Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
دوستان یه سوال شرعی،
این چند وقت دیدم به سایت های اسپم پراکن خیلی خیلی ورودی گوگل رسیده، دقیقا بعد از رفرش پیج رنک هرچی سایت کپی پیستی بوده الان آمار بالا گرفته،
یه حسی بهم میگه گوگل دوباره قراره یه موج اسپم راه بندازه و همه اینا رو اسپم کنه مثل سال پیش
نظر شما چیه؟
اینجوریه
باشه مشکلی نیست
بزودی..![]()
زنگ اخر وایسا![]()
ولی جدای اینکه ادم خجالت میکشه از این بحث هایی که میشه کلی میخندیم ها :دی
پاندای گوگل یک الگوریتم هوشمند خاص داره که خودش هر روز اپدیت میشه و پیشرفته تر میشه این پیشرفت و درک زمان بر هست اما شدنی هست
خیلی خیلی زیاد بودند سایت هایی که گرفتارش شدند مطمئنا باشید اون زمانی که زبان فارسیش خوب بشه خیلی از سایت های فارسی زبان صدمه میخورند
زنگ اخر وایسا![]()
ولی جدای اینکه ادم خجالت میکشه از این بحث هایی که میشه کلی میخندیم ها :دی
بیخی دادا کشش نده تا یادمون بره
چی؟ هان؟ چی شد؟ کی بود؟ چی بود؟ چه رنگی بود؟:blink:
یکم بیشتر توضیح بده
پسر شد . مادرو بچه هردو سالمن :lol: .
توضیح بیشتر : بچه 7 ماهس و تا 6 ماه نمیتونه راه بره . بعد 6 ماه شروع میکنه به راه رفتن !!!!! :دی
حالا اگه واسه رفع فیلتر بود عمراً به این سرعت جواب میدادن)))
حالا بیاد اینجا فحش بده :hmm:
پ.ن : بابا تو دیگه کی هستیچند تا سایت رقیبت هستن (یکیش خودت :دی) چند میگیری فیل کنی ؟
![]()
حالا بیاد اینجا فحش بده :hmm:
پ.ن : بابا تو دیگه کی هستیچند تا سایت رقیبت هستن (یکیش خودت :دی) چند میگیری فیل کنی ؟
![]()
خدا رو شکر![]()
الان پارادوکس میگی؟
همین الان به دنیا اومد و 7 ماهه هم هست؟:blink:
پ.ن:
ای دوست عزیزی که باعث فیلتر شدن سایت ir2seda شدی، سرعت عملت خوب بود اما...
اصلا از فیلتر شدن یه سایت خوش حال نمیشم حتی اگر رقیبم باشه یا با مدیرش مشکل داشته باشم:thumbsdow
دوست عزیز، مدیر آی آر 2 صدا، اگر توی بحثتون دخالت کردم عذر خواهی میکنم ازت، بخاطر توحین هایی که دیدم عصبانی شدم، شرمنده...
هر چقدر یک سایت مزخرف باشه بازم برای مدیرش مثل بچش میمونه و اگر فیلتر بشه انگار بچش رو گرفتی
اصلا از این جریانات خوش حال نشدم...
رحیم جان،
بهت توحین کرد و حقش بود حقش رو بزاریم کف دستش،
اما فقط 1 دقیقه فکر کن سایت خودت فیلتر شده بود... بازم این جوری میگفتی؟![]()
رقابت باید سالم باشه . این سایت طبق برنامشون بوده که باید فیلتر میشد . سایت من و رحیم هم بود که ... :lol:
:blink:
دوستان به نظرتون این دامنه چند می ارزه؟
freeebooks.ir