e4lyas
Registered User
سرعت آپلود پرشین گیگ چقدر کمه ، یک فایل 700 مگی رو 1 ساعت طول داد آپلود کنه!
سالهاست ..... !
سرعت آپلود پرشین گیگ چقدر کمه ، یک فایل 700 مگی رو 1 ساعت طول داد آپلود کنه!
معنيش ميشه : دانلود موبايل
يعني موبايل رو از طريق سيم ميارن توي خونت !
امضا:مديران شاپكيپر :دي
ببخشید شما کدوم مدیر شاپکیپر هستی؟
یک مدیر گل و تپل داره اونم آق رضاست
وبلاگ mihancmp.rozblog.com به فروش میرسد
120 مطلب و یک سال عمر فقط 8 هزار تومن
خبر گذاری ها باید سایتشون رو توی یه سایت دیگه ای ثبت کنن که توی ساماندهی هم نوشته
خبر گذاری ها باید سایتشون رو توی یه سایت دیگه ای ثبت کنن که توی ساماندهی هم نوشته
این کد رو از یه سایت برداشتم. کارش اینه که به "مشارکت کننده" اجازه ی آپلود عکس میده. اما کدش برای من کار نمی کنه. مشکلش چی می تونه باشه!
PHP:if ( current_user_can('contributor') && !current_user_can('upload_files') )add_action('admin_init', 'allow_contributor_uploads'); function allow_contributor_uploads() {$contributor = get_role('contributor');$contributor->add_cap('upload_files');}
<?php
?>
اینکارم کردم اما ارور داد
آره...
این ارور :
این کد رو از یه سایت برداشتم. کارش اینه که به "مشارکت کننده" اجازه ی آپلود عکس میده. اما کدش برای من کار نمی کنه. مشکلش چی می تونه باشه!
PHP:if ( current_user_can('contributor') && !current_user_can('upload_files') )add_action('admin_init', 'allow_contributor_uploads'); function allow_contributor_uploads() {$contributor = get_role('contributor');$contributor->add_cap('upload_files');}
if ( current_user_can('contributor') && !current_user_can('upload_files') )
{
function allow_contributor_uploads() {
$contributor = get_role('contributor');
$contributor->add_cap('upload_files');
}
add_action('admin_init', 'allow_contributor_uploads');
}
سلام. میشه اسکریپت میهالیسم رو روی هاست میزبانی نصب کرد و کاری کرد که فایل های آپلودی روی هاست دانلود برن؟