GraphX
Registered User
حمالی مردم هم پول زیاده توش :دی
تو این مملکت سرمایه نداشته باشی هیچی نیستی :دی
اینترنتی که نمیشه حمالی کرد )
تو این مملکت فکر نداشته باشی هیچی نیستی
حمالی مردم هم پول زیاده توش :دی
تو این مملکت سرمایه نداشته باشی هیچی نیستی :دی
همانطور که نمیدانید دلار گرون شده بهترین موقع برای کار کردن با سایت های خارجیه، سایت انگلیسی زبان بزنید توقع هم نداشته باشید سایت دو روزه بازدید بگیره زحمت بکشید بازدید که رفت بالا با سایت های کسب درآمد خارجی کار کنید، دلارتون معمولآ به یکی از این حسابها ریخته میشه ALERT PAY PAYPAL WEBMONY LIBERTY Reserve سوالی هم در این رابطه داشتید در تاپیک مربوطه مطرح کنید گرچه به سوالاتون اونجا پاسخ داده نمیشه
اخه ایرانی جماعت فکرش به سایت خارجی بیشتر از وارز قد نمیده!!
چه سایتی بزنه ؟!
دلیل فیلترینگ سایت خبر آنلاین این بوده که یکی تو کامنت ها به بهمنی توهین کرده , آقای بهمنی هم بجای که بیاد یه فکری به حال دلار و سکه و ... بکنه رفته ازش شکایت کرده (فک کن میان همه کامنت ها رو هم میخونن)
دلیل فیلترینگ سایت خبر آنلاین این بوده که یکی تو کامنت ها به بهمنی توهین کرده , آقای بهمنی هم بجای که بیاد یه فکری به حال دلار و سکه و ... بکنه رفته ازش شکایت کرده (فک کن میان همه کامنت ها رو هم میخونن)
اگه به زبان انگلیسی تسلط داشته باشه شبکه اشتباهی و انجمن خوبه اگه به انگلیسی تسلط نداره باید بگرده ببینه بین سال 2012 تا 2014 چه موضوعاتی باب خواهند شد بره تو کارش حالا یا با ترجمه یا ...
آره به خاطر کامنت نبود تو تابناک اینو نوشته بودنمی تونه فقط برای یک کامنت باشه
سایت خبرآنلاین پس از چند ساعت وقفه، دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت.
به دنبال شکایت محمود بهمنی، رئیس بانک مرکزی مبنی بر توهین به وی در تیتر یکی از یادداشتها به دستور بازپرس شعبه 4دادسرای تهران از بامداد امروز سایت توقیف شد.
با حضور علیرضا معزی، مدیرمسئول سایت خبرآنلاین در شعبه مربوطه و ادای توضیحات لازم، با همکاری مسئولان ذیربط دادستانی تهران، دستور رفع فیلتر صادر شد.
منظورم خر حساب کردن مردمهدروغ ننوشته که بابا
منظورم خر حساب کردن مردمه
منظورم سیستم گل کوچیکیه ایرانه که ...
بی خیال حمید، مگه تو نمیدونی چه خبره تو این مملکت خراب شده؟ خوابی یا من خوابم؟ خوابی یا خودتو زدی به خوابی؟
خودت خوبی؟
مدیر سایت فان فارس هستم
رنک :3
محتوا:تفریحی،خبری ،ورزشی،اجتماعی
با توجه به اینکه کمتر وقت می کنم پست بدم تو سایت
تصمیم گرفتم از حضور یک یا چندین نویسنده در سایت استفاده کنم تا خودم بیشتر در ضمینه تقویت قالب و سئوی سایت کار کنم.
دوستانی که مایل هستند شرایطشان را ارسال کنند
با تشکر
خسته نباشی!آقا دقت کردین انجمن 98ia فیل شده؟ دلیلش رو کسی نمیدونه؟