میشه این کار رو کرد ، شما باید افزونه Redirection رو نصب کنی ، این افزونه به صورت خودکار ادرس URL پست قدیمی شما رو به صورت 301 منتقل می کنه ، گوگل هم می فهمه که ادرس پست شما عوض شده هیج Not Found هم ایجاد نمی شه، بدون خون خونزیزی :دی
قالب که 100% همون هست.البته تازگی نداره تو چند تا سایت تفریحی دیگه هم مثل همین زدن دارن استفاده میکنن
بدون افزونه هم میشه ولی خیلی راه رو طولانی و سخت میکنهمطالب پر بازدید رو بدون افزونه میشه نمایش داد؟
اگه نشد یه افزونه ی خوب برای نمایش مطالب پر بازدید معرفی کنید.
سرعت ایندکس گوگل خیلی بالا هست این که مال شما دیر هست به سئو سایت بستگی دارهبچه ها
یه سایت با حدود 60 پست در وردپرس بعد از 1 ماه حداقل چقدر باید بازدید گوگل داشته باشه ؟
همین سایتی که تو امضامه
راستی
گوگل مطالب رو خیلی دیر ایندکس میکنه
الان 100 تا از ایندکسامو توی گوگل وبمستر حدود 30 ساعته که توی صف ایندکس قرار داده
Please Help
سلام دوستان
راهی هست که بشه پیوند یکتا رو عوض کرد و مشکلی پیش نیاد راستش عوض کردم پیوند رو پست ها Not Found نشدن اما قالب سایت به هم میریزه وقتی پیوند یکتا رو عوض میکنم مشکل چیه؟
راستش اول روی پیش فرض بوده حالا میخوام بیارم رو نام نوشته!
سلام
لینک بده ببینم
مطالب پر بازدید رو بدون افزونه میشه نمایش داد؟
اگه نشد یه افزونه ی خوب برای نمایش مطالب پر بازدید معرفی کنید.
ممنون امیر جان خودم درستش کردم پیوند یکتا رو گذاشتم رو ساختار دلخواه و نام پست رو انتخاب کردم و آخرش یه html. اضافه کردم فک کنم مشکلش همین html. بود
امین قراربود چهارشنبه هفته قبل پ.خ بدیا :|
چرا ؟
چی شده ؟
قالب که 100% همون هست.البته تازگی نداره تو چند تا سایت تفریحی دیگه هم مثل همین زدن دارن استفاده میکنن
کلا نت هر وقت یه سایت آمار میگیره بقیه سایت ها هم مثل گوسفند میفتن پشتش و ازش قالب و مطلب و... رو کپی میزنن
گفته بودی وی بی ای جکس می شه یه کم بیشتر توضیح میدی ؟؟!
نه خود قالب برترین ها نیست. اما مثلاً طراحی شبیه به اون بوده :wacko:
مشتری اول میگه شبیه باشه بعد که کدنویسی تمام شد هی میگه اینو مثل برترین ها کن اونو مثل برترین ها کن و ... :| وگرنه طرح اولیه ... :hmm:
منم وقت و حوصله بحث ندارم و مجبورم هر ... میدن انجام بدم!
---------
تازه طرح آخری که رو سایت نصب کردم هم این نبود بعداً ورداشته خودش عوض کرده.
باشه باشه ....