رایانه ای و قوانین کشوری از این پس نتنها سایت شما فیلتر بلکه زین پس تحت کنترل نیروهای جرایم رایانه ای قرار گرفته و در اسرع وقت به دادگاه شورای اسلامی معرفی خواهید گشت. سازمان فیلترینک

فیلترینگ هم چقدر جلف شده !

whois az ip

کد:
[Querying whois.arin.net] [Redirected to whois.ripe.net:43] [Querying whois.ripe.net] [whois.ripe.net] % This is the RIPE Database query service. % The objects are in RPSL format. % % The RIPE Database is subject to Terms and Conditions. % See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf  % Note: this output has been filtered. %       To receive output for a database update, use the "-B" flag.  % Information related to '5.9.224.224 - 5.9.224.255'  inetnum:         5.9.224.224 - 5.9.224.255 netname:         ESFAHANWEB descr:           EsfahanWeb country:         DE admin-c:         RS14415-RIPE tech-c:          RS14415-RIPE status:          ASSIGNED PA mnt-by:          HOS-GUN source:          RIPE # Filtered  person:          RajabAli Sharifi address:         EsfahanWeb address:         Aboozar,30 No address:         8187985855 Esfahan address:         IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF phone:           +983117383581 nic-hdl:         RS14415-RIPE mnt-by:          HOS-GUN source:          RIPE # Filtered  % Information related to '5.9.0.0/16AS24940'  route:           5.9.0.0/16 descr:           HETZNER-RZ-FKS-BLK5 origin:          AS24940 mnt-by:          HOS-GUN source:          RIPE # Filtered  % This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.35 (WHOIS4)

من :|

فیلترینگ :|

دادستانی :|

کل نت :|

مردک **--* :D

چه خطرناک آدم ک ل ک و پرش میریزه

حالا بعدش چی میشه؟! اعدامت می کنن؟ :d

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
واقعاً حرف زدن با شما دوست عزیز ! بی فایده هستش!

سه بار گفتم نه ! خودشون انتقال میدن همه فایل ها انتقال پیدا میکنه ! اینم بار چهارم !

نه عزیز نه!
خوب یکبار سر این قضیه نابود شدم . یکم ترس دارم

من یه سایت دانلود داشتم همین کارا رو کردم خیلی خوب انتقال پیدا کرد عالی بود

باید خرج کنی بدی یه جای معتبر خودشون اوکی کنن

خرج که میکنم مشکلی نیست . میدم به هاست دی ال اوکی کنه

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان دامین شاخ تفریحی سراغ ندارید . با کلاس و قابلیت برند شدن داشته باشه ؟

بالا